Νέα

Με έπιασε η ξαδέρφη μου να τραβάω μαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ghorry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 741
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Καβούρι ρε ... σιγά  :pipa3:μη πληρώνεις κ χοτελι... Ούτε απ έξω απ το ορθαδικο... Άμα δε θέλει κλείδωμα σπίτι

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
τι ανωμαλιες ειναι αυτες τυπε;τις δυο αδερφες επρεπε να γαμησεις οχι να την πεφτεις στην ξαδερφη
2η ξαδέρφη αρχηγέ... επειδή το έψαξα αυτές τις μέρες, ο νόμος μέχρι κ γάμο επιτρέπει, πόσο μάλλον ένα καλό πηδηματάκι αν μου κάτσει...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
αμα επειρνε παρτουζα τις αδερφες εγω θα το παρακολουθουσα,αλλα τωρα σκεφτομαι να αποχωρησω

ειπαμε να του παιξει μια μαλακια αλλα οχι και να γαμησει την ξαδερφη

Tύπε οι αρμόδιοι του σάιτ δε πρέπει να επιδοκιμάζουν τέτοιες ανήθικες ακολασίες

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Φρονώ ότι το εν λόγω νήμα,θα πρέπει να μεταφερθεί το ταχύτερο δυνατόν στην κατηγορία "Ερωτικές Ιστορίες".Αρχίζει και αποκτά την κατάλληλη υπόσταση και....."υφή"(λεία,στιλπνή και με φολίδες  :cheesy: )

bluekiss

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
1
2η ξαδέρφη αρχηγέ... επειδή το έψαξα αυτές τις μέρες, ο νόμος μέχρι κ γάμο επιτρέπει, πόσο μάλλον ένα καλό πηδηματάκι αν μου κάτσει...

Τύπε..ο νόμος του θείου δε ξερεις τι επιτρέπει .Μη του βάζεις ιδέες να ξεκινησει και εκείνος τις αιμομιξίες με τρυφερά άτακτα ανιψάκια.
Το νού σου..  

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Λοιπόν χθες βγήκαμε εγώ, η ξαδέρφη, η φίλη της κ η αδερφή της φίλης της σε γνωστό μαγαζί πλησίον της Κολοκοτρώνη... η φίλη δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, αλλά η αδερφή ήταν αρκετά fuckable θα έλεγα... 20 χρονών φοιτήτρια Γαλλική Φιλολογίας, καστανό μαλλί, καφέ μάτια, κοντά στο 1.70 μεγάλο βυζί, αλλά όχι τόσο ωραίο κώλο... λίγο μεγάλη περιφέρεια... εγώ καυλωμένος όπως ήμουν αποφάσισα να φλερτάρω μαζί της κ πήγε αρκετά καλά...

Κατά τη 1 αποφασίσαμε να πάμε σε γνωστό ορθάδικο για χορό στην Σκουφά, στα σύνορα Εξάρχεια-Κολωνάκι... εκεί άρχισα να χορεύω με την 20αρα, ενώ οι αγκαλιές κ τα αγγίγματα έδιναν κ έπαιρναν... περιττό να πω ότι αν δεν ήταν οι άλλες 2 θα της είχα χωθεί στην ψύχρα... ξαφνικά εκεί που χορεύαμε η ξαδερφούλα με πιάνει απο την πλάτη κ με ένα παραπονεμένο ύφος στο μουτράκι της μου κάνει "θέλω και γω"... ήταν η ευκαιρία που αναζητούσα... λίγο το ποτό και για τους 2 μας, λίγο η μουσική που έπαιζε, λίγο το μαγαζί που ήταν πήχτρα κ ήμασταν ο ένας πάνω στον άλλο, άρχισαν να τρίβομαι πάνω της κ σιγά, σιγά εντελώς καυλωμένος να τρίβομαι πιο δυνατά... η μικρή με κοιτούσε στα μάτια, μου χαμουγελούσε, με έπιανε απο την μέση για να κουνήσουμε μαζί τους γοφούς μας κλπ... εμένα όλως τυχαία τα χέρια μου άρχισαν να γλυστράνε στην μέση της κ λίγο ακόμα πιο χαμηλά με αποτέλεσμα απο ένα σημείο κ έπειτα να πιάνω το κωλαράκι της το οποίο ήταν αρκετά σφιχτό...

Κατά τις 3μιση κ μες την καύλα οι άλλες 2 αρχίζουν τα νυστάζουμε κλπ... αποφασίζουμε να φύγουμε κ να τις γυρίσουμε σπίτι τους στου Ζωγράφου... αφού τις αφήνουμε μένουμε οι 2 μας στο αμάξι κ επιστρέφουμε σπίτι... η μικρή να αρχίζει τα πόσο ωραία πέρασε απόψε, το πόσο ευτυχισμένη είναι που έχει έρθει Αθήνα και ότι θέλει να την γυρίσω σε μαγαζιά αυτές τις μέρες που θα είναι εδώ... εγώ ήθελα τόσο πολύ να της πιάσω κουβέντα για το περιστατικό... όταν φτάνουμε στην πυλωτή της πολυκατοικίας κ βάζω μέσα το αμάξι αποφασίζω να της μιλήσω...

Της λέω ότι δεν νιώθω καλά σχετικά με αυτό που έγινε τις προάλλες κ θέλω να μιλήσουμε λίγο... μου χαμογελάει κ μου λέει "όχι, όχι, δεν πειράζει κ μην νιώθεις άσχημα... συμβαίνει. και με συγχωρείς που μπήκα έτσι μέσα" της είπα αν αυτή ένιωσε παράξενα και μου είπε ότι ένιωσε κάπως αμήχανα... μετά αν είναι η πρώτη φορά που βλέπει κάτι τέτοιο κ μου λέει ότι αν εννοώ κάποιον να τραβάει μαλακία με τσόντα κλπ ναι, αλλά αν είναι η πρώτη φορά που βλέπει πούτσα καυλωμένη όχι, καθώς τον χειμωνα έβγαινε κρυφά με κάποιον απο το χωριό κ την είχε πηδήξει... εκεί βέβαια μου πετάει ότι απ' όσο προλαβε να δει την είχα μεγαλύτερη απο τον άλλον, ο οποίος ήταν ένας μαλάκας ο οποίος ήθελε απλά πήδημα... εκεί είναι που καύλωσα εντελώς... έβαλα το χέρι μου πάνω στο μπούτι της "τυχαία" κ δεν έκανε τίποτα... απλά με κοιτούσε κ μου χαμογελούσε... της είπα πως με βρίσκει κ εκείνη την στιγμή άρχισε τα κλασσικά των Ελληνίδων ότι δεν ξέρω... κ είμαι λίγο μεθυσμένη κ ότι ήθελε να πάει πάνω για ύπνο γιατί ήταν πολύ κουρασμένη... εκεί ξενερωμένος βγήκαμε απο το αμάξι...

Στο ασανσέρ άρχισε να μου λέει που θα την πάω σήμερα κλπ... Της είπα λοιπόν ότι λέω να πάμε Γλυφάδα για να δει κ εκεί τι παίζει κ χαρούμενη μου είπε ότι το θέλει πολύ! Εκεί της είπα ότι αν είναι να πάμε οι 2 μας γιατί οι φίλες της θα μας την ξανασπάσουν κ συμφώνησε...

Αυτό λοιπόν που έχω σκοπό να κάνω σήμερα είναι να την πάω πάλι σε γνωστό ορθάδικο της περιοχής κ αν δω ότι μου αρχίζει τα χθεσινά να χωθώ με την μια και όπου βγει...

το συμπερασμα απο την εμπειρια του τυπου ειναι πως με τις τεχνικες του μπολντισμου ΔΕ ΓΑΜΑΣ  ;)

νωντισμος φορ εβα  :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
276
Πόντοι
36
το συμπερασμα απο την εμπειρια του τυπου ειναι πως με τις τεχνικες του μπολντισμου ΔΕ ΓΑΜΑΣ  ;)

τυπε μπολντισμος δεν υπαρχει

ειναι ενα ψεμα που βολευει τους καληνυχτακηδες

οι καληνυχτακηδες επικαλουνται το μπολντισμο για να δωσουν θεωρητικο υποβαθρο στην αγαμια τους

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

images

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τυπε μπολντισμος δεν υπαρχει

ειναι ενα ψεμα που βολευει τους καληνυχτακηδες

οι καληνυχτακηδες επικαλουνται το μπολντισμο για να δωσουν θεωρητικο υποβαθρο στην αγαμια τους
ετσι τυπε, να ξεσκεπασουμε επιτελους την απατη του μπολντισμου  :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ετσι τυπε, να ξεσκεπασουμε επιτελους την απατη του μπολντισμου  :rockon:
τυπε δεν υπηρξε ποτε κανενας μπολντισμος.....αυτες ηταν μαλακιες του εκτορα που ανεβαζε δηθεν τον μπολντη ενω απο πισω του τον κοροιδευε

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τυπε δεν υπηρξε ποτε κανενας μπολντισμος.....αυτες ηταν μαλακιες του εκτορα που ανεβαζε δηθεν τον μπολντη ενω απο πισω του τον κοροιδευε
ειμαι σιγουρος πως εχεις και τα σχετικα υπεκλεμμενα πιμι που να αποδεικνυουν τις καταγγελιες σου  ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ειμαι σιγουρος πως εχεις και τα σχετικα υπεκλεμμενα πιμι που να αποδεικνυουν τις καταγγελιες σου  ;)
δεν υπαρχει πουθενα καταχωρημενη αυτη η θρησκεια.....ουτε καν σαν αιρεση

τον μπολντη ενας μονο εδω μεσα τον βλεπει με ειλικρινεια και αδολη αγαπη,εγω

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6

Αυτες ειναι μεγαλες αληθειες που πρεπει να γραφτουν στο θρεντ του βατραχου. Μη σπαμαρεις το θρεντ του χυστη της ξαδερφης σε παρακαλω

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Με αναζήτηση στο Chrome την έβγαλε καθαρή... τι έκανες κ βγήκε λερωμενη σε σένα να μαθαίνω ...
Φιλε ο μικρός χαζός φίλος μας ο Γκχόρι δεν γνωρίζει ότι υπάρχει ένα πραγματάκι που το λένε metadata στις φωτογραφίες.
Σύμφωνα με αυτό λοιπον οι φωτογραφίες έχουν γίνει editing (κοπήκανε  κεφαλια , διορθωθήκανε)  στις ΔΥΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ , την ώρα δηλαδή που ο μικρός χαζός φίλος μας υποτίθεται ότι χόρευε με τις εν λόγω κοπέλες.
Δεν χόρευε όμως , μαλακιζόταν στο FB (από όπου είναι ΟΛΕΣ οι φωτογραφίες) , τις έκοψε , τις έραψε και μας τις ανέβασε μερικές ώρες μετά.
Αλλα ακόμα και να μην υπήρχαν αυτά , λίγο μυαλό θέλει.
Εσύ στις πέντε τα ξημερώματα , μεθυσμένος ,μετά από φάση με την ξαδέλφη θα έμπαινες στον κόπο να φτιάξεις , να κόψεις κεφάλια και να ποστάρεις φωτό?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αυτες ειναι μεγαλες αληθειες που πρεπει να γραφτουν στο θρεντ του βατραχου. Μη σπαμαρεις το θρεντ του χυστη της ξαδερφης σε παρακαλω
εχεις δικιο και απολογουμαι στο κοινο του μπου

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Φιλε ο μικρός χαζός φίλος μας ο Γκχόρι δεν γνωρίζει ότι υπάρχει ένα πραγματάκι που το λένε metadata στις φωτογραφίες.
Σύμφωνα με αυτό λοιπον οι φωτογραφίες έχουν γίνει editing (κοπήκανε  κεφαλια , διορθωθήκανε)  στις ΔΥΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ , την ώρα δηλαδή που ο μικρός χαζός φίλος μας υποτίθεται ότι χόρευε με τις εν λόγω κοπέλες.
Δεν χόρευε όμως , μαλακιζόταν στο FB (από όπου είναι ΟΛΕΣ οι φωτογραφίες) , τις έκοψε , τις έραψε και μας τις ανέβασε μερικές ώρες μετά.
Αλλα ακόμα και να μην υπήρχαν αυτά , λίγο μυαλό θέλει.
Εσύ στις πέντε τα ξημερώματα , μεθυσμένος ,μετά από φάση με την ξαδέλφη θα έμπαινες στον κόπο να φτιάξεις , να κόψεις κεφάλια και να ποστάρεις φωτό?
μπορει να εχει αυπνιες ο ανθρωπος

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
τι ανωμαλιες ειναι αυτες τυπε;τις δυο αδερφες επρεπε να γαμησεις οχι να την πεφτεις στην ξαδερφη

Ο τυπος εκανε τη σωστη επιλογη. Το μονο λαθος ηταν που δεν την πηδηξε στο αυτοκινητο αφοτου της επιασε το μπουτι. Οταν ειπε ειμαι μεθυσμενη επρεπε να της πει "Το αλκοολ δε σε βαζει να κανεις πραγματα που δε θελεις, αλλα πραγματα που η ξενερωτη πλευρα του εαυτου σου σε αποτρεπει" και να αρχισει το φασωμα. Τωρα δυσκολεψε ισως η φαση αφου δεν επεσε το πηδημα χτες, αλλα ποτε δεν ξερεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom