Εκεί την πετάω στο κάθισμα κ πάω να βγάλω τις καπότες από το ντουλαπάκι… με κοιτάει κ μου λέει όχι εδώ μωρό μου… δεν μπορώ… θα μας δει κανά μάτι (που να σου βγει το μάτι μωρή πάνω στην καύλα μου)… σηκωνω μποξεράκι, τζιν, βάζει κ αυτή το σουτιέν κουμπώνει μέχρι πάνω το φερμουάρ από το φορεματάκι της, ξεπαρκαρω κ γκαζομένος την πάω με την μια σε γνωστό γαμηστρώνα-ξενοδοχείο της παραλιακής στην Γλυφάδα… καρτούλα από την ρεσεψιόν κ με την μια στο δωμάτιο… ανοίγω πόρτα, φως την κολλάω στον τοίχο κ αρχίζω τα γλωσσόφιλα… της πιάνω τα σφιχτό της κωλαράκι κ την σηκώνω ψηλά ενώ αυτή έχει μπλεξει γύρω μου τις μαυρισμένες ποδάρες της με τις καυλωτικές γαλάζιες γόβες της… Γυρίζουμε κ την πετάω πάνω στο κρεβάτι… βγάζω το t-shrit μου και πάω πάνω της κ την φιλάω… απομακρύνομαι λίγο κ αρχίζω να της ανοίγω αργά κ βασανιστικά το φερμουάρ της με αποτέλεσμα στο τέλος να έχει αποκαλυφθεί το μαυρισμένο νεανικό κορμάκι της με το μπλε σουτιέν της κ το μπλε δαντελωτό κιλοτάκι της… εκεί σηκώνεται καθιστή πάνω στο κρεβάτι με πιάνει από το παντελόνι κ με τραβάει κοντά της ώστε ο πούτσος μου να είναι στην ίδια ευθεία με το στόμα της… μου ξεκουμπώνει πάλι το τζιν, βλέπει τον σκληρό μου πούτσο κ αρχίζει κ πάλι μια βαθιά κ υγρή πίπα ενώ παράλληλα ξαναπαίζει με τα αρχίδια μου, ενώ με κοιτάει κ με το άκρως καυλωτικό κ αθώο βλεμματάκι της… εκεί σε μια στιγμή μου πετάει «μου έχουν πει ότι είμαι καλή σε αυτό» (το ήξερα πουτανάκι ότι είσαι σκέφτηκα από μέσα μου).
Την ξαναπετάω στο κρεβάτι κ αρχίζω τα φιλιά… από το στόμα κατεβαίνω στον λαιμό της κ αρχίζω να της τον ρουφάω κ μετά στο στήθος της ενώ την ακούω να βγάζει κραυγούλες καύλας… της βγάζω το σουτιέν κ αρχίζω πάλι να παίζω με τις καυλωμένες ρώγες της, ενώ το χέρι μου τρίβει το κιλοτάκι της με το υγρό μουνάκι της… κατεβαίνω πιο χαμηλά της φιλάω το στομάχι κ φτάνω στο κιλοτάκι της… της το πιάνω για να το κατεβάσω, την κοιτάω πονηρά κ το αφήνω με την μια ενώ αρχίζω να κατεβαίνω κ να της γλύφω κ να της φιλάω τα μπούτια της μέχρι τις γάμπες της… είναι πάνω στο κρεβάτι μόνο το μπλε δαντελωτό κιλοτάκι της κ της γαλάζιες γόβες της φώτο… ενώ αυτή μου φωνάζει «γιατί μου το κάνεις αυτό; Γιατι;»
Τότε ανεβαίνω πάλι ψηλά της βγάλω το κιλοτάκι κ βλέπω επιτέλους το φρεστοξυρισμένο, υγρό κ στενό μουνάκι της… αρχίζω να της το γλύφω με μανία κ να παίζω με την γλώσσα μου με την κλειτορίδα της ενώ αυτή από πάνω βάζει τα χέρια της εναλλάξ στα βυζάκια της κ στο κεφάλι μου… ξαφνικά την ακούω να ανασαίνει πολύ γρήγορα και να φωνάζει χύνω ενώ νιώθω τις συσπάσεις στο μουνάκι της… αφού περνάνε λίγα δευτερόλεπτα, με αρπάζει κ με γυρίζει στο κρεβάτι κ μου λέει με νόημα «τώρα θα χύσουμε μαζί μωρό μου»