artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
Καβούρι ρε ... σιγά μη πληρώνεις κ χοτελι... Ούτε απ έξω απ το ορθαδικο... Άμα δε θέλει κλείδωμα σπίτι
2η ξαδέρφη αρχηγέ... επειδή το έψαξα αυτές τις μέρες, ο νόμος μέχρι κ γάμο επιτρέπει, πόσο μάλλον ένα καλό πηδηματάκι αν μου κάτσει...τι ανωμαλιες ειναι αυτες τυπε;τις δυο αδερφες επρεπε να γαμησεις οχι να την πεφτεις στην ξαδερφη
αμα επειρνε παρτουζα τις αδερφες εγω θα το παρακολουθουσα,αλλα τωρα σκεφτομαι να αποχωρησω
ειπαμε να του παιξει μια μαλακια αλλα οχι και να γαμησει την ξαδερφη
2η ξαδέρφη αρχηγέ... επειδή το έψαξα αυτές τις μέρες, ο νόμος μέχρι κ γάμο επιτρέπει, πόσο μάλλον ένα καλό πηδηματάκι αν μου κάτσει...
Λοιπόν χθες βγήκαμε εγώ, η ξαδέρφη, η φίλη της κ η αδερφή της φίλης της σε γνωστό μαγαζί πλησίον της Κολοκοτρώνη... η φίλη δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, αλλά η αδερφή ήταν αρκετά fuckable θα έλεγα... 20 χρονών φοιτήτρια Γαλλική Φιλολογίας, καστανό μαλλί, καφέ μάτια, κοντά στο 1.70 μεγάλο βυζί, αλλά όχι τόσο ωραίο κώλο... λίγο μεγάλη περιφέρεια... εγώ καυλωμένος όπως ήμουν αποφάσισα να φλερτάρω μαζί της κ πήγε αρκετά καλά...
Κατά τη 1 αποφασίσαμε να πάμε σε γνωστό ορθάδικο για χορό στην Σκουφά, στα σύνορα Εξάρχεια-Κολωνάκι... εκεί άρχισα να χορεύω με την 20αρα, ενώ οι αγκαλιές κ τα αγγίγματα έδιναν κ έπαιρναν... περιττό να πω ότι αν δεν ήταν οι άλλες 2 θα της είχα χωθεί στην ψύχρα... ξαφνικά εκεί που χορεύαμε η ξαδερφούλα με πιάνει απο την πλάτη κ με ένα παραπονεμένο ύφος στο μουτράκι της μου κάνει "θέλω και γω"... ήταν η ευκαιρία που αναζητούσα... λίγο το ποτό και για τους 2 μας, λίγο η μουσική που έπαιζε, λίγο το μαγαζί που ήταν πήχτρα κ ήμασταν ο ένας πάνω στον άλλο, άρχισαν να τρίβομαι πάνω της κ σιγά, σιγά εντελώς καυλωμένος να τρίβομαι πιο δυνατά... η μικρή με κοιτούσε στα μάτια, μου χαμουγελούσε, με έπιανε απο την μέση για να κουνήσουμε μαζί τους γοφούς μας κλπ... εμένα όλως τυχαία τα χέρια μου άρχισαν να γλυστράνε στην μέση της κ λίγο ακόμα πιο χαμηλά με αποτέλεσμα απο ένα σημείο κ έπειτα να πιάνω το κωλαράκι της το οποίο ήταν αρκετά σφιχτό...
Κατά τις 3μιση κ μες την καύλα οι άλλες 2 αρχίζουν τα νυστάζουμε κλπ... αποφασίζουμε να φύγουμε κ να τις γυρίσουμε σπίτι τους στου Ζωγράφου... αφού τις αφήνουμε μένουμε οι 2 μας στο αμάξι κ επιστρέφουμε σπίτι... η μικρή να αρχίζει τα πόσο ωραία πέρασε απόψε, το πόσο ευτυχισμένη είναι που έχει έρθει Αθήνα και ότι θέλει να την γυρίσω σε μαγαζιά αυτές τις μέρες που θα είναι εδώ... εγώ ήθελα τόσο πολύ να της πιάσω κουβέντα για το περιστατικό... όταν φτάνουμε στην πυλωτή της πολυκατοικίας κ βάζω μέσα το αμάξι αποφασίζω να της μιλήσω...
Της λέω ότι δεν νιώθω καλά σχετικά με αυτό που έγινε τις προάλλες κ θέλω να μιλήσουμε λίγο... μου χαμογελάει κ μου λέει "όχι, όχι, δεν πειράζει κ μην νιώθεις άσχημα... συμβαίνει. και με συγχωρείς που μπήκα έτσι μέσα" της είπα αν αυτή ένιωσε παράξενα και μου είπε ότι ένιωσε κάπως αμήχανα... μετά αν είναι η πρώτη φορά που βλέπει κάτι τέτοιο κ μου λέει ότι αν εννοώ κάποιον να τραβάει μαλακία με τσόντα κλπ ναι, αλλά αν είναι η πρώτη φορά που βλέπει πούτσα καυλωμένη όχι, καθώς τον χειμωνα έβγαινε κρυφά με κάποιον απο το χωριό κ την είχε πηδήξει... εκεί βέβαια μου πετάει ότι απ' όσο προλαβε να δει την είχα μεγαλύτερη απο τον άλλον, ο οποίος ήταν ένας μαλάκας ο οποίος ήθελε απλά πήδημα... εκεί είναι που καύλωσα εντελώς... έβαλα το χέρι μου πάνω στο μπούτι της "τυχαία" κ δεν έκανε τίποτα... απλά με κοιτούσε κ μου χαμογελούσε... της είπα πως με βρίσκει κ εκείνη την στιγμή άρχισε τα κλασσικά των Ελληνίδων ότι δεν ξέρω... κ είμαι λίγο μεθυσμένη κ ότι ήθελε να πάει πάνω για ύπνο γιατί ήταν πολύ κουρασμένη... εκεί ξενερωμένος βγήκαμε απο το αμάξι...
Στο ασανσέρ άρχισε να μου λέει που θα την πάω σήμερα κλπ... Της είπα λοιπόν ότι λέω να πάμε Γλυφάδα για να δει κ εκεί τι παίζει κ χαρούμενη μου είπε ότι το θέλει πολύ! Εκεί της είπα ότι αν είναι να πάμε οι 2 μας γιατί οι φίλες της θα μας την ξανασπάσουν κ συμφώνησε...
Αυτό λοιπόν που έχω σκοπό να κάνω σήμερα είναι να την πάω πάλι σε γνωστό ορθάδικο της περιοχής κ αν δω ότι μου αρχίζει τα χθεσινά να χωθώ με την μια και όπου βγει...
το σαιτ ακολουθει τα εθνικοχριστιανικα ιδεωδη και παραδοσεις.....Tύπε οι αρμόδιοι του σάιτ δε πρέπει να επιδοκιμάζουν τέτοιες ανήθικες ακολασίες
τυπε μπολντισμος δεν υπαρχειτο συμπερασμα απο την εμπειρια του τυπου ειναι πως με τις τεχνικες του μπολντισμου ΔΕ ΓΑΜΑΣ ;)
νωντισμος φορ εβα
το συμπερασμα απο την εμπειρια του τυπου ειναι πως με τις τεχνικες του μπολντισμου ΔΕ ΓΑΜΑΣ ;)
νωντισμος φορ εβα
ετσι τυπε, να ξεσκεπασουμε επιτελους την απατη του μπολντισμουτυπε μπολντισμος δεν υπαρχει
ειναι ενα ψεμα που βολευει τους καληνυχτακηδες
οι καληνυχτακηδες επικαλουνται το μπολντισμο για να δωσουν θεωρητικο υποβαθρο στην αγαμια τους
τυπε δεν υπηρξε ποτε κανενας μπολντισμος.....αυτες ηταν μαλακιες του εκτορα που ανεβαζε δηθεν τον μπολντη ενω απο πισω του τον κοροιδευεετσι τυπε, να ξεσκεπασουμε επιτελους την απατη του μπολντισμου
ειμαι σιγουρος πως εχεις και τα σχετικα υπεκλεμμενα πιμι που να αποδεικνυουν τις καταγγελιες σου ;)τυπε δεν υπηρξε ποτε κανενας μπολντισμος.....αυτες ηταν μαλακιες του εκτορα που ανεβαζε δηθεν τον μπολντη ενω απο πισω του τον κοροιδευε
τυπε δεν υπηρξε ποτε κανενας μπολντισμος.....αυτες ηταν μαλακιες του εκτορα που ανεβαζε δηθεν τον μπολντη ενω απο πισω του τον κοροιδευε
δεν υπαρχει πουθενα καταχωρημενη αυτη η θρησκεια.....ουτε καν σαν αιρεσηειμαι σιγουρος πως εχεις και τα σχετικα υπεκλεμμενα πιμι που να αποδεικνυουν τις καταγγελιες σου ;)
τυπε δεν υπηρξε ποτε κανενας μπολντισμος.....αυτες ηταν μαλακιες του εκτορα που ανεβαζε δηθεν τον μπολντη ενω απο πισω του τον κοροιδευε
τα χει ο βαθραξ σε πριντσκρινειμαι σιγουρος πως εχεις και τα σχετικα υπεκλεμμενα πιμι που να αποδεικνυουν τις καταγγελιες σου ;)
Φιλε ο μικρός χαζός φίλος μας ο Γκχόρι δεν γνωρίζει ότι υπάρχει ένα πραγματάκι που το λένε metadata στις φωτογραφίες.Με αναζήτηση στο Chrome την έβγαλε καθαρή... τι έκανες κ βγήκε λερωμενη σε σένα να μαθαίνω ...
εχεις δικιο και απολογουμαι στο κοινο του μπουΑυτες ειναι μεγαλες αληθειες που πρεπει να γραφτουν στο θρεντ του βατραχου. Μη σπαμαρεις το θρεντ του χυστη της ξαδερφης σε παρακαλω
μπορει να εχει αυπνιες ο ανθρωποςΦιλε ο μικρός χαζός φίλος μας ο Γκχόρι δεν γνωρίζει ότι υπάρχει ένα πραγματάκι που το λένε metadata στις φωτογραφίες.
Σύμφωνα με αυτό λοιπον οι φωτογραφίες έχουν γίνει editing (κοπήκανε κεφαλια , διορθωθήκανε) στις ΔΥΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ , την ώρα δηλαδή που ο μικρός χαζός φίλος μας υποτίθεται ότι χόρευε με τις εν λόγω κοπέλες.
Δεν χόρευε όμως , μαλακιζόταν στο FB (από όπου είναι ΟΛΕΣ οι φωτογραφίες) , τις έκοψε , τις έραψε και μας τις ανέβασε μερικές ώρες μετά.
Αλλα ακόμα και να μην υπήρχαν αυτά , λίγο μυαλό θέλει.
Εσύ στις πέντε τα ξημερώματα , μεθυσμένος ,μετά από φάση με την ξαδέλφη θα έμπαινες στον κόπο να φτιάξεις , να κόψεις κεφάλια και να ποστάρεις φωτό?
τι ανωμαλιες ειναι αυτες τυπε;τις δυο αδερφες επρεπε να γαμησεις οχι να την πεφτεις στην ξαδερφη