Νέα

Με έπιασε η ξαδέρφη μου να τραβάω μαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ghorry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 741
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
276
Πόντοι
36
Φιλε ο μικρός χαζός φίλος μας ο Γκχόρι δεν γνωρίζει ότι υπάρχει ένα πραγματάκι που το λένε metadata στις φωτογραφίες.
Σύμφωνα με αυτό λοιπον οι φωτογραφίες έχουν γίνει editing (κοπήκανε  κεφαλια , διορθωθήκανε)  στις ΔΥΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ , την ώρα δηλαδή που ο μικρός χαζός φίλος μας υποτίθεται ότι χόρευε με τις εν λόγω κοπέλες.
Δεν χόρευε όμως , μαλακιζόταν στο FB (από όπου είναι ΟΛΕΣ οι φωτογραφίες) , τις έκοψε , τις έραψε και μας τις ανέβασε μερικές ώρες μετά.
Αλλα ακόμα και να μην υπήρχαν αυτά , λίγο μυαλό θέλει.
Εσύ στις πέντε τα ξημερώματα , μεθυσμένος ,μετά από φάση με την ξαδέλφη θα έμπαινες στον κόπο να φτιάξεις , να κόψεις κεφάλια και να ποστάρεις φωτό?
τυπε τετοιο ξεσκεπασμα ουτε ο νωντοτυπος ταξίαρχος θεοχαρης δεν εχει κανει

σε προσκυνω

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ο τυπος εκανε τη σωστη επιλογη. Το μονο λαθος ηταν που δεν την πηδηξε στο αυτοκινητο αφοτου της επιασε το μπουτι. Οταν ειπε ειμαι μεθυσμενη επρεπε να της πει "Το αλκοολ δε σε βαζει να κανεις πραγματα που δε θελεις, αλλα πραγματα που η ξενερωτη πλευρα του εαυτου σου σε αποτρεπει" και να αρχισει το φασωμα. Τωρα δυσκολεψε ισως η φαση αφου δεν επεσε το πηδημα χτες, αλλα ποτε δεν ξερεις.
μιλουσε το ποτο τυπε.....η μικρη δεν θα πηδηχτει με τον ξαδερφο ,ελεος

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Φιλε ο μικρός χαζός φίλος μας ο Γκχόρι δεν γνωρίζει ότι υπάρχει ένα πραγματάκι που το λένε metadata στις φωτογραφίες.
Σύμφωνα με αυτό λοιπον οι φωτογραφίες έχουν γίνει editing (κοπήκανε  κεφαλια , διορθωθήκανε)  στις ΔΥΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ , την ώρα δηλαδή που ο μικρός χαζός φίλος μας υποτίθεται ότι χόρευε με τις εν λόγω κοπέλες.
Δεν χόρευε όμως , μαλακιζόταν στο FB (από όπου είναι ΟΛΕΣ οι φωτογραφίες) , τις έκοψε , τις έραψε και μας τις ανέβασε μερικές ώρες μετά.
Εσύ στις πέντε τα ξημερώματα , μεθυσμένος ,μετά από φάση με την ξαδέλφη θα έμπαινες στον κόπο να φτιάξεις , να κόψεις κεφάλια και να ποστάρεις φωτό?

Εκτός από τύπος είσαι κ μέγας χυστης!! Σωραιος

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Οι φώτο είναι κατά τις 4 και όχι κατά τις 2... και ναι έκοψα το κεφάλι κλπ φαίνεται άλλωστε κ εννοείται... Τώρα αν χαλάστηκες που χθες σου είπα να... κατουρήσεις κ λίγο δικό σου θέμα... επίσης αν δεν σου αρέσει μπορείς απλά να μην μπαίνεις καν στο θρεντ... υπάρχουν τόσα θρεντ εδώ μέσα που σίγουρα κάτι θα βρεις για να περάσεις τον χρόνο σου. Άσε τον κόσμο που μπαίνει να το χαρεί κ χαλάρωσε! Δεν είναι τίποτα προσωπικό άλλωστε!

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Έχει κάνει ο Σατράπης στον Κωστάκη
Ο Κωστάκης είχε ξεχάσει να αναφέρει την πηγή των φωτογραφιών.  :grin:

Δεν θέλω πολλά πολλά για Κωστάκη, όσο υπάρχει ονειρεύομαι ότι θα γαμήσω πλυμένο γυφτάκι.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μεντιο μας χαλας την διασκεδαση καλα σου λεει......φανταζομαι στο σχολειο πεταγοσουν και διορθωνες τον συμμαθητη σου που ηταν  στον πινακα νερντακο

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Το μονο σιγουρο παντως απο την ολη ιστορια ειναι οτι ο ghorry δεν ειναι ο πανοφανης οπως καποιοι κακοβουλοι υπαινιχθηκαν. Η ορθογραφια και η συνταξη δεν αφηνει περιθωρια..ο γκορυ ειναι γραμματιζουμενος νεος. Ευγε

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Οι φώτο είναι κατά τις 4 και όχι κατά τις 2... και ναι έκοψα το κεφάλι κλπ φαίνεται άλλωστε κ εννοείται... Τώρα αν χαλάστηκες που χθες σου είπα να... κατουρήσεις κ λίγο δικό σου θέμα... επίσης αν δεν σου αρέσει μπορείς απλά να μην μπαίνεις καν στο θρεντ... υπάρχουν τόσα θρεντ εδώ μέσα που σίγουρα κάτι θα βρεις για να περάσεις τον χρόνο σου. Άσε τον κόσμο που μπαίνει να το χαρεί κ χαλάρωσε! Δεν είναι τίποτα προσωπικό άλλωστε!

Μεταξύ 01:55 και 01:59 έγινε το editing  φίλε. Δεν ξέρεις να διαβάζεις metadata , το 4:00 είναι άλλο πράγμα.
(στο ίδιο λεπτό πως θα έκανες editing 5 φωτό??)
Απολαμβάνω το thread περισσότερο από όλους φίλε μου , απλά θέλω να σε βελτιώσω.
Καλύτερες φωτό , περισσότερη δράση.
Αγαπάμε Γκχόρι.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Το μονο σιγουρο παντως απο την ολη ιστορια ειναι οτι ο ghorry δεν ειναι ο πανοφανης οπως καποιοι κακοβουλοι υπαινιχθηκαν. Η ορθογραφια και η συνταξη δεν αφηνει περιθωρια..ο γκορυ ειναι γραμματιζουμενος νεος. Ευγε
φαινεται ο ανθρωπος με επιπεδο και μορφωση τυπε

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Σ'ευχαριστώ μάστορα... εσένα σου χρωστάω κομμένη φώτο με το κωλαράκι της σε pm!

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
μεντιο μας χαλας την διασκεδαση καλα σου λεει......φανταζομαι στο σχολειο πεταγοσουν και διορθωνες τον συμμαθητη σου που ηταν  στον πινακα νερντακο

Ναι !!
Κύριε , κύριε , εγώ ξέρω , εγώ.  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Μεταξύ 01:55 και 01:59 έγινε το editing  φίλε. Δεν ξέρεις να διαβάζεις metadata , το 4:00 είναι άλλο πράγμα.
(στο ίδιο λεπτό πως θα έκανες editing 5 φωτό??)
Απολαμβάνω το thread περισσότερο από όλους φίλε μου , απλά θέλω να σε βελτιώσω.
Καλύτερες φωτό , περισσότερη δράση.
Αγαπάμε Γκχόρι.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Πας 2 ώρες πίσω άρχοντα... άκου που σου λέω... να μου μάθεις metadata παρακαλώ κάποια στιγμή!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν υπαρχει μελος με επιπεδο και μορφωση αν δεν εχει κανει παραθεση στο θρεντ με τα ξυλογλυπτα  ;)
νταξει εκει για να ποσταρεις πρεπει να χεις βγαλει την καλων τεχνων τουλαχιστον ή να εισαι αντεπιστελλον μελος της ακαδημιας αθηνων

anaconda20

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2014
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
ghorry δεν ξέρω αν τρολλάρεις , ή αν λες αλήθεια, λόγω της ηλικίας σου θα θεωρήσω το δεύτερο.
Το λάθος που έκανες το βράδυ , ή σήμερα τα ξημερώματα αν προτιμάς , είναι ότι άνοιξες συζήτηση για το περιστατικό.
Έπρεπε να την φιλήσεις χωρίς καμία περαιτέρω συζήτηση (η συνέχεια έρχεται αυτόματα). Αν σου φαίνεται κάπως περίεργο σαν κίνηση αυτό είναι απλά επειδή  είσαι άπειρος και κατά συνέπεια ντροπαλός. Αυτό είναι κάτι που με τον καιρό θα το αλλάξεις. Αρκεί να καταλάβεις τα εξής προφανή.
α. Οι γκόμενες ένα στόχο πάντα έχουν. Να γαμηθούν.
β. Όποιος ντρέπεται δεν γαμάει ποτέ.  
γ. Αν περιμένεις να στην πέσει πρώτα η γκόμενα, πρώτα θα πεθάνεις και δεν θα συμβεί ποτέ.
Αυτονόητο είναι ότι ακόμη και η πιθανότητα απόρριψης που υπάρχει δεν πρέπει να σε πτοεί αφοϋ απλά θα δεις μετά τι λάθος έκανες και θα το διορθώσεις.
Μην σκέφτεσαι ποτε ότι οι γκόμενες σκέφτονται σαν εμάς τους άντρες,απλά δεν υπάρχει καμία σχέση στις δύο σκέψεις.

Στην προκειμένη περίπτωση δεν είχες καμία πιθανότητα αποτυχίας, η μαλακία άρχισε με την συζήτηση που άνοιξες.
Να θυμάσαι ότι όλες οι γκόμενες θα σου συγχωρέσουν ότι τις γάμισες και τις παράτησες , αλλά αν δεν τις γαμίσεις δεν θα στο συγχωρέσουν ποτέ.

Τέλος πάντων.
Αναλόγως τα οικονομικά σου σήμερα πήγαινε την σε κάνα opus, soleto, mikro, ή αλλιώς holly spirit , no comments κλπ, φρόντισε να την αγγίζεις (όχι άγαρμπα), και πολύ γρήγορα )κανά 2 ποτά μετά να είσαι σε ξενοδοχείο (κρεολι , μιραντα κλπ )

Καλή τύχη και να έχεις αυτοπεποίθηση. Οι άντρες είναι ανώτερα όντα. Να το θυμάσαι αυτό και να συμπεριφέρεσαι ανάλογα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ωραιος ο ανακοντας.....προσυπογραφω

αλλα επιμενω παλι να μην γαμησεις την ξαδερφη μαν ειναι αμαρτια......χρησιμοποιησε τα οσα σου ειπε ο ανακοντας να γαμησεις την φιλη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom