thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
Στο μπάνιο είναι ρε μάστορα... πλένουν μαλλιά, πλένουν μουνιά, μετά στεγνώνουν μαλλιά, τα φτιάχνουν, βάζουν κρέμες... θέλει κανα 3ωρο η δουλειά!ετοιμαζεται για το βραδυ απο τωρα;
τι εχει σκοπο να φορεσει δλδ;
πανοπλια;
Εσένα θα σου στείλω pm φώτο της θείας γιατί χθες κατάλαβα μεράκλωσες με αυτή! ;)να βοηθησω προσπαθω κι εγω...
Εσένα θα σου στείλω pm φώτο της θείας γιατί χθες κατάλαβα μεράκλωσες με αυτή! ;)
Στο μπάνιο είναι ρε μάστορα... πλένουν μαλλιά, πλένουν μουνιά, μετά στεγνώνουν μαλλιά, τα φτιάχνουν, βάζουν κρέμες... θέλει κανα 3ωρο η δουλειά!
Στο μπάνιο είναι ρε μάστορα... πλένουν μαλλιά, πλένουν μουνιά, μετά στεγνώνουν μαλλιά, τα φτιάχνουν, βάζουν κρέμες... θέλει κανα 3ωρο η δουλειά!
Τυπε ποσες είναι μεσα στο μπανιο?Στο μπάνιο είναι ρε μάστορα... πλένουν μαλλιά, πλένουν μουνιά, μετά στεγνώνουν μαλλιά, τα φτιάχνουν, βάζουν κρέμες... θέλει κανα 3ωρο η δουλειά!
Φιλική διευκρίνιση είναι αρχηγέ μου!Το δικό σου σενάριο μπάζει από παντού , με τον άνθρωπο που ρωτάει τα βάζεις?
Ας παραδεχτούμε ότι δεν είσαι και για νόμπελ λογοτεχνίας , δεν πρέπει να αρπάζεσαι με τον κόσμο. :S
ετοιμαζεται για το βραδυ απο τωρα;
τι εχει σκοπο να φορεσει δλδ;
πανοπλια;
τυπε, ο τυπος κυρ μεντιος σε εχει πρεσσαρει πολυ ασχημα, πρεπει οπωσδηποτε να βαλεις μια φωτογραφια με τα μπουτακια της ξαδελφης που να εχεις γραψει πανω κυρ μεντιος για να σε αφησει στην ησυχια σου ;)Φιλική διευκρίνιση είναι αρχηγέ μου!
τυπε, ο τυπος κυρ μεντιος σε εχει πρεσσαρει πολυ ασχημα, πρεπει οπωσδηποτε να βαλεις μια φωτογραφια με τα μπουτακια της ξαδελφης που να εχεις γραψει πανω κυρ μεντιος για να σε αφησει στην ησυχια σου ;)
Μεταξύ 01:55 και 01:59 έγινε το editing φίλε. Δεν ξέρεις να διαβάζεις metadata , το 4:00 είναι άλλο πράγμα.
(στο ίδιο λεπτό πως θα έκανες editing 5 φωτό??)
Απολαμβάνω το thread περισσότερο από όλους φίλε μου , απλά θέλω να σε βελτιώσω.
Καλύτερες φωτό , περισσότερη δράση.
Αγαπάμε Γκχόρι.
Απολύτως σωστός στο Α και στο Β, αλλά στο Γ είσαι λάθος.α. Οι γκόμενες ένα στόχο πάντα έχουν. Να γαμηθούν.
β. Όποιος ντρέπεται δεν γαμάει ποτέ.
γ. Αν περιμένεις να στην πέσει πρώτα η γκόμενα, πρώτα θα πεθάνεις και δεν θα συμβεί ποτέ.
ειναι καριολες ολες ..συμφωνω...στο διαολοΑπολύτως σωστός στο Α και στο Β, αλλά στο Γ είσαι λάθος.
Δεν ξέρω τι ηλικία έχεις, αλλά τη σημερινή εποχή οι γκόμενες την πέφτουν κανονικότατα και μάλιστα πολλές φορές στην ψύχρα.