Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.296
- Πόντοι
- 3.656
Το πιό γαμάτο πάντως είναι να σε βλέπουν να τις τραβάς φωτογραφίες και να σου χαμογελάνε....
Αγγλίδες
Το πιό γαμάτο πάντως είναι να σε βλέπουν να τις τραβάς φωτογραφίες και να σου χαμογελάνε....
99% ουκρανία...Αγγλίδες
χαχα Αυτό είναι το λεγόμενο Vlad attack!Σκιάχτηκα ρε με το πουλί !.......χαχαχαχ
99% ουκρανία...
Ωραιο κορμι
χαχα Αυτό είναι το λεγόμενο Vlad attack!
Μαρσάρισμα υψηλής τεχνικής
Όταν χαμογελανε ρωτάμε κ αν δίνουν συγκατάθεση να μπουν στο μπου.κομ με πρόσωπο.. συνήθως θα δώσουν..Το πιό γαμάτο πάντως είναι να σε βλέπουν να τις τραβάς φωτογραφίες και να σου χαμογελάνε....
Α ρε τι κομμάτια κυκλοφορούν στον Αστέρα.
εγώ και με αυτό το μπλε στο κεφάλι που έχει βάλει ο μύστηςαυτήν θα την γαμούσα με το μαγιώ φορεμένο
εγώ και με αυτό το μπλε στο κεφάλι που έχει βάλει ο μύστης
αυτήν θα την γαμούσα με το μαγιώ φορεμένο
Μαλάκες μου, θα πεθάνουμε, δεν υπάρχει πιθανότητα!!!!Βιντεάκι σχετικά με τις νέες τάσεις στα μαγιό.........
Την Καλησπερα Φιλε Kafearkoud.......αν φορεθουν τετοια μαγιο στην ελληνικη επικρατεια μας βλεπω ολους......Μαλάκες μου, θα πεθάνουμε, δεν υπάρχει πιθανότητα!!!!
Τις πηδαγα μια μια, και το ασπρουλιαρικο για αλλαγηΤο πιό γαμάτο πάντως είναι να σε βλέπουν να τις τραβάς φωτογραφίες και να σου χαμογελάνε....
Κάπως έτσι ήμουν το 1990 όταν είδα πρώτη φορά live να φοράει κάποια στρινγκ στη Σίφνο!!!!Την Καλησπερα Φιλε Kafearkoud.......αν φορεθουν τετοια μαγιο στην ελληνικη επικρατεια μας βλεπω ολους......
Ο καλός ο μύλος όλα τα αλεθειΚλαίω ..........χαχαχαχαχ!!!!!
Πρόσεχε ρε γιατί έχει μπλε στο κεφάλι και αυτός που πηδάει μπροστά της
Εγώ το 85-86...ειμουν τότε 13-14 Λαγανάς ...από εκεί έχω καταγωγή ...με τις Αγγλίδες αυστριακές Ιταλίδες χωρίς πάνω μαγιό και όλες στριγκ...μπορεί και 3-4 μαλακίες την μέρα ....ακούστε τι έκανα ...ο Λαγανάς είναι ρηχή θάλασσα....στα 20 μέτρα από την παραλία μέσα στη θάλασσα...έσκαβαν τρύπα στη θάλασσα.....τον έβαζα μέσα ...έβλεπα και εχυνα ....εκεί να δείτε μάτι που είχε πέσειΚάπως έτσι ήμουν το 1990 όταν είδα πρώτη φορά live να φοράει κάποια στρινγκ στη Σίφνο!!!!