Νέα

Με έπιασε η ξαδέρφη μου να τραβάω μαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ghorry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 741
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Peacful_Warrior

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
238
Πόντοι
36
Φιλε ο γκχόρι μου είχε γράψει σε PM ότι ήθελε λέει να επηρεάσει ένα φόρουμ για επιστημονικούς λόγους , επειδή έκανε σπουδές επικοινωνίας.  :2funny: :2funny:
Νομίζω τον τύπο θα τον δούμε ξανά με άλλο όνομα , μπορεί και να τον έχουμε ξαναδεί και να μην το ξέρουμε.  ;)

Κυκλοφορεί ένας τύπος στο site που μας έχει για πειραματόζωα φιλε.  :S

Να και μια φωτογραφία του την ώρα που προσπαθεί να επηρεάσει με τις πνευματικές του δυνάμεις το φόρουμ.

Μας εξαπατησε κανονικα τυπε  :S

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Φιλε ο γκχόρι μου είχε γράψει σε PM ότι ήθελε λέει να επηρεάσει ένα φόρουμ για επιστημονικούς λόγους , επειδή έκανε σπουδές επικοινωνίας.  :2funny: :2funny:
Νομίζω τον τύπο θα τον δούμε ξανά με άλλο όνομα , μπορεί και να τον έχουμε ξαναδεί και να μην το ξέρουμε.  ;)

Να και μια φωτογραφία του την ώρα που προσπαθεί να επηρεάσει με τις πνευματικές του δυνάμεις το φόρουμ.

respect  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326

Κλαιω με τη φωτο  :2funny: :2funny: :2funny:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
''ghorrry'' μπες και γραψε....να σταματησουν οι λασπολογιες

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.216
Πόντοι
26.096
Ο Γκορυ ηταν κλωνος του Πικερ.
Σε λιγο καιρο ο Πικερ θα ετοιμασει αλλο κλωνο.
Καντε λιγο υπομονη ...

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
To "Παντρεμένη στο ίδιο της το σπίτι" κάτι μου θυμίζει....

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
με πέθανες.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
πρεπειι να εφαγε ξυλο απ το θειο... δεν υπαρχει αλλη εξηγηση!  :fuck2:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
''ghorry'' γυρνα πισω χυστη μου.... σε περιμενουμε ... :rockon: :rockon: :rockon:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
ο γκορυς θα γαμαει τη ξαδερφουλα τωρα ... :fuck2:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
ο γκορυς θα γαμαει τη ξαδερφουλα τωρα ... :fuck2:

ο γκορις τωρα θα ψαχνει να θυμηθει τους κωδικους απο τους απειρους κλωνους που εχει μπει εδω μεσα εχει χασει τα αυγα και τα πασχαλια... :idiot: :uglystupid: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.216
Πόντοι
26.096
ο γκορις τωρα θα ψαχνει να θυμηθει τους κωδικους απο τους απειρους κλωνους που εχει μπει εδω μεσα εχει χασει τα αυγα και τα πασχαλια... :idiot: :uglystupid: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Γκόρυ = Picker.
Απορώ που δεν το καταλαβαίνετε!

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Φιλε ο γκχόρι μου είχε γράψει σε PM ότι ήθελε λέει να επηρεάσει ένα φόρουμ για επιστημονικούς λόγους , επειδή έκανε σπουδές επικοινωνίας.  :2funny: :2funny:
Νομίζω τον τύπο θα τον δούμε ξανά με άλλο όνομα , μπορεί και να τον έχουμε ξαναδεί και να μην το ξέρουμε.  ;)

Κυκλοφορεί ένας τύπος στο site που μας έχει για πειραματόζωα φιλε.  :S

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Γκόρυ = Picker.
Απορώ που δεν το καταλαβαίνετε!

ρε λες... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S :S;;;;???? γιατι ομως δεν εχει λογικη...ο πικερ τρολαρει μονο τον εαυτο του και αλλους που ασχολουνται με αυτον και μονο στο θρεντακι του και μονο δεν ασχολειται με τα λιμα ειναι αρρωστος εγωκεντρικος και attention whore... ;) ;) ;) :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26
αλλο ενα ποστ που μας καθηλωσε .... 

Stories