petros_sketo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 10.239
- Πόντοι
- 1.336
Τα είδα έτσι δίπλα μου και είπα να κάνω μια καλλιτεχνία!Πολύ καλιτεχνικη φωτογραφία μπράβο μπράβο
Τα είδα έτσι δίπλα μου και είπα να κάνω μια καλλιτεχνία!Πολύ καλιτεχνικη φωτογραφία μπράβο μπράβο
ΘΕΑΟ ορισμός της γυναίκας και της θηλυκότητας για εμένα! Με τα βυζάκια της, τα μπουτακια της, γενικά με τα πιασίματα μιας αληθινής γυναίκας! Να την χαίρεται οποίος την απολαμβάνει!
Κωλαρα κ με ωραίο μαγιώ!
Να πω κάτι και εγώ χωρίς να θέλω να σε καπελωσω... κωλαρααααα αλλά το μαγιό πρέπει να έχει κορδονακια για μένα στο πλάι ...αυτό το μαγιό αφήνει μεγάλο σημάδιΚωλαρα κ με ωραίο μαγιώ!
Να πω κάτι και εγώ χωρίς να θέλω να σε καπελωσω... κωλαρααααα αλλά το μαγιό πρέπει να έχει κορδονακια για μένα στο πλάι ...αυτό το μαγιό αφήνει μεγάλο σημάδι
Και τι σημαίνει αυτό
Ότι να ναιΝα πω κάτι και εγώ χωρίς να θέλω να σε καπελωσω... κωλαρααααα αλλά το μαγιό πρέπει να έχει κορδονακια για μένα στο πλάι ...αυτό το μαγιό αφήνει μεγάλο σημάδι
Ωχ,θα μας δείξεις τα εσωψυχα της???Όλα στην ώρα τους...
Βαλε λιγο λαδι την δεξια να μαυρισειΤο πιό γαμάτο πάντως είναι να σε βλέπουν να τις τραβάς φωτογραφίες και να σου χαμογελάνε....
Ποιον την γαμάει την δεξιά?Η αριστερή ήταν για πολυ γαμήσι!Αν και αυτές οι λευκές έχουν τις πιό ωραίες ροζ τρυπούλεςΒαλε λιγο λαδι την δεξια να μαυρισει
Άσπρη σοκολάτα,μαύρη σοκολάτα....για όλα τα γούστα.σε γλυκαινουν και οι δύο παντωςΤο πιό γαμάτο πάντως είναι να σε βλέπουν να τις τραβάς φωτογραφίες και να σου χαμογελάνε....
Ελληνίδες δεν παίζει να είναιΤο πιό γαμάτο πάντως είναι να σε βλέπουν να τις τραβάς φωτογραφίες και να σου χαμογελάνε....
Μάλλον ουκρανές προσφυγοπούλες πολέμου απ ότι καταλαβα!Ελληνίδες δεν παίζει να είναι
Μα ειναι ξεκάθαρο.Μάλλον ουκρανές προσφυγοπούλες πολέμου απ ότι καταλαβα!
Έτυχε να περνάω απο δίπλα.Μόλις τις είδα έκανα κίνηση πολύ διακριτικά να βγάλω κινητό.Η αριστερή εντωμεταξύ με κόζαρε και μου χαμογέλαγε κιόλας.Έβγαλα αρκετό υλικό τους χαμογέλασα και γω και έφυγα.Με περίμενε το κορίτσι λίγο πιο κάτω.Μα ειναι ξεκάθαρο.
Εβγαλες μονο φωτο και έφυγες;;
Πωωω ζημιά ρε φίλε...Τι αμαρτίες πληρώνεις και εσύ!!Έτυχε να περνάω απο δίπλα.Μόλις τις είδα έκανα κίνηση πολύ διακριτικά να βγάλω κινητό.Η αριστερή εντωμεταξύ με κόζαρε και μου χαμογέλαγε κιόλας.Έβγαλα αρκετό υλικό τους χαμογέλασα και γω και έφυγα.Με περίμενε το κορίτσι λίγο πιο κάτω.
Γαμησέ τα...ευτυχώς δεν πήρε πρέφα η ψηλή...ακόμα αγγούρι θα έτρωγαΠωωω ζημιά ρε φίλε...Τι αμαρτίες πληρώνεις και εσύ!!
Παντρεμένος;Γαμησέ τα...ευτυχώς δεν πήρε πρέφα η ψηλή...ακόμα αγγούρι θα έτρωγα
Εμενα συνήθως ζητάνε να δουν το κινητό αλλιώς θα καλέσουν την αστυνομίαΕλληνίδες δεν παίζει να είναι