Νέα

Με έπιασε η ξαδέρφη μου να τραβάω μαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ghorry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 741
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Φίλε! από ότι κατάλαβα, εκθέτεις την κοπέλα, ρε, Μαλακα! και μετά, είσαι φαντασιομανεις… πλάθεις φαντασίες, με την ξαδέλφη σου… και φτιάχνεσε, ρε, Μαλακα.. κόφτο! και πλάσε καμία άλλη ιστορία, με την  Αδελφή σου.. άντε, από εκεί σαβούρα….. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
Τα σεβη μου στον μεγιστο Ιπποτη.
Ειδες ανωμαλιες τυπε?
:grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Φίλε! από ότι κατάλαβα, εκθέτεις την κοπέλα, ρε, Μαλακα! και μετά, είσαι φαντασιομανεις… πλάθεις φαντασίες, με την ξαδέλφη σου… και φτιάχνεσε, ρε, Μαλακα.. κόφτο! και πλάσε καμία άλλη ιστορία, με την  Αδελφή σου.. άντε, από εκεί σαβούρα….. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Μην τον μαλωνειs........Ειναι 2η  εξαδερφη......Αρα δεν πιανεται
Εξαλλου εχουμε κατεβασει τα παντελονια τωρα  :grin:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Μια ερωτηση βασικη: Το μουνακι της ξαδελφης ήταν γουλί ή ειχε σχημα και ποιο?
:think:

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
276
Πόντοι
36
ιπποτη δε μιλας καλα...  :o

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16

Τύπε μην αγχώνεσαι -- δε νομίζω ότι υπάρχει η ξαδερφή στην πραγματικότητα  :woldman:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Ιπποτη βαλε φωτο με πουτσες να γινει σφαγη εδω μεσα.
Θα κτυπησει νταβανι η τηλεθεαση!
:grin:

zaibatsu

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
εμεις ειπαμε τα σημεια μας τυπε πες και συ τα δικα σου οχι ετσι γενικα

Τυπε, το θεμα ειναι βαθυτερο.Τωρα θα τις μαθουμε τις ελεηνιδες μωρε??Οι γκομενες ψαχνουν τους κυριους "τελειους".Και φανταζομαι οτι το τελευταιο πραγμα που εχουν στο μυαλο τους(σεξουαλικα) για κατι τετοιους τυπους ειναι οτι καθονται και τη παιζουν βλεποντας τσοντες.
ΠΡΟΣΕΧΕ, δε λεω οτι δεν το κανουμε ολοι.Αλλα με το να μπουκαρει η αλλη και να σε βλεπει να ανεβοκατεβαζεις το μαλαπερδι με τη tori black επι το εργω στην οθονη, ε δεν ειναι και οτι καλυτερο.
Γκομενα να δαχτυλωνεται, και μπαζο να ειναι, μπορει να το κανει να φανει καυλα ατελειωτη.Εμεις σε αντιστοιχες φασεις μοιαζουμε με καημενα.
Ξεκινας λοιπον με δεδομενο αυτο.Προσθεσε και το οτι ο τυπος δεν ειχε καμια επαφη τα προηγουμενα χρονια με τη ξαδερφη(για να τη ψησει ρε παιδι μου με καποιο τροπο(χιουμορ?Μπλα μπλα?).
Αρα ανοιγει μια μερα τη πορτα η καυλαρα και απειρη ξαδερφη, και τον βλεπει να παιζει με τον φιρφιρικο.Και ξαφνικα μεταμορφωνεται σε πορνοσταρ(η απειρη).
Και ο τυπος απειρος δηλωνει, αλλα μια χαρα και με μεγαλη ευκολια τη χειριστηκε τη κατασταση.Υπερπαραγωγη λεμε τυπε.Υπερπαραγωγη

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.251
Πόντοι
5.595
To γαμησες το 'θεμα' φιλε... Αρλεκιν το εκανες...
Αλλα ζευγαρια δεν χυνουν ποτε μαζι...ή πολυυυυ σπανια....  κ εσεις το κανατε κ την πρωτη φορα μαλιστα...??!!! :jerking:
ΟΚ!!!!

zaibatsu

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
To γαμησες το 'θεμα' φιλε... Αρλεκιν το εκανες...
Αλλα ζευγαρια δεν χυνουν ποτε μαζι...ή πολυυυυ σπανια....  κ εσεις το κανατε κ την πρωτη φορα μαλιστα...??!!! :jerking:
ΟΚ!!!!

Το ξεχασα αυτο το συμβαν τυπε!Μεγαλειο!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τυπε, το θεμα ειναι βαθυτερο.Τωρα θα τις μαθουμε τις ελεηνιδες μωρε??Οι γκομενες ψαχνουν τους κυριους "τελειους".Και φανταζομαι οτι το τελευταιο πραγμα που εχουν στο μυαλο τους(σεξουαλικα) για κατι τετοιους τυπους ειναι οτι καθονται και τη παιζουν βλεποντας τσοντες.
ΠΡΟΣΕΧΕ, δε λεω οτι δεν το κανουμε ολοι.Αλλα με το να μπουκαρει η αλλη και να σε βλεπει να ανεβοκατεβαζεις το μαλαπερδι με τη tori black επι το εργω στην οθονη, ε δεν ειναι και οτι καλυτερο.
Γκομενα να δαχτυλωνεται, και μπαζο να ειναι, μπορει να το κανει να φανει καυλα ατελειωτη.Εμεις σε αντιστοιχες φασεις μοιαζουμε με καημενα.
Ξεκινας λοιπον με δεδομενο αυτο.Προσθεσε και το οτι ο τυπος δεν ειχε καμια επαφη τα προηγουμενα χρονια με τη ξαδερφη(για να τη ψησει ρε παιδι μου με καποιο τροπο(χιουμορ?Μπλα μπλα?).
Αρα ανοιγει μια μερα τη πορτα η καυλαρα και απειρη ξαδερφη, και τον βλεπει να παιζει με τον φιρφιρικο.Και ξαφνικα μεταμορφωνεται σε πορνοσταρ(η απειρη).
Και ο τυπος απειρος δηλωνει, αλλα μια χαρα και με μεγαλη ευκολια τη χειριστηκε τη κατασταση.Υπερπαραγωγη λεμε τυπε.Υπερπαραγωγη

τυπε δεν ειναι και τοσο σπανιο φαινομενο να πεφτει συγγενικο γαμησι.

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Στην αρχή ο φίλος καλά το πήγαινε και φαινόταν ως ένα σημείο αλήθεια το θέμα. Αλλά από ένα σημείο και μετά ξεβρακώθηκε ... Το όλο θέμα είναι σενάριο από τσόντα. Επίσης ο τρόπος γραφής είναι ο κλασσικός που συναντάμε στις τσοντοιστορίες ! Ίσως είναι και copy paste από άλλη σελίδα ...

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Δε ξερω για εσας αλλα εγω εχω ηδη στειλει σε δυο ξαδερφες μου να παμε για καφε :dancing: ;) ;) :cheesy: :sunglasses: :rockon:

anaconda20

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2014
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
Μπραβο ghorry. Congrats απο μένα!

santa

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
το μπλε φορεμα εγινε μαυρο εν τω μεταξυ χαχαχαχα εισαι θεουλης ξαδερφακο

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Επειδή είσαι ξυπνιτζής... πες στα ίσα ότι θες φώτο να σου φύγει η απορία και άσε τα υπόλοιπα... Πάντως γενικά θα ήθελα να δω πόσοι θα είχαν τα έντερα να ανεβάσουν φώτο απο κάποια συγγενή τους, έστω κ 2η ξαδέρφη τους σε φόρουμ, ακόμα κ αν δεν φαίνεται το πρόσωπό της... προσωπικά δεν έχω κ ο μόνος λόγος που έφτιαξα το θρεντ είναι γιατί δεν είχα που αλλού να πω το περιστατικό... Για το τρολ, έχω λογιαριασμό σχεδόν 1 χρόνο επειδή μου αρέσουν τα CG κ κυρίως εκεί είχα κάποια σχόλια... τώρα αν έκανα λογαριασμό πριν 1 χρόνο σχεδόν για να τρολάρω μετά απο τόσους μήνες... οκ, έχω γαμάτη υπομονή... Τέλος, για τον μπαμπά της κοιμούνται στο σαλόνι σε καναπέδες κ όπως έγραψα είναι σκεπασμένη με σεντόνι... άρα άλλος έχει φαντασίωση με τον μπαμπά! Με αγάπη πάντα κ συναδελφικούς χαιρετισμούς...

Αυτή την στιγμή η μικρή πάντως λείπει, έχει πάεςι για σπίτι κλπ... έτσι μου έρχεται να κάνω κανά ντου στην βαλίτσα της!

Παο πασο φιλε γκορι πραγματικα εχεις γερα αντερα και μεγαλα αρχιδια με τις φωτο το απεδειξες :rockon: :rockon: :rockon:!!!! πρωτη φορα ακουω το ξυπνιτζής ρε συ απο που ειναι... :huh: :huh: :think: :think: :S :S ;;????

Υ.Γ.το νικνειμ σου εχει σχεση μηπως με τις γκορ ταινιες ξερεις σπλατερ κτλ σου αρεσουν τα τρομου θριλερ,κτλ..;; :rockon: :rockon: :rockon:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Τον παιζουν, διακριτικα ομως, οχι φατσα φορα και  φυσικα με προσοχη μην παρουνε τα σκαγια καμια ξαδερφη. :cum: . Τωρα για να ξαναγινει κυριος θελει να κερασει πολλα σφηνακια! Το τελευταιο σφηνακι πρεπει να ειναι το ¨σπερμα του μπαρμπαν¨ για να μπεις και στο θεμα με τροπο.

ειναι πραγματικο σφηνακι αυτο φιλε Θησεα μπορεις να το ζητησεις στο μπαρ ή προκειται για αστικο μυθο... :huh: :think: :S;;???

πολυ καλη η φωτο στο αβαταρ εσυ εισαι..;;??

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Αυτή αρχίζει να με χαιδεύει ανάμεσα στα πόδια κ ξαφνικά το χέρι της βρίσκεται να πιάνει πάνω το τζιν το σκληρό καυλί μου το οποίο τόση ώρα είχε γεμίσει υγρά… μου κάνει με άκρως πουτανιάρικο ύφος… «εγώ στο προκάλεσα αυτό;» (όχι μωρή η Τζέσυ Παπουτσή μου το έκανε) και της απαντάω «θες να δεις τι μου έχεις προκαλέσει;» γνέφει καταφατικά και τότε μου κατεβάζει το φερμουάρ με τα λεπτά κ απαλά χεράκια της, μου ανοίγει την ζώνη κ μου ξεκουμπώνει το κουμπί του τζιν… βάζει το ζεστό χεράκι της μέσα από το μποξεράκι κ μου τον πιάνει απαλά ενώ παράλληλα νιώθει να υγρά να πάνω στα δακτυλάκια της… εκεί με κοιτάει κ μου λέει με παιχνιδιάρικο ύφο...εγώ θα σου μαζέψω την καύλα μωράκι μου… κ βάζει τα δακτυλάκια της που είχαν τα υγρά μου στο στόμα της με αποτέλεσμα να έχω καυλώσει ακόμα πιο πολύ… μετά κατεβάζει το κεφαλάκι της κάτω μου κάνει πέρα το μποξεράκι  κ αρχίζει μια πίπα πολύ καλή ενώ με το χέρι της έπαιζε τα αρχίδια μου απαλά… η καύλα ήταν τόση που με το ζόρι συγκρατήθηκα να μην την χύσω μέσα στο στόμα…

Εδω το εχασες ρε φιλε στη φρασεολογια κρυβεται η αληθεια οπως και στους Σεξ Πιστολς... :cheesy: :grin: :dancing: :rockon: :rockon:!!!
Οπως ο αλλος στην αλλη ιστορια με την ''πιο 80's αττακα πεθαινεις: ''βαλε λιγο χαβαλε στη φαση μην εισαι μουχλα... :2funny: :2funny: :2funny:"

AXAXAXAXAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γιατι ρε πουστη μου τοσοι επιδοξοι συγγραφεις τσοντοαρλεκιν εχουν γινει επιδημια πραγματικη... :idiot: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom