Νέα

Με άφησε και έφυγε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zonky79
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
δεν ειναι το καλυτερο για την υγεια σου οι τανες, κ στις γυναικεσ αρεσει το σεξ οσο κ σε εσενα εκτος κ αν εσυ μετρας μονο πιτες,ητες κ ανοργασμικες. μην λες τετοια του παιδιου

Το πρωτο σου σχολιο:
Λαλακιες λεω.....

Τι να πω με αποστομωσες,πολυ εξυπνα επιχειρηματα εχεις!

Οι πουτανες κανουν εξετασεις συχνα,οι αλλες δεν κανουν ποτε!
Οι πουτανες ειναι πανεμορφες προθυμες και καυλιαρες και ξερουν!
Οι αλλες δεν ειναι τιποτα απο ολα αυτα,ειναι απλως μαλακισμενες για τα κοροιδα που δε γαμουν ποτε!

Οι γυναικες που γουσταρουν πραγματικα να γαμιουνται και τους αρεσει πραγματικα το σεξ και ασχολουνται με αυτο οπως οι αντρες ειναι στα μπουρδελα στουντιο κλπ και οι πορνοσταρ.

Αν οτι σου πω το θεωρησεις μαλακια τοτε βιαβασε τοσες ερευνες που αποδυκνειουν οτι οι γυναικες δε θελουν να κανουν σεξ συχνα,δεν το θεωρουν σημαντικο και δεν ειναι καν στις πρωτεραιοτητες τους!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τύπε σε ραντεβού στο σπίτι σου πρέπει να γαμήσεις οπωσδήποτε ακόμα και αν είναι το πρώτο ραντεβού. Αλλιώς δεν αξίζει να ασχοληθείς! Η τύπισσα έπαιξε πούστικο παιχνίδι στον τύπο μας. Απορώ αν ήταν και προμελετημένο να του παίξει αυτή την πουστιά.
κανονικα ετσι πρεπει τυπε
αλλα αντε να πεις και μια πιπα ετσι για το καλο πρεπει να πεσει
και αυτη αρκει
μην ειμαστε και υπερβολικοι :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τύπε σε ραντεβού στο σπίτι σου πρέπει να γαμήσεις οπωσδήποτε ακόμα και αν είναι το πρώτο ραντεβού. Αλλιώς δεν αξίζει να ασχοληθείς! Η τύπισσα έπαιξε πούστικο παιχνίδι στον τύπο μας. Απορώ αν ήταν και προμελετημένο να του παίξει αυτή την πουστιά.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Το πρωτο σου σχολιο:
Λαλακιες λεω.....

Τι να πω με αποστομωσες,πολυ εξυπνα επιχειρηματα εχεις!

Οι πουτανες κανουν εξετασεις συχνα,οι αλλες δεν κανουν ποτε!
Οι πουτανες ειναι πανεμορφες προθυμες και καυλιαρες και ξερουν!
Οι αλλες δεν ειναι τιποτα απο ολα αυτα,ειναι απλως μαλακισμενες για τα κοροιδα που δε γαμουν ποτε!

Οι γυναικες που γουσταρουν πραγματικα να γαμιουνται και τους αρεσει πραγματικα το σεξ και ασχολουνται με αυτο οπως οι αντρες ειναι στα μπουρδελα στουντιο κλπ και οι πορνοσταρ.

Αν οτι σου πω το θεωρησεις μαλακια τοτε βιαβασε τοσες ερευνες που αποδυκνειουν οτι οι γυναικες δε θελουν να κανουν σεξ συχνα,δεν το θεωρουν σημαντικο και δεν ειναι καν στις πρωτεραιοτητες τους!

οτι δν εχουν τοσο αναγη το πηδημα δν το εχουν οσο οι αντρες αλλα οτι οι τανες εχουν ορεξη μαλλον ανεκδοτο μου φαινεται  :2funny: :2funny:
7 στις 10 δν εχουν πολυ ορεξη

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Ρε λεβεντες, εχθες μου τα επρηξε η δικια μου να βγουμε το βραδυ. Βαριομουνα τρελλα και νυσταζα. Της λεω δεν εχω ορεξη, και μου λεει μα δεν εχουμε ποτε βγει μαζι εξω, ενα μηνα που γνωριζομαστε ολο για πηδημα συναντιομαστε (αληθεια ειναι αυτο). Της ειχα πει βεβαια οτι δεν ειμαι για σχεση. Συνεχιζει και μου λεει, δεν παω στην κολλητη μου που γιορταζει και προτιμω να βγουμε μαζι. Εγω της ειχα πει να περασω απο το σπιτι της, αλλα εκεινη ηθελε εξω. Εξω βαριομουνα τρελλα οποτε τελικα της ειπα οτι θες να βγεις εξω ενω εγω δεν εχω ορεξη. Οποτε της λεω βγες εσυ και τα λεμε αυριο και εκει εκλεισε το τηλεφωνο..και πηγα για υπνο απο τις 10 το βραδυ....ελιωσα στον υπνο..!! Μου στελνει μηνυμα κατα τις 11 το βραδυ που ε΄λεγε οτι εκεινη περανει καλα μαζι μου και δεν την νοιαζει η κουραση ενω εγω προφανως φαινεται οτι υπερτερει η κουραση αρα δεν πεδρναω καλα μαζι της. Λετε να στραβωσε???  χαχαχαχαα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ρε λεβεντες, εχθες μου τα επρηξε η δικια μου να βγουμε το βραδυ. Βαριομουνα τρελλα και νυσταζα. Της λεω δεν εχω ορεξη, και μου λεει μα δεν εχουμε ποτε βγει μαζι εξω, ενα μηνα που γνωριζομαστε ολο για πηδημα συναντιομαστε (αληθεια ειναι αυτο). Της ειχα πει βεβαια οτι δεν ειμαι για σχεση. Συνεχιζει και μου λεει, δεν παω στην κολλητη μου που γιορταζει και προτιμω να βγουμε μαζι. Εγω της ειχα πει να περασω απο το σπιτι της, αλλα εκεινη ηθελε εξω. Εξω βαριομουνα τρελλα οποτε τελικα της ειπα οτι θες να βγεις εξω ενω εγω δεν εχω ορεξη. Οποτε της λεω βγες εσυ και τα λεμε αυριο και εκει εκλεισε το τηλεφωνο..και πηγα για υπνο απο τις 10 το βραδυ....ελιωσα στον υπνο..!! Λετε να στραβωσε???  χαχαχαχαα
εσυ ρε τυπε γιατι δεν θες να την εμφανιζεις?
τοσο μπαζο ειναι? :think:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
εσυ ρε τυπε γιατι δεν θες να την εμφανιζεις?
τοσο μπαζο ειναι? :think:

δεν το καταλαβες συναθλητη!! Δεν ειπα οτι δεν θελω να την εμφανιζω. Ειπα οτι δεν γουσταρω βολτες , απλα ΜΟΝΟ θελω να την πηδαω. Και ειλικρινα ειναι μουναρος τρελλος. Απλα ποτε δεν με εκανα ο,τι ηθελε η γκομενα. Οχι γιατι εχω πολλες και ειμαι ο μπιχτης, απλα αμα ειμαι πχ κουραμενος δεν γουσταρω , ετσι απλα

Για καποιο αμνεξηγητο λογο τις γκομενες τις θεωρουσα οτι απλα εξηπηρετουν καποιο σκοπο...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
δεν το καταλαβες συναθλητη!! Δεν ειπα οτι δεν θελω να την εμφανιζω. Ειπα οτι δεν γουσταρω βολτες , απλα ΜΟΝΟ θελω να την πηδαω. Και ειλικρινα ειναι μουναρος τρελλος. Απλα ποτε δεν με εκανα ο,τι ηθελε η γκομενα. Οχι γιατι εχω πολλες και ειμαι ο μπιχτης, απλα αμα ειμαι πχ κουραμενος δεν γουσταρω , ετσι απλα

κανενας που να πηδαει κανονικη κοπελα δν βρεθηκε τυπε. ολοι πηδανε μουναρες
:grin: :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
στειλτην τοτε τυπε
αφου η γκομενα θελει αγαπητηλικια τι καθεσαι και ασχολεισαι
βαλε και καμια φωτο της να παρουμε λιγο ματι τυπε :grin:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
στειλτην τοτε τυπε
αφου η γκομενα θελει αγαπητηλικια τι καθεσαι και ασχολεισαι
βαλε και καμια φωτο της να παρουμε λιγο ματι τυπε :grin:

να την γαμαω θελω τυπε...οχι να την στειλω

Κανει πολυ καλο γαμησι

Απλα δεν θελω ολα τα υπολοιπα. Και της το λεω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

Για καποιο αμνεξηγητο λογο τις γκομενες τις θεωρουσα οτι απλα εξηπηρετουν καποιο σκοπο...
Τι θα παθεις να την πας μια βολτούλα ρε τύπε?

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Ρε λεβεντες, εχθες μου τα επρηξε η δικια μου να βγουμε το βραδυ. Βαριομουνα τρελλα και νυσταζα. Της λεω δεν εχω ορεξη, και μου λεει μα δεν εχουμε ποτε βγει μαζι εξω, ενα μηνα που γνωριζομαστε ολο για πηδημα συναντιομαστε (αληθεια ειναι αυτο). Της ειχα πει βεβαια οτι δεν ειμαι για σχεση. Συνεχιζει και μου λεει, δεν παω στην κολλητη μου που γιορταζει και προτιμω να βγουμε μαζι. Εγω της ειχα πει να περασω απο το σπιτι της, αλλα εκεινη ηθελε εξω. Εξω βαριομουνα τρελλα οποτε τελικα της ειπα οτι θες να βγεις εξω ενω εγω δεν εχω ορεξη. Οποτε της λεω βγες εσυ και τα λεμε αυριο και εκει εκλεισε το τηλεφωνο..και πηγα για υπνο απο τις 10 το βραδυ....ελιωσα στον υπνο..!! Μου στελνει μηνυμα κατα τις 11 το βραδυ που ε΄λεγε οτι εκεινη περανει καλα μαζι μου και δεν την νοιαζει η κουραση ενω εγω προφανως φαινεται οτι υπερτερει η κουραση αρα δεν πεδρναω καλα μαζι της. Λετε να στραβωσε???  χαχαχαχαα

Αυτή δεν στράβωσε , η ψωλή κάποιου  τύπου στράβωσε από τα γαμήσια που της έριξε χτες βράδυ  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom