Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Πόσο πονηρές; Την δείχνουν να καταπίνει;
Ghorry το κοινό σου σε ζητά. Ασε την ξαδέρφη και πιάσε τη θεία.
Mην ακους κανεναν χυστη...συνεχισε το εργο σου,αναμενουμε...Ρε ξενέρωτοι... Ρε γκρινιάρηδες... επειδή έχετε κλιμακτήριο τι σας φταίνε οι άλλοι κ τους χαλάτε την χαρά κ την φάση! Ψωνίζω απο τα πανέρια της Αιόλου κ έχω τζιν με φερμουάρ! Αφήστε τον κοσμάκη να χαρεί λιγάκι κ να ξεφύγει! Κάντε λίγο χαβαλέ ρε γκρινιάρηδες! Ρίχτε ένα χαμόγελο ρε που μου γίνατε ο αστυνόμος Μπέκας να πούμε!
Για όλους τους υπόλοιπους έρχεται ιστορία με το πως τα καταπίνει η ξαδερφούλα κ με νέες φώτο αυτή την φορά κ πιο πονηρές! Αρκεί βέβαια να σταματήσει η γκρίνια γιατί με ξενερώνετε κ μου χαλάτε την έμπνευση στο γράψιμο!
ΥΓ κάτω απο 30 είμαι! Όποιος θέλει το πιστεύει... Αλλά χέστηκα κιόλας κ 70αρη να με κάνετε! Απλά ενημερωτικά...
ΥΓ2 Ειδικά για τον Apolyto σκέφτομαι να ανοίξω κ νέο θρεντ για τις περιπέτειες της μιλφάρας θείας!
ΥΓ3 Αγάπη μόνο κ χαλαρώστε ρε!
ghorry χυσε αγορι μουυυυ...αστους να λενε
Mην ακους κανεναν χυστη...συνεχισε το εργο σου,αναμενουμε...
καλα απο κατουρημα γαμησετα ,τα νεφρα μου βγαζωΜε τοσο ποτο που κατεβαζεις εσυ τυπαρα θα επρεπε να μη σταματας το κατουρημα. Εσυ ομως αντιθετως δεν σταματας το χυσιμο. Χυσομηχανη εισαι ρε μπαγασα
]κανένα νέο από τη ξαδέρφη δεν είχαμε?
Τωρα του τον παιζει αυτη για αλλαγη. Θα μας γραψει την νεα εμπειρια του την Κυριακη!!!κανένα νέο από τη ξαδέρφη δεν είχαμε?
δεν θα το επιτρεψουμεγκορυ ελα πισω!!
ειναι μαλακια να σβησει αυτο το θρεντ!
εμεις φταιμε τον αποθαρρυναμε οτι λεει φιδια και εχασε την εμπιστοσυνη του..ghorry γυρνα ολοι σε πιστευουμε
γκορυ ελα πισω!!
ειναι μαλακια να σβησει αυτο το θρεντ!
Έχει κάνει ο Σατράπης στον Κωστάκη