Νέα

Ματζαγριωτάκη 56 , Καλλιθέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 531
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Η γνωμη σας για το καταστημα

• Αψογο!

Ψήφοι: 8 6,4%
  • Πολυ καλο

Ψήφοι: 5 4,0%
  • Καλο

Ψήφοι: 13 10,4%
  • Μετριο

Ψήφοι: 29 23,2%
  • Ετσι κι ετσι...

Ψήφοι: 22 17,6%
  • Χειριστο

Ψήφοι: 48 38,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    125

Zegna

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2009
Κριτικές
15
Like
4
Πόντοι
10
Καλύτερα να το κλείσουν το κωλομάγαζο και να φάει κανα σουτίδι αυτή η Τατιάνα απορώ που κανείς θα ήθελε να κάνει κάτι μαζί της.
Σε μένα ζητήσανε 100 ρικο για τιμή γνωριμίας με μπριζόλα μέσα.Πήγα να φύγω και με παρακαλάγανε με ένα 80ρι.Οι κοπέλες (ο Βελζεβούλης να τις κάνει κοπέλες) δεν βλέπονται εξαίρεση κανα 2 που είναι γύρω στα 25-30 οι άλλες σκέτες πατόλες που κάνουν για καθαρίστριες.Φυσικά η Τατιάνα πήγε να μου πασάρει τις μπαζόλες και πήγα να φύγω για άλλη μια φορά και με σταμάτησε με την κλασσική ατάκα "baby" να δω αν έχουν τελειώσει οι άλλες κοπέλες κι ως δια μαγείας εμφανίστηκαν ντυμένες από το κουζινάκι ενώ μέχρι πριν από μερικά δευτερόλεπτα δεν ήξερε αν έχουν τελειώσει αφολυ ψυχή δεν ήταν μέσα στο δίπατο.Πρέπει να το είπε καμιά 20 ρια φορές επαναλαμβανόμενα το "baby".Μου είπε να πάρω την μια μπαζόλα για καλό μασάζ και μια που βλεπόταν για πήδημα.Μέτριο μασάζ και έρχεται το "μικρό" η τρίχα στο σώμα ήταν μεγαλύτερη από τη δικιά μου.Όνομα σιγά να κρατούσα αλλά ήταν από Μολδαβία.Αφού μου τον έπαιξε κλπ της κάνω νόημα για καβάλημα και μου ρίχνει το κλασσικό έχω περίοδο σήμερα.Μα εγώ ;έχω συνεννοηθεί για πήδημα.Μα μου κλπ Σηκώθηκα κι έφυγα.Με βλέπει τσαντισμένο η Τατιάνα και μου κάνει όλα καλά "baby" ? ρε μανιά.Της λέω δεν ξαναπατώ εδώ μέσα Μα γιατί 'baby" τι συμβαίνει?Η μια να λέει πως δεν το ήξερε κι η άλλη να λέει πως της το έχει πει από το πρωί και το ξέρει.Ρε αι στο διάολο κι ακόμα παραπέρα κάργιες που νομίζετε πως θα κάνετε έτσι πελατεία.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καλύτερα να το κλείσουν το κωλομάγαζο και να φάει κανα σουτίδι αυτή η Τατιάνα απορώ που κανείς θα ήθελε να κάνει κάτι μαζί της.
Σε μένα ζητήσανε 100 ρικο για τιμή γνωριμίας με μπριζόλα μέσα.Πήγα να φύγω και με παρακαλάγανε με ένα 80ρι.Οι κοπέλες (ο Βελζεβούλης να τις κάνει κοπέλες) δεν βλέπονται εξαίρεση κανα 2 που είναι γύρω στα 25-30 οι άλλες σκέτες πατόλες που κάνουν για καθαρίστριες.Φυσικά η Τατιάνα πήγε να μου πασάρει τις μπαζόλες και πήγα να φύγω για άλλη μια φορά και με σταμάτησε με την κλασσική ατάκα "baby" να δω αν έχουν τελειώσει οι άλλες κοπέλες κι ως δια μαγείας εμφανίστηκαν ντυμένες από το κουζινάκι ενώ μέχρι πριν από μερικά δευτερόλεπτα δεν ήξερε αν έχουν τελειώσει αφολυ ψυχή δεν ήταν μέσα στο δίπατο.Πρέπει να το είπε καμιά 20 ρια φορές επαναλαμβανόμενα το "baby".Μου είπε να πάρω την μια μπαζόλα για καλό μασάζ και μια που βλεπόταν για πήδημα.Μέτριο μασάζ και έρχεται το "μικρό" η τρίχα στο σώμα ήταν μεγαλύτερη από τη δικιά μου.Όνομα σιγά να κρατούσα αλλά ήταν από Μολδαβία.Αφού μου τον έπαιξε κλπ της κάνω νόημα για καβάλημα και μου ρίχνει το κλασσικό έχω περίοδο σήμερα.Μα εγώ ;έχω συνεννοηθεί για πήδημα.Μα μου κλπ Σηκώθηκα κι έφυγα.Με βλέπει τσαντισμένο η Τατιάνα και μου κάνει όλα καλά "baby" ? ρε μανιά.Της λέω δεν ξαναπατώ εδώ μέσα Μα γιατί 'baby" τι συμβαίνει?Η μια να λέει πως δεν το ήξερε κι η άλλη να λέει πως της το έχει πει από το πρωί και το ξέρει.Ρε αι στο διάολο κι ακόμα παραπέρα κάργιες που νομίζετε πως θα κάνετε έτσι πελατεία.
Τελικα πληρωσες ???

Zegna

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2009
Κριτικές
15
Like
4
Πόντοι
10
Πριν τη συνεδρία τα είχε ζητήσει!!!Κι επειδή είχε και γυναίκες πελάτισσες τη στιγμή που έφευγα και δεν ήθελα να κάνω σκηνή απλά σηκώθηκα κι έφυγα.Άλλη μια φόλα δεν είναι ούτε η πρώτη και σίγουρα δεν είναι η τελευταία μου!Αυτοί χάνουν με τέτοιες τακτικές.

mrserius

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Γυναίκες πελάτισσες? Αυτό έχει ενσιαφέρον...
Πελάτισσες για ποιές υπηρεσίες?

Φαντάσου να λέει στην πελάτισσα:  bikini wax baby?  :grin:

Πριν τη συνεδρία τα είχε ζητήσει!!!Κι επειδή είχε και γυναίκες πελάτισσες τη στιγμή που έφευγα και δεν ήθελα να κάνω σκηνή απλά σηκώθηκα κι έφυγα.Άλλη μια φόλα δεν είναι ούτε η πρώτη και σίγουρα δεν είναι η τελευταία μου!Αυτοί χάνουν με τέτοιες τακτικές.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Η τιμή εκκίνησης στο συγκεκριμένο μαγαζί ήταν εδώ και καιρό (=και προ κρίσης) 60 Ευρώ. Θέλεις να πεις ότι παλιοτερα σού έπαιρναν περισσότερα;
...οταν προτοξεκίνησε δεν έφευγες με λιγότερα απο 100....

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
...βρε ουστ...

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Αυτη και αν ηταν η καλυτερη ευκαιρια σου, για να ζητησεις τα λεφτα σου πισω !!!
Επρεπε να γαμησεις την μολδαβη απο τον κολο !!!
Και αφου δεν γαμησες να παρεις τα λεφτα σου !!!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
αυτη τη τατιανα την εχουν πολυ ακτι...γιατι αραγε;;

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Η Τατιάννα,η Τάττι για τους φίλους,εφαρμόζει τον βασικό κανόνα της ανθρώπινης ψυχολογίας.....αν θέλεις να κάνεις κάτι πολύ επιθυμητό απο τους άλλους,απαγόρευσέ το η εν πάσει περιπτώσει καντο δυσεύρετο....Τότε θα το θέλουν όλοι.....
Αλλο κλασσικό παράδειγμα,η περίφημη κυρία Βέτα.Μια μεσόκοπη γυναίκα,απλά καλοδιατηρημένη,που όλοι θέλουν να την πηδήξουν,απλά και μόνο επειδή δεν είναι διαθέσιμη...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Η Τατιάννα,η Τάττι για τους φίλους,εφαρμόζει τον βασικό κανόνα της ανθρώπινης ψυχολογίας.....αν θέλεις να κάνεις κάτι πολύ επιθυμητό απο τους άλλους,απαγόρευσέ το η εν πάσει περιπτώσει καντο δυσεύρετο....Τότε θα το θέλουν όλοι.....
Αλλο κλασσικό παράδειγμα,η περίφημη κυρία Βέτα.Μια μεσόκοπη γυναίκα,απλά καλοδιατηρημένη,που όλοι θέλουν να την πηδήξουν,απλά και μόνο επειδή δεν είναι διαθέσιμη...
:thumbsup: +1
*ή Τάνια  :grin:

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Δοκίμασα μια, δοκίμασα δυο, δοκίμασα τρεις στη Ματζαγριωτάκη. Πάντα έφευγα μόνο με φραπέ και τίποτα παραπάνω. Και γι' αυτό έχω να πάω από τα μέσα του 2009 εκεί. Όμως βλέπω ότι η Τατιάνα μια ζωη τα ίδια κόλπα κάνει. Τι να πεις;

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Δοκίμασα μια, δοκίμασα δυο, δοκίμασα τρεις στη Ματζαγριωτάκη. Πάντα έφευγα μόνο με φραπέ και τίποτα παραπάνω. Και γι' αυτό έχω να πάω από τα μέσα του 2009 εκεί. Όμως βλέπω ότι η Τατιάνα μια ζωη τα ίδια κόλπα κάνει. Τι να πεις;

Το δις εξαμαρτείν ....
ούτε με την τρίτη φορά έβαλες μυαλό ??? 

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.690
Πόντοι
6.495
Πέρασα σήμερα και πήρα μόνο μασάζ με Ναταλύ. Καλή και δυνατή. Όσο για συνέχεια ούτε καν αναφέρθηκα. Χρόνος 45 λεπτά (1 ώρα με τα ντούζ πριν και μετά) ο οποίος και εξαντλήθηκε. Ποσό στα 60 γιούρια.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πέρασα σήμερα και πήρα μόνο μασάζ με Ναταλύ. Καλή και δυνατή. Όσο για συνέχεια ούτε καν αναφέρθηκα. Χρόνος 45 λεπτά (1 ώρα με τα ντούζ πριν και μετά) ο οποίος και εξαντλήθηκε. Ποσό στα 60 γιούρια.
να σε ενημερώσω απλά πως αν θέλεις μόνο μασάζ υπάρχουνε τα φυσιολογικά μασατζίδικα, κάποια από αυτά μάλιστα έχουνε πολύ όμορφες κοπέλες που απλά είναι φυσιοθεραπεύτριες...

και χρεώνουνε λιγότερο

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
και πήρα μόνο μασάζ με Ναταλι
===
H  συγκεκριμενη  κυρία οταν ειχε πρωτοανοιξει το μαγαζι,  ήθελε  100Ε για body 2 body,  στο δηθεν ειδικο δωματιο= πανω δεξια , με το στρώμα καταχαμα, και δεν ήθελε ουτε καν  φραπε να κανει :tickedoff:
(τον οποιο και εκανε τελικά) και εκτοτε  ... ε μουα ωσί τομπουλογλού. :cheesy:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
και πήρα μόνο μασάζ με Ναταλι
===
H  συγκεκριμενη  κυρία οταν ειχε πρωτοανοιξει το μαγαζι,  ήθελε  100Ε για body 2 body,  στο δηθεν ειδικο δωματιο= πανω δεξια , με το στρώμα καταχαμα, και δεν ήθελε ουτε καν  φραπε να κανει :tickedoff:
(τον οποιο και εκανε τελικά) και εκτοτε  ... ε μουα ωσί τομπουλογλού. :cheesy:
...όπως ανεβαίνεις τις σκάλες αριστερά ήταν το ειδικό δωμάτιο...και αν λέμε για την ίδια ναταλί ήταν κοντούλα άσχημούλα μεν αλλά ήξερε την δουλειά της ...από τις καλίτερες του είδους...και μπριζόλα στο τέλος....δυστυχώς δεν έλεινε για μεγάλο διάστημα στο εν λόγω ίδρυμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom