διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
α)ΥπάρχειΡε μάγκες αυτό το μαγαζί υπάρχει ακόμα? Κάτι είχε ακουστεί για πέσιμο...
β)Οχι
α)ΥπάρχειΡε μάγκες αυτό το μαγαζί υπάρχει ακόμα? Κάτι είχε ακουστεί για πέσιμο...
Any timeΟκ φίλε.ευχαριστώ.
Τελικα πληρωσες ???Καλύτερα να το κλείσουν το κωλομάγαζο και να φάει κανα σουτίδι αυτή η Τατιάνα απορώ που κανείς θα ήθελε να κάνει κάτι μαζί της.
Σε μένα ζητήσανε 100 ρικο για τιμή γνωριμίας με μπριζόλα μέσα.Πήγα να φύγω και με παρακαλάγανε με ένα 80ρι.Οι κοπέλες (ο Βελζεβούλης να τις κάνει κοπέλες) δεν βλέπονται εξαίρεση κανα 2 που είναι γύρω στα 25-30 οι άλλες σκέτες πατόλες που κάνουν για καθαρίστριες.Φυσικά η Τατιάνα πήγε να μου πασάρει τις μπαζόλες και πήγα να φύγω για άλλη μια φορά και με σταμάτησε με την κλασσική ατάκα "baby" να δω αν έχουν τελειώσει οι άλλες κοπέλες κι ως δια μαγείας εμφανίστηκαν ντυμένες από το κουζινάκι ενώ μέχρι πριν από μερικά δευτερόλεπτα δεν ήξερε αν έχουν τελειώσει αφολυ ψυχή δεν ήταν μέσα στο δίπατο.Πρέπει να το είπε καμιά 20 ρια φορές επαναλαμβανόμενα το "baby".Μου είπε να πάρω την μια μπαζόλα για καλό μασάζ και μια που βλεπόταν για πήδημα.Μέτριο μασάζ και έρχεται το "μικρό" η τρίχα στο σώμα ήταν μεγαλύτερη από τη δικιά μου.Όνομα σιγά να κρατούσα αλλά ήταν από Μολδαβία.Αφού μου τον έπαιξε κλπ της κάνω νόημα για καβάλημα και μου ρίχνει το κλασσικό έχω περίοδο σήμερα.Μα εγώ ;έχω συνεννοηθεί για πήδημα.Μα μου κλπ Σηκώθηκα κι έφυγα.Με βλέπει τσαντισμένο η Τατιάνα και μου κάνει όλα καλά "baby" ? ρε μανιά.Της λέω δεν ξαναπατώ εδώ μέσα Μα γιατί 'baby" τι συμβαίνει?Η μια να λέει πως δεν το ήξερε κι η άλλη να λέει πως της το έχει πει από το πρωί και το ξέρει.Ρε αι στο διάολο κι ακόμα παραπέρα κάργιες που νομίζετε πως θα κάνετε έτσι πελατεία.
Πριν τη συνεδρία τα είχε ζητήσει!!!Κι επειδή είχε και γυναίκες πελάτισσες τη στιγμή που έφευγα και δεν ήθελα να κάνω σκηνή απλά σηκώθηκα κι έφυγα.Άλλη μια φόλα δεν είναι ούτε η πρώτη και σίγουρα δεν είναι η τελευταία μου!Αυτοί χάνουν με τέτοιες τακτικές.
...οταν προτοξεκίνησε δεν έφευγες με λιγότερα απο 100....Η τιμή εκκίνησης στο συγκεκριμένο μαγαζί ήταν εδώ και καιρό (=και προ κρίσης) 60 Ευρώ. Θέλεις να πεις ότι παλιοτερα σού έπαιρναν περισσότερα;
...βρε ουστ...Καλύτερα να το κλείσουν το κωλομάγαζο και να φάει κανα σουτίδι αυτή η Τατιάνα απορώ που κανείς θα ήθελε να κάνει κάτι μαζί της.
Σε μένα ζητήσανε 100 ρικο για τιμή γνωριμίας με μπριζόλα μέσα.Πήγα να φύγω και με παρακαλάγανε με ένα 80ρι.Οι κοπέλες (ο Βελζεβούλης να τις κάνει κοπέλες) δεν βλέπονται εξαίρεση κανα 2 που είναι γύρω στα 25-30 οι άλλες σκέτες πατόλες που κάνουν για καθαρίστριες.Φυσικά η Τατιάνα πήγε να μου πασάρει τις μπαζόλες και πήγα να φύγω για άλλη μια φορά και με σταμάτησε με την κλασσική ατάκα "baby" να δω αν έχουν τελειώσει οι άλλες κοπέλες κι ως δια μαγείας εμφανίστηκαν ντυμένες από το κουζινάκι ενώ μέχρι πριν από μερικά δευτερόλεπτα δεν ήξερε αν έχουν τελειώσει αφολυ ψυχή δεν ήταν μέσα στο δίπατο.Πρέπει να το είπε καμιά 20 ρια φορές επαναλαμβανόμενα το "baby".Μου είπε να πάρω την μια μπαζόλα για καλό μασάζ και μια που βλεπόταν για πήδημα.Μέτριο μασάζ και έρχεται το "μικρό" η τρίχα στο σώμα ήταν μεγαλύτερη από τη δικιά μου.Όνομα σιγά να κρατούσα αλλά ήταν από Μολδαβία.Αφού μου τον έπαιξε κλπ της κάνω νόημα για καβάλημα και μου ρίχνει το κλασσικό έχω περίοδο σήμερα.Μα εγώ ;έχω συνεννοηθεί για πήδημα.Μα μου κλπ Σηκώθηκα κι έφυγα.Με βλέπει τσαντισμένο η Τατιάνα και μου κάνει όλα καλά "baby" ? ρε μανιά.Της λέω δεν ξαναπατώ εδώ μέσα Μα γιατί 'baby" τι συμβαίνει?Η μια να λέει πως δεν το ήξερε κι η άλλη να λέει πως της το έχει πει από το πρωί και το ξέρει.Ρε αι στο διάολο κι ακόμα παραπέρα κάργιες που νομίζετε πως θα κάνετε έτσι πελατεία.
Αυτη και αν ηταν η καλυτερη ευκαιρια σου, για να ζητησεις τα λεφτα σου πισω !!!Πριν τη συνεδρία τα είχε ζητήσει!!!Κι επειδή είχε και γυναίκες πελάτισσες τη στιγμή που έφευγα και δεν ήθελα να κάνω σκηνή απλά σηκώθηκα κι έφυγα.Άλλη μια φόλα δεν είναι ούτε η πρώτη και σίγουρα δεν είναι η τελευταία μου!Αυτοί χάνουν με τέτοιες τακτικές.
+1Η Τατιάννα,η Τάττι για τους φίλους,εφαρμόζει τον βασικό κανόνα της ανθρώπινης ψυχολογίας.....αν θέλεις να κάνεις κάτι πολύ επιθυμητό απο τους άλλους,απαγόρευσέ το η εν πάσει περιπτώσει καντο δυσεύρετο....Τότε θα το θέλουν όλοι.....
Αλλο κλασσικό παράδειγμα,η περίφημη κυρία Βέτα.Μια μεσόκοπη γυναίκα,απλά καλοδιατηρημένη,που όλοι θέλουν να την πηδήξουν,απλά και μόνο επειδή δεν είναι διαθέσιμη...
Δοκίμασα μια, δοκίμασα δυο, δοκίμασα τρεις στη Ματζαγριωτάκη. Πάντα έφευγα μόνο με φραπέ και τίποτα παραπάνω. Και γι' αυτό έχω να πάω από τα μέσα του 2009 εκεί. Όμως βλέπω ότι η Τατιάνα μια ζωη τα ίδια κόλπα κάνει. Τι να πεις;
Το δις εξαμαρτείν ....
ούτε με την τρίτη φορά έβαλες μυαλό ???
να σε ενημερώσω απλά πως αν θέλεις μόνο μασάζ υπάρχουνε τα φυσιολογικά μασατζίδικα, κάποια από αυτά μάλιστα έχουνε πολύ όμορφες κοπέλες που απλά είναι φυσιοθεραπεύτριες...Πέρασα σήμερα και πήρα μόνο μασάζ με Ναταλύ. Καλή και δυνατή. Όσο για συνέχεια ούτε καν αναφέρθηκα. Χρόνος 45 λεπτά (1 ώρα με τα ντούζ πριν και μετά) ο οποίος και εξαντλήθηκε. Ποσό στα 60 γιούρια.
...όπως ανεβαίνεις τις σκάλες αριστερά ήταν το ειδικό δωμάτιο...και αν λέμε για την ίδια ναταλί ήταν κοντούλα άσχημούλα μεν αλλά ήξερε την δουλειά της ...από τις καλίτερες του είδους...και μπριζόλα στο τέλος....δυστυχώς δεν έλεινε για μεγάλο διάστημα στο εν λόγω ίδρυμα...και πήρα μόνο μασάζ με Ναταλι
===
H συγκεκριμενη κυρία οταν ειχε πρωτοανοιξει το μαγαζι, ήθελε 100Ε για body 2 body, στο δηθεν ειδικο δωματιο= πανω δεξια , με το στρώμα καταχαμα, και δεν ήθελε ουτε καν φραπε να κανει
(τον οποιο και εκανε τελικά) και εκτοτε ... ε μουα ωσί τομπουλογλού.