Νέα

Με έπιασε η ξαδέρφη μου να τραβάω μαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ghorry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 741
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Τέλος πάντων.
Αναλόγως τα οικονομικά σου σήμερα πήγαινε την σε κάνα opus, soleto, mikro, ή αλλιώς holly spirit , no comments κλπ, φρόντισε να την αγγίζεις (όχι άγαρμπα), και πολύ γρήγορα )κανά 2 ποτά μετά να είσαι σε ξενοδοχείο (κρεολι , μιραντα κλπ ).

Soleto να πάει που θα είμαι και εγώ.  :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
47 μελη και 90 επισκεπτες για σαββατο μεσημερι, δεν ειναι κι ασχημα!!!  :coffee:

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Σ'ευχαριστώ μάστορα... εσένα σου χρωστάω κομμένη φώτο με το κωλαράκι της σε pm!

Ετσι τεραστιε. Στειλε το κωλαρι της το συντομοτερον δυνατον. Και ασε τους αλλους να ψαχνουν για metadata με τη ψωλη στο χερι

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
ωραιος ο ανακοντας.....προσυπογραφω

αλλα επιμενω παλι να μην γαμησεις την ξαδερφη μαν ειναι αμαρτια......χρησιμοποιησε τα οσα σου ειπε ο ανακοντας να γαμησεις την φιλη

ΣΟΡΥ αλλά είσαι οφ τοπικ

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Ετσι τεραστιε. Στειλε το κωλαρι της το συντομοτερον δυνατον. Και ασε τους αλλους να ψαχνουν για metadata με τη ψωλη στο χερι
Ρε δεν θα σου στείλει ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΩΛΟ , φωτογραφία του κώλου θα σου στείλει.
Για να είσαι με την ψωλή στο χέρι ...

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
πατηστε ολοι αναφορα στο συντονιστη να τον μπαναρουμε τον μπουστη τον μπαχαλακια

Κάτι τέτοια λες και μετά αναρωτιέσαι γιατί μερικοί εδώ μέσα λένε ότι είσαι κλώνος του γλίτσα ....

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Ρε δεν θα σου στείλει ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΩΛΟ , φωτογραφία του κώλου θα σου στείλει.
Για να είσαι με την ψωλή στο χέρι ...

Τυπε μη βγαζεις φθονο που θα δω το κωλαρακι της ξαδερφης. Αλλη φορα να προσεχεις πως μιλας στον ghorry για να επωφελεισαι και συ. Ετσι ειναι αυτα

Α και απο τον κωστακη μη περιμενεις να γαμησεις γυφτακι. Το πολυ πολυ να σου στειλει το λινκ με τις εσκορτ απο βουλγαρια

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Τυπε μη βγαζεις φθονο που θα δω το κωλαρακι της ξαδερφης. Αλλη φορα να προσεχεις πως μιλας στον ghorry για να επωφελεισαι και συ. Ετσι ειναι αυτα

Α και απο τον κωστακη μη περιμενεις να γαμησεις γυφτακι. Το πολυ πολυ να σου στειλει το λινκ με τις εσκορτ απο βουλγαρια

Λεγε εσύ , ο Κωστάκης θα μου ανοίξει έναν καινούργιο κόσμο σοκολατί (πλυμένης) ηδονής.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.956
Πόντοι
2.606
νταξει εκει για να ποσταρεις πρεπει να χεις βγαλει την καλων τεχνων τουλαχιστον ή να εισαι αντεπιστελλον μελος της ακαδημιας αθηνων
απο σχολη βακαλ(α)ο μπορω να ποσταρω κυριε ?  :2funny:

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
ωραιος ο ανακοντας.....προσυπογραφω

αλλα επιμενω παλι να μην γαμησεις την ξαδερφη μαν ειναι αμαρτια......χρησιμοποιησε τα οσα σου ειπε ο ανακοντας να γαμησεις την φιλη

τι αμαρτια λετε;;;  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

αν δεν την πηδηξει ειναι αμαρτια

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
τι αμαρτια λετε;;;  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

αν δεν την πηδηξει ειναι αμαρτια

ξαδερφε χωσου στεγνα
φευγοντας απ το κλαμπ (η οπου αλλου βγητε τεσπα...) φροντισε να εισαι καβλωμενος και οταν φτασετε στο αυτοκινητο, στριμωξε την πανω το καπο...
να αισθανεται το καβλι σου πανω της, φιλα την και μπαλαμουτι φουλ...

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Και εκεί που κάθομαι κ διαβάζω τα αθλητικά στο sport24 να η ξαδερφούλα απο πίσω με ένα γκρι κοντό σωρτσάκι που αναδείκνυε ακόμα πιο πολύ τις μαυρισμένες ποδάρες της κ ίσα ίσα έκρυβε τα πεταχτά της κ σφιχτά κωλομάγουλα (με βάση το χθεσινό "τυχαίο άγγιγμα"), αυτή την φορα να με ρωτά τι διαβάζω, τα καστανά της μαλλιά να πέφτουν απαλά στον λαιμό μου κ να αισθάνομαι ανεπαίσθητα στην πλάτη μου το... βυζάκι της χωρίς σουτιέν αυτή την φορά κ μόνο με το λευκό της μπλουζάκι απο πάνω!!!!!!

Της είπα τι διαβάζω κ μετά κοντά στο αυτί μου άρχισε να με ρωτάει που ακριβώς θα την πάω απόψε, ότι θέλει να δει θάλασσα την νύχτα με τα αστέρια απο πάνω, τι να φορέσει κλπ... περιττό να πω ότι ήμουν έτοιμος να χύσω 3 κουταλιές της σούπας... Ήθελα να την αρπάξω κ την αρχίσω στα γλωσσόφιλα, αλλά δυστυχώς στο σπίτι δεν είμαστε μόνοι... Εκεί πήρα θάρρος κ την ρώτησα γιατί δεν φοράει σουτιέν κ χαμογελώντας ενώ έφευγε μου είπε ότι γενικά μέσα στο σπίτι δεν φοράει γιατί την πιέζει...

Τώρα είναι στο μπάνιο κ ετοιμάζεται για το βράδυ...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
σημερα η θα πηδηξεις η θα συνεχιστει το θρεντ.προτιμω το δευτερο για να υπαρξουν κι αλλες εξοδοι στο σινεμα στο γηπεδο μπουζακια πιο μετα κτλ

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Και εκεί που κάθομαι κ διαβάζω τα αθλητικά στο sport24 να η ξαδερφούλα απο πίσω με ένα γκρι κοντό σωρτσάκι που αναδείκνυε ακόμα πιο πολύ τις μαυρισμένες ποδάρες της κ ίσα ίσα έκρυβε τα πεταχτά της κ σφιχτά κωλομάγουλα (με βάση το χθεσινό "τυχαίο άγγιγμα"), αυτή την φορα να με ρωτά τι διαβάζω, τα καστανά της μαλλιά να πέφτουν απαλά στον λαιμό μου κ να αισθάνομαι ανεπαίσθητα στην πλάτη μου το... βυζάκι της χωρίς σουτιέν αυτή την φορά κ μόνο με το λευκό της μπλουζάκι απο πάνω!!!!!!

Της είπα τι διαβάζω κ μετά κοντά στο αυτί μου άρχισε να με ρωτάει που ακριβώς θα την πάω απόψε, ότι θέλει να δει θάλασσα την νύχτα με τα αστέρια απο πάνω, τι να φορέσει κλπ... περιττό να πω ότι ήμουν έτοιμος να χύσω 3 κουταλιές της σούπας... Ήθελα να την αρπάξω κ την αρχίσω στα γλωσσόφιλα, αλλά δυστυχώς στο σπίτι δεν είμαστε μόνοι... Εκεί πήρα θάρρος κ την ρώτησα γιατί δεν φοράει σουτιέν κ χαμογελώντας ενώ έφευγε μου είπε ότι γενικά μέσα στο σπίτι δεν φοράει γιατί την πιέζει...

Τώρα είναι στο μπάνιο κ ετοιμάζεται για το βράδυ...

ετοιμαζεται για το βραδυ απο τωρα;

τι εχει σκοπο να φορεσει δλδ;

πανοπλια;

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι