apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καλα ξηγιεσαι τυπεΓια βολτες να βρει αλλου φιλε
Εγω δεν θελω να την βγαζω βολτα, τι ειμαι , ο χορηγος????
καλα ξηγιεσαι τυπεΓια βολτες να βρει αλλου φιλε
Εγω δεν θελω να την βγαζω βολτα, τι ειμαι , ο χορηγος????
ΑαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχχαχαααχαχαχαχΑυτή δεν στράβωσε , η ψωλή κάποιου τύπου στράβωσε από τα γαμήσια που της έριξε χτες βράδυ
φιλε....ειλικρινα δεν με νοιαζει αν την πηδαει αλλος..και το εχει καταλαβει μαλλον αυτο εφοσον δεν συναντιομαστε περαν απο γαμησιΑυτή δεν στράβωσε , η ψωλή κάποιου τύπου στράβωσε από τα γαμήσια που της έριξε χτες βράδυ
να την γαμαω θελω τυπε...οχι να την στειλω
Κανει πολυ καλο γαμησι
Απλα δεν θελω ολα τα υπολοιπα. Και της το λεω
προσεχε τυπε αν την εχεις μονο για πηδημα μην στην κλεψει κανενας
εισαι πολυ κουλ τυποςας την κλεψει ρε φιλε....τι να κανουμε να κλαψουμε???
Γουστάρεις και να γλύφεις χυμένα μουνιά φίλε ? :Sφιλε....ειλικρινα δεν με νοιαζει αν την πηδαει αλλος..και το εχει καταλαβει μαλλον αυτο εφοσον δεν συναντιομαστε περαν απο γαμησι
απλα να την πηδαω θελω..
Αυτή δεν στράβωσε , η ψωλή κάποιου τύπου στράβωσε από τα γαμήσια που της έριξε χτες βράδυ
Γουστάρεις και να γλύφεις χυμένα μουνιά φίλε ? :S
Και κουλ και φιλόσοφος...κανεις δεν ξερει τι εχει κανει πιο πριν η γκομενα τυπε....
Εχω μια ιδιαιτεροτητα που την ειχα προσδιορισει σαν φοιτητης
ηθελα να γαμω αλλα δεν με ενοιαζε να ασχοληθω με την γυναικα περα απο αυτο
και αυτο φαινεται μου λενε κατι φιλες μου. Δειχνεις αδιαφορος γαι τις γυναικες...σαν να τις εχει γραμενες στα αρχιδια σου.
Η ουσια ειναι δεν θελω να μου τα πρηζουν. αν ειμαι κουρασμενος προτιμω να παω για υπνο οπως εχθε ςπαρα να βγω εξω
Εγώ είμαι αδιάφορος για τους άντρες , εσύ για της γυναίκες .... δεν πειράζει.
Ο καθένας έχει τα βίτσια του εδώ μέσα , δεν κρίνουμε.
Βρε δεν διαφωνούμε , κανείς δεν ξέρει , το θέμα είναι όμως αν σου αρέσει και από πάνω.κανεις δεν ξερει τι εχει κανει πιο πριν η γκομενα τυπε....
οχι ρε, ξεκολλα....το γαμησες και ψοφησεΒρε δεν διαφωνούμε , κανείς δεν ξέρει , το θέμα είναι όμως αν σου αρέσει και από πάνω.
Γιατί αν κανείς πράγματα που οδηγούν σε αυτό τότε υποσυνηδητα ή συνηδητά σου αρέσει το χυμένο μουνί.
Αρα κάποτε πρότεινες κι εσυ βολτούλες ρε τύπε.Μια αλλη τυπισα με πηρε προσφατα τηλ και μου λεει
μου ειχες προτεινει να πηγαιναμε βολτα και εκτοτε δεν το εχεις προτειενει. λοιπον ποτε θα παμε? και της απαντησα, θα σου πω οταν εχω χρονο
την απαξιωσε τυπεΜια αλλη τυπισα με πηρε προσφατα τηλ και μου λεει
μου ειχες προτεινει να πηγαιναμε βολτα και εκτοτε δεν το εχεις προτειενει. λοιπον ποτε θα παμε? και της απαντησα, θα σου πω οταν εχω χρονο
τυπε μονο εγω παραδεχομαι οτι μαρεσουν τα δυσμορφικα φαφουτικα γκρανια
Αρα κάποτε πρότεινες κι εσυ βολτούλες ρε τύπε.
Τι μεσολαβησε και τις εκοψες