Νέα

Με έπιασε η ξαδέρφη μου να τραβάω μαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ghorry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 741
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.133
Πόντοι
2.266
Και εκεί που κάθομαι κ διαβάζω τα αθλητικά στο sport24 να η ξαδερφούλα απο πίσω με ένα γκρι κοντό σωρτσάκι που αναδείκνυε ακόμα πιο πολύ τις μαυρισμένες ποδάρες της κ ίσα ίσα έκρυβε τα πεταχτά της κ σφιχτά κωλομάγουλα (με βάση το χθεσινό "τυχαίο άγγιγμα"), αυτή την φορα να με ρωτά τι διαβάζω, τα καστανά της μαλλιά να πέφτουν απαλά στον λαιμό μου κ να αισθάνομαι ανεπαίσθητα στην πλάτη μου το... βυζάκι της χωρίς σουτιέν αυτή την φορά κ μόνο με το λευκό της μπλουζάκι απο πάνω!!!!!!

Της είπα τι διαβάζω κ μετά κοντά στο αυτί μου άρχισε να με ρωτάει που ακριβώς θα την πάω απόψε, ότι θέλει να δει θάλασσα την νύχτα με τα αστέρια απο πάνω, τι να φορέσει κλπ... περιττό να πω ότι ήμουν έτοιμος να χύσω 3 κουταλιές της σούπας... Ήθελα να την αρπάξω κ την αρχίσω στα γλωσσόφιλα, αλλά δυστυχώς στο σπίτι δεν είμαστε μόνοι... Εκεί πήρα θάρρος κ την ρώτησα γιατί δεν φοράει σουτιέν κ χαμογελώντας ενώ έφευγε μου είπε ότι γενικά μέσα στο σπίτι δεν φοράει γιατί την πιέζει...

Τώρα είναι στο μπάνιο κ ετοιμάζεται για το βράδυ...
Tυπε εγω σε πιστευω αλλα αν δεν τη :zfuck: σημερα σορρυ κιολας αλλα εισαι πολλη μαλακας και δε προκειτε να την :fuck1: ποτε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Απο metadata δεν ξερω, αλλα υπαρχει η πιθανοτητα αυτο το προγραμμα να βγαζει ωρα Γκρίνουιτς ακι ως γνωστον στην Ελλάδα ειμαστε +2ωρες... Και να λεει αληθεια τελικα ο πιτσιρικας.

Επίσης να επιβεβαιωσω κατι που ειπε κατι ενας φιλος πιο πανω οτι μια γκομενα δεν προκειται να συγχωρησει ποτε αν δεν τη γαμησεις... Μου εχει τυχει
εμενα μου χει τυχει να μην με συγχωρουν οτι τις γαμησα και εξαφανιστηκα,την γνωμη σου

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.139
Πόντοι
5.916
άμα είσαι άραβας στ'αρχίδια σου!βούτα τη για το χαρέμι σου :pipa2:

anaconda20

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2014
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
Απολύτως σωστός στο Α και στο Β, αλλά στο Γ είσαι λάθος.
Δεν ξέρω τι ηλικία έχεις, αλλά τη σημερινή εποχή οι γκόμενες την πέφτουν κανονικότατα και μάλιστα πολλές φορές στην ψύχρα.

Αναφέρομαι σε γκόμενες που εσύ έχεις επιλέξει και γουστάρεις να την πέσεις και να πηδήξεις και όχι σε όλες αυτές που κυκλοφορούν και που στην πέφτουν στην ψύχρα μόλις διπλώσεις ποτό.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
λέτε να γαμεί κάτω απ τ αστέρια τη ξαδέρφη ο πιτσιρικάς?  :fuck2:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Στην ξαδέλφη και στην θειά πάντα μπαίνει πιο βαθιά :rockon:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Αναφέρομαι σε γκόμενες που εσύ έχεις επιλέξει και γουστάρεις να την πέσεις και να πηδήξεις και όχι σε όλες αυτές που κυκλοφορούν και που στην πέφτουν στην ψύχρα μόλις διπλώσεις ποτό.
Κι όμως, μου την έχει πέσει και γκόμενα που εγώ επέλεξα. Και εννοώ ότι στο πρώτο ραντεβού άρχισε αυτή πρώτη να απλώνει τα χεράκια της και να "χώνεται".

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Τα προγνωστικά λένε ότι χθες βράδυ τράβηξε  μια επική μαλακια ο ξάδερφος... σηκω ρε χαμένο  :s&m_1:

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
πληροροριες λενε οτι τον επαιζε τεσσερις ωρες για την ξαδερφη  :jerking: δικαιουται ενα υπνακο κοματια ειναι το παλικαρι  :grin:

Peacful_Warrior

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
238
Πόντοι
36

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.133
Πόντοι
2.266
Kαλημερα στην παρεα απ οτι βλεπω δεν υπαρχει ενημερωση ακομα λετε να τον εκανε τσακωτο ο θειος με την ξαδελφη και να τον πλακωσε στο ξυλο η κατι χειροτερο η απλα λετε να κοιμαται ακομα μετα απο ενα επικο χθεσινο γαμησι?

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Kαλημερα στην παρεα απ οτι βλεπω δε υπαρχει ενημερωση ακομα λετε να τον εκανε τσακωτο ο θειος με την ξαδελη και να τον καθαρισε η απλα λετε να κοιμαται ακομα μετα απο ενα επικο χθεσινο γαμησι?

Θα έχει σμπαραλιαστει στη μαλακια λέω εγώ

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Εμένα πάντως ένας ξάδερφός μου αρκετά μεγαλύτερος είχε κάνει σκηνικό με μια ξαδέρφη μου παλιότερα. Το έμαθε μετά από χρόνια ο θείος και έβαλε τύπους να τον τουλουμιάσουν όπου τον πετύχουν. Για καναδυό χρόνια κρυβότανε.

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Τύπε το πας πολύ καλά κι ασε τους μεταντάτες να σου λένε..

Απ'ότι κατάλαβα την ψιλοχούφτωσες
Την χούφτωσες ? Χούφτωστη

Μην την πας ξενοδοχείο, ούτε στο αυτοκίνητο (είναι μόνο για μπαλαμούτι)
Παραλία ξέχαστη, οι τελευταίοι δύο που πήγανε Αλιμο, τους πήρε ο ύπνος και το πρωί τους έστειλε νοσοκομείο ένας ρουμάνος του Δήμου που μάζευε γόπες μ'ένα μηχάνημα, δεν τους είδε και τους σάρωσε

Στή θέση σου
Θα την πήγαινα βόλτες τα βράδυα
θα της έλεγα ότι μου αρέσει
αλλά την σέβομαι (αϊ αϊ αϊ αϊ)

ότι και να μου έλεγε
θα της έλεγα ότι είμαι κουρασμένος
κι είναι ώρα να την βάλεις για ύπνο (γιατί είσαι υπεύθυνο άτομο)

Θα πήγαινα σπίτι
θα την βοηθούσα να πλύνει τα δόντια
να φορέσει νυχτικό
και θα την έβαζα στο κρεββάτι

Για να την πάρει γλυκά ο ύπνος
θα την χάιδευα
και θα της έλεγα ένα παραμύθι (αν δεν ξέρεις παραμύθια πες μας να σου πούμε)

Προς θεού μην την γαμήσεις
Εχουμε Σεπτέμβριο
Θέλουμε να βγάλουμε και τον Οκτώβριο
(εκτός αν σκοπεύεις να γαμήσεις και την μάνα της γιά νάχουμε συνέχειες_

Εν τω μεταξύ
ανέβαζε φωτογραφίες
και κάνε περιγραφές

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like