Νέα

Με άφησε και έφυγε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zonky79
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Πες της πως είναι τόσο καύλα
που θα της πλήρωνες τα ναύλα
να ρθεί ξανά στον καναπέ
να της αρμέξεις τα μεμέ !

Πες της πως έχει κώλο ποίημα
πως αν δεν έρθει είναι βλήμα
πως χάνει τέτοιο παλαμάρι
τέτοιο γενναίο παλικάρι !

Πες της πως χύνεις σαν λιοντάρι
πως η ψωλή σου είναι κοντάρι
πες της πως όταν την ξεσκίσεις
μπροστά της πως θα γονατίσεις,

να κάνεις μια γλυφοκωλάδα
κι απ το μουνί μιά περατζάδα
πες  απ το χύσι θα πνιγεί
η φάση θα ναι μαγική !

Πες κι άλλα τέτοια ποιητικά
και μερικά ρομαντικά
τύπου "είσαι κωλάρα και μουνάρα"
και "είσαι καύλα ξεκωλιάρα" !

Να με ακούσεις και θα δείς
την ώρα που θα την γαμείς
και θα σου χύνει την ψωλή
να λέει με τσιριχτή φωνή :

-Σκίσε με ράφτη να αλλάξω
την πούτσα θέλω να αρπάξω !
:grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Πάντως γενικά φίλε μην ακούς κανέναν με τις μαλακίες που σου γράφουν! Έχω γαμήσει πολλές κορασίδες από την πρώτη συνεύρεση και καμία δεν έκανε το παραμικρό ! Απλά η γκόμενα ήταν ακόμα μια ανασφαλής πουτάνα γκόμενα που δεν ήθελε να παραδεχθεί ότι ήρθε στο σπίτι σου μόνο και μόνο για ωμό-ξερό γαμήσι ! Ήθελε να την αντιμετωπίσεις σαν κυρία ενώ ήταν άλλη μία της σειράς !!!! Μην πτοείσαι , συνέχισε και να είσαι σίγουρος ότι όλο και κάποια άλλη θα εκτιμήσει ότι άγγιξες το αραχνιασμένο μουνί της ενώ κινδύνευε να φύγει για άλλη μια φορά σπίτι της αγάμητη !!! :rockon: :rockon: :rockon:  :birdman: :birdman: :birdman:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Ρε μαλάκες τι είναι αυτά που λέτε;;;; Είστε γυναικωτοί ;;;; Σιγά μην αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη γιατί κάποια μου το παίζει δύσκολη μόνο και μόνο για να μην την χαρακτηρίσω πουτανάκι !  :jerking: :jerking: :jerking: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Θα συμφωνήσω με τον φίλο μου όσο δεν πάει !!!

Μα είναι δυνατόν να αυτοπροσκαλείται η γκόμενα σπίτι σαν πρώτο ραντεβού και να μην ορμήξω??

Κάποιος είπε εδώ "κάτσε να περάσουν 2-3 ραντεβού για να πιάσεις βυζί" Ρε πάτε καλά? Σιγά μην παντρευτώ για να γαμήσω κι όλας.

Η γκόμενα ήρθε σπίτι αυτοπροσκαλούμενη, πρώτο ραντεβού ούτε καν περίμενε να πάτε κάπου έξω, απλά η συγκεκριμένη το ήθελε λίγο πιο χαλαρά για να μην κάνει κρα ότι θέλει να γαμηθεί ! Αλλά θέλει ! Μη λέμε μαλακίες !

Εκτός ρε φίλε αν είναι ζώο και δεν καταλαβαίνει τι σημαίνουν οι κινήσεις της.

Παραδείγματα δικά μου.
-Πρώτο ραντεβού έρχεται η γκόμενα σπίτι μετά από έξοδο με τις φίλες της στις 4:30 το πρωί. Σχεδόν ξοψωλος άνοιξα την πόρτα !!! πόσο κρά να κάνει.

-Πρώτο ραντεβού με γκόμενα περνάει από το σπίτι μου πρίν βγούμε.. πάλι έπεσε πήδουλο. Μου έλεγε ότι έχει περίοδο κι όλας όταν χωνόμουν προφανώς για να μην τη ζορίζω και της είναι δύσκολο να πεί όχι. Αλλά δε μάσησα και τελικά αρχίδια ούτε καν περίοδο είχε.

-ΠΡώτο ραντεβού με γκόμενα παρτάλι, πάμε σε ένα μαγαζί ήταν τίγκα, πάμε σε άλλο πάλι τίγκα δε βρήκαμε να κάτσουμε, επόμενη πρόταση μου "πάμε σε ξενοδοχείο"? και όλα πήγανε ρολόι.

Μην είστε τόσο ευγενικοί... δε χρειάζεται. Για να βγάλετε την πουτανιά μέσα από μια γυναίκα, θα πρέπει να τους δείξετε ότι εσείς οι ίδιοι είστε μεγαλύτερες πουτάνες από αυτές. Για να χαλαρώσουν και να μην νιώσουν ότι τις κακοχαρακτιρίζετε. Αν είστε φλώροι μην περιμένετε να κάνει το κοριτσάκι τον μπουκαδόρο... έλεος !

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Εχω γνωρίσει μία τύπισσα απο το γυμναστήριο και αφού ανταλλάξαμε Φεισμπουκ και τηλ
αρχίσαμε να μιλάμε συνέχεια
Με τα πολλά μου έλεγε για ποτό συνέχεια,επειδή ψιλοβαριέμαι της έλεγα να έρθει σπίτι
Χθες το βράδυ εχώ αράξει και έχω βάλει μια τσοντούλα να δω
με πέρνει τηλ και μου κάνει είμαι στην γειτονία σου να έρθω?Ελα της κάνω!
Ευκαιρία σκέφτομαι.. ειχα και απίστευτες κάυλες
Με τα πολλά έρχετε και μεσα σε ενα δεκάλεπτο σκάω δίπλα της,την βουτάω και αρχίζουμε γλωσσόφιλα
δεν φίλιομασταν ούτε 10 δευτερόλεπτα και πάω να χουφτώσω βυζια, μου τραβάει το χέρι (ελαφρώς όμως)
δεν πτοούμε και πάω να πιάσω μουνάκι
Αυτό ήταν...σαν να την χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα
Για ποια με πέρασες και κάτι τέτοια,μαζέυει τα πράγματα της και φεύγει φουριόζα
Οκ ήξερα οτι είναι κάπως ρομαντική με τα τραγούδια πού έστελνε αλλά τί περίμενε ας πούμε..
Εχώ ξενερώσει λίγο από χθές μάγκες
Οσο πιο συντομα μπορω..
Γραψ την στα αρχιδια σου.

Μια τρελη λιγοτερη...Κατι αναλογο μου κανε μια που εβγαινα πριν ενα μηνα...
Ανεχθηκα τις μουρλοπουτανιες τις ως ενα βαθμο επειδη μου αρεσε αρκετα,μεχρι που φτασαμαε να ρθει σπιτι μου..

Εκει ορμαω,και μου αμολαει οτι εχει παει μονο με εναν στη ζωη της,
τον πρωην με τον οποιο εχει χωρισει πριν 4(!!!!) χρονια και πως δεν ειναι ετοιμη-σιγουρη.
Μαλιστα μου ανεφερε πως ημουν το πρωτο ραντεβου-ευκαιρια που εδωσε σε καποιον ολον αυτον το καιρο.

Καπου εκει εληξε η βραδια και η κατασταση οπως καταλαβαινεις.
Καλα να παθω ο μαλακας ομως,γιατι δεν ακολουθησα τα λογια μου.

Μια και μοναδικη προταση,δεν περιμενεις περα απο το δευτερο-τριτο ραντεβου.
Εκτος αν ειμαστε ακομη 15 χρονων και παιζουμε πεντοβολα και αλλα παιχνιδια.

Και προς θεου,ΜΗΝ ΥΠΕΡΑΝΑΛΥΕΤΕ τα πραγματα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οσο πιο συντομα μπορω..
Γραψ την στα αρχιδια σου.

Μια τρελη λιγοτερη...Κατι αναλογο μου κανε μια που εβγαινα πριν ενα μηνα...
Ανεχθηκα τις μουρλοπουτανιες τις ως ενα βαθμο επειδη μου αρεσε αρκετα,μεχρι που φτασαμαε να ρθει σπιτι μου..

Εκει ορμαω,και μου αμολαει οτι εχει παει μονο με εναν στη ζωη της,
τον πρωην με τον οποιο εχει χωρισει πριν 4(!!!!) χρονια και πως δεν ειναι ετοιμη-σιγουρη.

Καπου εκει εληξε η βραδια και η κατασταση οπως καταλαβαινεις.
Καλα να παθω ο μαλακας ομως,γιατι δεν ακολουθησα τα λογια μου.

Μια και μοναδικη προταση,δεν περιμενεις περα απο το δευτερο ραντεβου.
Εκτος αν ειμαστε ακομη 15 χρονων και παιζουμε πεντοβολα και αλλα παιχνιδια.

Και προς θεου,ΜΗΝ ΥΠΕΡΑΝΑΛΥΕΤΕ τα πραγματα.
τυπε στο δευτερο ραντεβου πρεπει να πεσει το λιγοτερο καμια πιπα
αλλιως δεν αξιζει να ασχοληθεις :rockon:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Καλά εγώ πάντως αν τη "φάω" με τη μία την άλλη, δεν την κρατάω ποτέ για σχέση σοβαρή μετά.

Για μένα το πουλάκι έφυγε.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Καλά εγώ πάντως αν τη "φάω" με τη μία την άλλη, δεν την κρατάω ποτέ για σχέση σοβαρή μετά.

Για μένα το πουλάκι έφυγε.
Καμια δεν παιρνεις στα σοβαρα στο μυαλο σου(στην αρχη τουλαχιστον).
Στην πορεια βλεπεις.

**Σιχαμερος αλλα ειλικρινης το αβαταρ σου.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Καμια δεν παιρνεις στα σοβαρα στο μυαλο σου(στην αρχη τουλαχιστον).
Στην πορεια βλεπεις.

**Σιχαμερος αλλα ειλικρινης το αβαταρ σου.

Μπα εγώ μπαίνω από την αρχή σε ένα mode να μην αφήσω τον εαυτό μου να δεθεί αν έχω δεί από την αρχή (που θεωρώ ότι πριν κολλήσεις έχει τα πιο αντικειμενικά κριτήρια) κάποια πραγματάκια που δε μου κάνουν.

Το να γαμήσω μια στο 1ο ή 2ο ή 3ο ραντεβού είναι κάτι που το κάνουν όλες. Αυτή που θα είναι πιο σωστή είναι που την επιλέγω για κάτι παραπάνω.

Γαμάει το άβαταρ μου... όπως και τα nickname μας  ;)

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16

Όταν μια γυναίκα σε βλέπει για σχέση και όχι απλώς για ένα πήδημα (αντίστοιχα και εσύ) η πορεία θα πρέπει να είναι κάπως έτσι:

1ο ραντεβού απλώς τα λέτε - δε κάνεις κίνηση (εκτός και αν σε νοιάζει μόνο να πηδήξεις οπότε βουρ)
2ο ραντεβού απαραίτητα κάνεις κίνηση με φιλί και συνεχίζεις ανάλογα με την αντίδραση (συνήθως δε φτάνει σε σεξ όμως)
3ο ραντεβού την πέφτεις κανονικά - αν δε σου κάτσει σκέψου τι έκανες λάθος ή αν η γυναίκα έχει κάποιο θέμα (πχ δε ψάχνει για σχέση)
4ο ραντεβού αν δε τη γαμήσεις σταμάτα να ασχολείσαι :birdman:

Το όλο θέμα "να μη κάνω σεξ από το πρώτο ραντεβού" φαίνεται σαν μια βλακεία που υπάρχει μόνο στο μυαλό των γυναικών... Όμως, δείχνει τον τρόπο που σκέφτονται και τη γενικότερη τους φιλοσοφία: Ποιος θα έκανε σχέση στα σοβαρά με μια που θα του καθόταν από το πρώτο ραντεβού ; Μια τέτοια γυναίκα είναι πολύ χύμα για κάτι παραπάνω από σκέτο σεξ (θα στα φορέσει στον 1 μήνα).

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Ο τίτλος είναι λες κ τον έχει γράψει αδέσποτο που έφαγε κλωτσιά κ μετά το παίζεις σκληρός κ κάτι αρχιδια πέρα δώθε. ..

Δεν είναι τι κάνεις , είναι κ πως το κάνεις ...

Κατάφερες να διώξεις το μουνακι που αυτοσερβιριστηκε. ..
ένα μεγάλο μπράβο  :jerking:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Ο τίτλος είναι λες κ τον έχει γράψει αδέσποτο που έφαγε κλωτσιά κ μετά το παίζεις σκληρός κ κάτι αρχιδια πέρα δώθε. ..

Δεν είναι τι κάνεις , είναι κ πως το κάνεις ...

Κατάφερες να διώξεις το μουνακι που αυτοσερβιριστηκε. ..
ένα μεγάλο μπράβο  :jerking:

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

και κάτι άλλο για ορισμένους που τα λένε με βήματα πως πρέπει να γίνει.. Καλά σας είπε ο άλλος χιτμαν. Μην υπεραναλύετε τόσο. Δεν υπάρχει βήμα ένα και βήμα 2.

Ο κάθε χαρακτήρας έχει μια προσωπικότητα που ανάλογα τη διάθεση τη μέρα μπορεί να συμπεριφερθεί και αναλόγως.

Γιατί δηλαδή να μη φιλήσεις από το πρώτο ραντεβού που λέει ο φίλος πιο πάνω? Ότι σου βγάζει η γκόμενα και ότι θέλεις κάνεις.

Αν είναι να συζητάμε ρε παιδιά και σε πιο βήμα φιλάμε... τότε πραγματικα πέρα από μπουρδέλα δε ξέρω αν βλέπετε και αλλού γυναίκα.

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
18
Like
1.216
Πόντοι
6.765
Φεύγοντας έπρεπε να τη ρωτήσεις
"Μήπως χάλασε η δουλειά  επειδή δε σου έδωσα το δωράκι σου στην αρχή ? "

Δε θα καταλάβαινε αλλά στα παπάρια σου .

:dancing:

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
1301139114905.jpg

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Τοσα χρονια εδω μεσα τι σας λεω.......?

Ακομα να βαλετε μυαλο?

Οι γυναικες που τους αρεσει το σεξ και ασχολουνται με αυτο ξερετε που βρισκονται!

Μπουρδελα-στουντιο κλπ....

Μονο εκει θα παρεις αυτο που θελεις.

Και ειναι και μουναρες και με αριστη σχεση τιμης/αποδοσης και κανουν και τα παντα!

Με ολες τις υπολοιπες δεν αξιζει να ασχοληθεις ουτε καν με το οτι υπαρχουν!
Θ χασεις τον χρονο σου,τα λεφτα σου,την ψυχικη και την σωματικη σου υγεια!

supervans13

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Κριτικές
3
Like
75
Πόντοι
1
Τοσα χρονια εδω μεσα τι σας λεω.......?

Ακομα να βαλετε μυαλο?

Οι γυναικες που τους αρεσει το σεξ και ασχολουνται με αυτο ξερετε που βρισκονται!

Μπουρδελα-στουντιο κλπ....

Μονο εκει θα παρεις αυτο που θελεις.

Και ειναι και μουναρες και με αριστη σχεση τιμης/αποδοσης και κανουν και τα παντα!

Με ολες τις υπολοιπες δεν αξιζει να ασχοληθεις ουτε καν με το οτι υπαρχουν!
Θ χασεις τον χρονο σου,τα λεφτα σου,την ψυχικη και την σωματικη σου υγεια!

λαλακιες λες

supervans13

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Κριτικές
3
Like
75
Πόντοι
1
δεν ειναι το καλυτερο για την υγεια σου οι τανες, κ στις γυναικεσ αρεσει το σεξ οσο κ σε εσενα εκτος κ αν εσυ μετρας μονο πιτες,ητες κ ανοργασμικες. μην λες τετοια του παιδιου

supervans13

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Κριτικές
3
Like
75
Πόντοι
1
τανες στην αναζητηση της ανωτερης τεχνικης λογο εμπειριας, της επιμελeιας της εμφανισης της λογο απαιτηεων του εππαγγελματος, του σεχ χωρις taboo και της αβιαστης σχεσης τανας-πελατη
απλη διασκεδαση δλδ

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16

Τύπε σε ραντεβού στο σπίτι σου πρέπει να γαμήσεις οπωσδήποτε ακόμα και αν είναι το πρώτο ραντεβού. Αλλιώς δεν αξίζει να ασχοληθείς! Η τύπισσα έπαιξε πούστικο παιχνίδι στον τύπο μας. Απορώ αν ήταν και προμελετημένο να του παίξει αυτή την πουστιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom