Επισκέπτης
Μία κατηγορία γαμπρού που δε θέλω να μου κουβαλήσουν είναι η κατηγορία παπαζόλης..ρε μαλάκα, είπαμε βαρίδια αλλά δεν τα πετάμε κι όπου να ναι
Οι άλλες κατηγορίες είναι λίγο πολύ γνωστές..
Μία κατηγορία γαμπρού που δε θέλω να μου κουβαλήσουν είναι η κατηγορία παπαζόλης..ρε μαλάκα, είπαμε βαρίδια αλλά δεν τα πετάμε κι όπου να ναι
Μία κατηγορία γαμπρού που δε θέλω να μου κουβαλήσουν είναι η κατηγορία παπαζόλης..
Οι άλλες κατηγορίες είναι λίγο πολύ γνωστές..
Δεν παίζει.με γαμπρο μπατσο σε βλεπω εσενανε.
πω ρε μαλάκα, φτύσε τα μπούτια σου ρεμε γαμπρο μπατσο σε βλεπω εσενανε.
πω ρε μαλάκα, φτύσε τα μπούτια σου ρε
θα είμαι ο πρώτος πρεζάκιας της τρίτης ηλικίαςεσενα με γαμπρο διας σε βλεπω.
θα είμαι ο πρώτος πρεζάκιας της τρίτης ηλικίας
πω ρε μαλάκα, φτύσε τα μπούτια σου ρε
Χαχαχα κανά μορφονιό σαν το αβατάρι σου ή έστω σαν τον Κασιδιάρη μωρέ. AXAXAXAXAXAXA
μαλάκα την είδα την εικόνα μπροστά μου και ανατρίχιασαμπαμπα φοραει και μποτες και μπουφαν κορντουρα. και κανει πιου ιου ιου ιου ιου
Προσπαθώ να τρουπώσω...και άμα τρουπώσω...Αγαμήσου πουστράκι.
Μου χώνεσαι να σε κάνω γαμπρό και κάνεις το ίδιο και με τον γιόργκος..
εσυ θα παντρευτεις ταβερνιαρη στα βλαχικα της βαρης. θα σε ντυνει και τσολια σα τον δημητρακη.
Παπαζόλη για γαμπρό ή μπάτσο,τί θα διάλεγες;;;;μαλάκα την είδα την εικόνα μπροστά μου και ανατρίχιασα
δεν θα μου κάνει τέτοια λαχτάρα το αγγελούδι μου ρε
μπάτσο βέβαιαΠαπαζόλη για γαμπρό ή μπάτσο,τί θα διάλεγες;;;;
Παπαζόλη για γαμπρό ή μπάτσο,τί θα διάλεγες;;;;
Γαμήσου...με το καλό να σου ρθει.μπάτσο βέβαια
Δε θα ρθουν τα 2ρα άντα...θα δεις εσύ...Δεν είναι και τόσο κακά παιδιά οι αστυνομικοί τελικά.
Δε θα ρθουν τα 2ρα άντα...θα δεις εσύ...
μαλάκα την είδα την εικόνα μπροστά μου και ανατρίχιασα
ελπιζω μια μερα να χτυπησει το κουδουνι και να μου την ζητησει επισημα φορωντας τη στολη του
Όχι θα με χουν διαγράψει...Θα λέμε ακόμα για τη σχολή σου, τότε?
Εσύ έχεις καμιά κόρη;;;ελα ρε παραδοσιακουλη. θες να κανουν και αψιδα με τα γκλοπ στα σκαλια της εκκλησιας?