pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
που θα πάει ρε πουστράκια?
δεν θα κάνετε παιδιά?
που θα πάει ρε πουστράκια?
δεν θα κάνετε παιδιά?
της θειάς σου το μπουγαδοκόφινο σκατόφλωρε που θα με πεις και βλάκα
Πω πω αγρίεψε,καύλα είναι όταν αγριεύει.Τί πετάγεσαι σαν την τσαπου ρε καραγκιόζη όταν απευθύνομαι στο nacho_70;
Ρε με ένα μαλακα που μπλέξαμε εδώ πέρα.
Τί είν' αυτός ρε;
αν τον πετύχεις πουθενά, παρακάλεσε τον εκ μέρους μου να χρησιμοποιήσει καμιά τεχνική που δεν πονάει πολύ γιατί ως κλασικός φλώρος που είμαι δεν αντέχω τον πόνο
ναι ατρόμητε λοκατζή μου. Όλοι μπροστά σου φλώροι είμαστε. Έλα να μας διδάξεις λίγο από τη μαγκιά σουΜεγάλες αλήθειες λέγονται κι απόψε...
Προκαλείς την τύχη σου φιλαράκι..ναι ατρόμητε λοκατζή μου. Όλοι μπροστά σου φλώροι είμαστε. Έλα να μας διδάξεις λίγο από τη μαγκιά σου
είπα να δω και γω πως είναι να μην είσαι φλώρος για λίγο ρε. Ελπίζω να μου κάνει τη χάρη το κομάντοΠροκαλείς την τύχη σου φιλαράκι..
Ελπίζω να μου κάνει τη χάρη το κομάντο
Κατάλαβα. Φλώρος θα παραμείνωΠάρε καρέκλα καλού κακού μην πιαστείς περιμένοντας..
όχι ρε τι ραντεβού? Ποιός τολμάει να ζητήσει κάτι τέτοιο από το κομάντο?Kαι αλλο ραντεβου θανατου.
Εστω και ενα ρε πουστη μου να γινει.
Κατάλαβα. Φλώρος θα παραμείνω
ΟΥΚΑΣ σαν τον Λακη;όχι ρε τι ραντεβού? Ποιός τολμάει να ζητήσει κάτι τέτοιο από το κομάντο?
μαλάκα μου πάρε καμιά πίεση, μου μυρίζει εγκεφαλικόΟΥΚΑΣ σαν τον Λακη;
Εχω αρχισει και τρεμω την δεξια πλευρα.
τι να κάνεις, τυχερά είναι αυτάΤο'χει η μοίρα σου. Δε βλέπω να'χεις ηρωικό τέλος από κομάντο φέτος..
ναι ατρόμητε λοκατζή μου. Όλοι μπροστά σου φλώροι είμαστε. Έλα να μας διδάξεις λίγο από τη μαγκιά σου
κάνουμε ρεΑφηστε τις μαλακιες και καντε λιγη προπονηση,τουλαχιστον να προλαβετε να ριξετε κι εσεις καμμια ψιλη...