Νέα

Με έπιασε η ξαδέρφη μου να τραβάω μαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ghorry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 741
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ξαφνικά στο τζάμι του αυτοκινήτου διακρίνω την σκιά ενός προσώπου.
Κοιτάζω καλύτερα και τι βλέπω;
Τον θείο μου και πατέρα της ξαδέλφης μου να τον έχει βγάλει έξω και να τον παίζει.

Επισκέπτης
Πληρώνω κ βγαίνω έξω… την βλέπω να κάθεται στο πεζοδρόμιο κ να πηγαίνει πάνω κάτω… της λέω τι έπαθε κ μου απαντάει ότι δεν ένιωθε καλά… ότι με κατάλαβε ερεθισμένο κ δεν ένιωθε καλά… ότι είμαστε ξαδέρφια κ αυτό δεν είναι σωστό κ ότι θέλει να επιστρέψουμε σπίτι… Προσπαθούσα να την μεταπείσω λέγοντάς της ότι είμαι άνδρας κ αυτό μπορεί να συμβεί με την κάθε όμορφη γυναίκα που μπορεί να έχω δίπλα μου, αλλά η μικρή ήταν αμετάπειστη… αναγκαστικά  λοιπόν την βάζω στο σπίτι για να επιστρέψουμε πίσω… η μικρή σαν κλασσική ελληνίδα, αφού πρώτα με έχει καυλώσει καλά, καλά, μετά έχει σταυρώσει τα χέρια της κ δεν μιλάει…

εδω τι εννοεις φιλε με τροχοσπιτο κυκλοφορεις?

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Ξαφνικά στο τζάμι του αυτοκινήτου διακρίνω την σκιά ενός προσώπου.
Κοιτάζω καλύτερα και τι βλέπω;
Τον θείο μου και πατέρα της ξαδέλφης μου να τον έχει βγάλει έξω και να τον παίζει.

ενω η θεια ειχε κατσει στον κοτσαδορο

mortaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Αυτή αρχίζει να με χαιδεύει ανάμεσα στα πόδια κ ξαφνικά το χέρι της βρίσκεται να πιάνει πάνω το τζιν το σκληρό καυλί μου το οποίο τόση ώρα είχε γεμίσει υγρά… μου κάνει με άκρως πουτανιάρικο ύφος… «εγώ στο προκάλεσα αυτό;» (όχι μωρή η Τζέσυ Παπουτσή μου το έκανε) και της απαντάω «θες να δεις τι μου έχεις προκαλέσει;» γνέφει καταφατικά και τότε μου κατεβάζει το φερμουάρ με τα λεπτά κ απαλά χεράκια της, μου ανοίγει την ζώνη κ μου ξεκουμπώνει το κουμπί του τζιν… βάζει το ζεστό χεράκι της μέσα από το μποξεράκι κ μου τον πιάνει απαλά ενώ παράλληλα νιώθει να υγρά να πάνω στα δακτυλάκια της… εκεί με κοιτάει κ μου λέει με παιχνιδιάρικο ύφος εγώ θα σου μαζέψω την καύλα μωράκι μου… κ βάζει τα δακτυλάκια της που είχαν τα υγρά μου στο στόμα της με αποτέλεσμα να έχω καυλώσει ακόμα πιο πολύ… μετά κατεβάζει το κεφαλάκι της κάτω μου κάνει πέρα το μποξεράκι  κ αρχίζει μια πίπα πολύ καλή ενώ με το χέρι της έπαιζε τα αρχίδια μου απαλά… η καύλα ήταν τόση που με το ζόρι συγκρατήθηκα να μην την χύσω μέσα στο στόμα…

Φιλε συγνωμη για την οικογενεια σας, αλλα εισαι σιγουρος πως η ξαδελφη ειναι/ηταν παρθενα? Σαν πουτανα της Χαλκοκονδυλη φερεται στο αυτοκινητο.Ζητω συγγνωμη και παλι.

Επισκέπτης
Φιλε συγνωμη για την οικογενεια σας, αλλα εισαι σιγουρος πως η ξαδελφη ειναι/ηταν παρθενα? Σαν πουτανα της Χαλκοκονδυλη φερεται στο αυτοκινητο.Ζητω συγγνωμη και παλι.

Σε συγχωρούμε μόνο και μόνο επειδή είσαι καλό και ευγενικό παιδί...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
παρτα  :cum: :cum: :cum: εμα πια δεν κρατηθηκα αλλο  :S

NBAZ

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Οκτ 2010
Κριτικές
38
Like
1.761
Πόντοι
3.057
Παρακαλω πολυ το νημα να μεταφερθει στις ερωτικες ιστοριες για να διαβασω το βραδυ

Επισκέπτης
Κι εσύ επάνω στα καθίσματα του αυτοκινήτου;
Κλίβανο θα χρειαστεί αύριο το αμάξι.

Peacful_Warrior

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
238
Πόντοι
36
Εχει βαρυνει το νημα

61 μέλη και 110 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Επισκέπτης
Κανονικά έπρεπε να γράφει 63 μέλη και 111 επισκέπτες τον παίζουν αυτή την στιγμή  :cum:

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Εκεί την πετάω στο κάθισμα κ πάω να βγάλω τις καπότες από το ντουλαπάκι… με κοιτάει κ μου λέει όχι εδώ μωρό μου… δεν μπορώ… θα μας δει κανά μάτι (που να σου βγει το μάτι μωρή πάνω στην καύλα μου)… σηκωνω μποξεράκι, τζιν, βάζει κ αυτή το σουτιέν κουμπώνει μέχρι πάνω το φερμουάρ από το φορεματάκι της, ξεπαρκαρω κ γκαζομένος την πάω με την μια σε γνωστό γαμηστρώνα-ξενοδοχείο της παραλιακής στην Γλυφάδα… καρτούλα από την ρεσεψιόν κ με την μια στο δωμάτιο… ανοίγω πόρτα, φως την κολλάω στον τοίχο κ αρχίζω τα γλωσσόφιλα… της πιάνω τα σφιχτό της κωλαράκι κ την σηκώνω ψηλά ενώ αυτή έχει μπλεξει γύρω μου τις μαυρισμένες ποδάρες της με τις καυλωτικές γαλάζιες γόβες της… Γυρίζουμε κ την πετάω πάνω στο κρεβάτι… βγάζω το t-shrit μου και πάω πάνω της κ την φιλάω… απομακρύνομαι λίγο κ αρχίζω να της ανοίγω αργά κ βασανιστικά το φερμουάρ της με αποτέλεσμα στο τέλος να έχει αποκαλυφθεί το μαυρισμένο νεανικό κορμάκι της με το μπλε σουτιέν της κ το μπλε δαντελωτό κιλοτάκι της… εκεί σηκώνεται καθιστή πάνω στο κρεβάτι με πιάνει από το παντελόνι κ με τραβάει κοντά της ώστε ο πούτσος μου να είναι στην ίδια ευθεία με το στόμα της… μου ξεκουμπώνει πάλι το τζιν, βλέπει τον σκληρό μου πούτσο κ αρχίζει κ πάλι μια βαθιά κ υγρή πίπα ενώ παράλληλα ξαναπαίζει με τα αρχίδια μου, ενώ με κοιτάει κ με το άκρως καυλωτικό κ αθώο βλεμματάκι της… εκεί σε μια στιγμή μου πετάει «μου έχουν πει ότι είμαι καλή σε αυτό» (το ήξερα πουτανάκι ότι είσαι σκέφτηκα από μέσα μου).

Την ξαναπετάω στο κρεβάτι κ αρχίζω τα φιλιά… από το στόμα κατεβαίνω στον λαιμό της κ αρχίζω να της τον ρουφάω κ μετά στο στήθος της ενώ την ακούω να βγάζει κραυγούλες καύλας… της βγάζω το σουτιέν κ αρχίζω πάλι να παίζω με τις καυλωμένες ρώγες της, ενώ το χέρι μου τρίβει το κιλοτάκι της με το υγρό μουνάκι της… κατεβαίνω πιο χαμηλά της φιλάω το στομάχι κ φτάνω στο κιλοτάκι της… της το πιάνω για να το κατεβάσω, την κοιτάω πονηρά κ το αφήνω με την μια ενώ αρχίζω να κατεβαίνω κ να της γλύφω κ να της φιλάω τα μπούτια της μέχρι τις γάμπες της… είναι πάνω στο κρεβάτι μόνο το μπλε δαντελωτό κιλοτάκι της κ της γαλάζιες γόβες της φώτο… ενώ αυτή μου φωνάζει «γιατί μου το κάνεις αυτό; Γιατι;»

Τότε ανεβαίνω πάλι ψηλά της βγάλω το κιλοτάκι κ βλέπω επιτέλους το φρεστοξυρισμένο, υγρό κ στενό μουνάκι της… αρχίζω να της το γλύφω με μανία κ να παίζω με την γλώσσα μου με την κλειτορίδα της ενώ αυτή από πάνω βάζει τα χέρια της εναλλάξ στα βυζάκια της κ στο κεφάλι μου… ξαφνικά την ακούω να ανασαίνει πολύ γρήγορα και να φωνάζει χύνω ενώ νιώθω τις συσπάσεις στο μουνάκι της… αφού περνάνε λίγα δευτερόλεπτα, με αρπάζει κ με γυρίζει στο κρεβάτι κ μου λέει με νόημα «τώρα θα χύσουμε μαζί μωρό μου»

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Αυτή αρχίζει να με χαιδεύει ανάμεσα στα πόδια κ ξαφνικά το χέρι της βρίσκεται να πιάνει πάνω το τζιν το σκληρό καυλί μου το οποίο τόση ώρα είχε γεμίσει υγρά… μου κάνει με άκρως πουτανιάρικο ύφος… «εγώ στο προκάλεσα αυτό;» (όχι μωρή η Τζέσυ Παπουτσή μου το έκανε) και της απαντάω «θες να δεις τι μου έχεις προκαλέσει;» γνέφει καταφατικά και τότε μου κατεβάζει το φερμουάρ με τα λεπτά κ απαλά χεράκια της, μου ανοίγει την ζώνη κ μου ξεκουμπώνει το κουμπί του τζιν… βάζει το ζεστό χεράκι της μέσα από το μποξεράκι κ μου τον πιάνει απαλά ενώ παράλληλα νιώθει να υγρά να πάνω στα δακτυλάκια της… εκεί με κοιτάει κ μου λέει με παιχνιδιάρικο ύφος [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]εγώ θα σου μαζέψω την καύλα μωράκι μου…[/size][/size][/size][/size] κ βάζει τα δακτυλάκια της που είχαν τα υγρά μου στο στόμα της με αποτέλεσμα να έχω καυλώσει ακόμα πιο πολύ… μετά κατεβάζει το κεφαλάκι της κάτω μου κάνει πέρα το μποξεράκι  κ αρχίζει μια πίπα πολύ καλή ενώ με το χέρι της έπαιζε τα αρχίδια μου απαλά… η καύλα ήταν τόση που με το ζόρι συγκρατήθηκα να μην την χύσω μέσα στο στόμα…

κατα τα αλλα αβγαλτο το κοριτσι...... εχε χαρη που ειναι Κυριακη σημερα ρε γαμικουλα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.637
Πόντοι
41.129
τι καθεστε και διαβαζετε ...    :bigdick:

με 10ε γαματε αληθινο μουνι στο μεταξι..

την βαφτίζετε όπως θελετε ξαδερφη-θεια- εγγονή

NBAZ

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Οκτ 2010
Κριτικές
38
Like
1.761
Πόντοι
3.057
λετε το μισο φορουμ να εχει σοβατισει   :jerking: