Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.369
- Πόντοι
- 456
Α καλάαααΕμενα συνήθως ζητάνε να δουν το κινητό αλλιώς θα καλέσουν την αστυνομία
Α καλάαααΕμενα συνήθως ζητάνε να δουν το κινητό αλλιώς θα καλέσουν την αστυνομία
ΔεσμευμένοςΠαντρεμένος;
ρε τυπε τι κορμι λαμπαδα ειναι αυτο....επρεπε να το ρισκαρεις και να κρατησεις καποιο σοσιαλ πες στο προσωπο που σε περιμενε οτι σε ρωτησαν αν εχεις αναπτηρα χαχαΤο πιό γαμάτο πάντως είναι να σε βλέπουν να τις τραβάς φωτογραφίες και να σου χαμογελάνε....
Τύπε μου αν το μάθαινε η ψηλή ο πόλεμος στην πατρίδα τους θα ήταν μια κλανιά μπροστά σε αυτό που θα γινόταν...ρε τυπε τι κορμι λαμπαδα ειναι αυτο....επρεπε να το ρισκαρεις και να κρατησεις καποιο σοσιαλ πες στο προσωπο που σε περιμενε οτι σε ρωτησαν αν εχεις αναπτηρα χαχα
Ωχ καταλαβα κρατησε το ως μια καλη πορνοαναμνησηΤύπε μου αν το μάθαινε η ψηλή ο πόλεμος στην πατρίδα τους θα ήταν μια κλανιά μπροστά σε αυτό που θα γινόταν...
Ήταν και τάπες τα ουκρανίδια...δεν θα τις έβλεπε ο θεούλης ...Ωχ καταλαβα κρατησε το ως μια καλη πορνοαναμνηση
Άσε τον θεούλη, το πουλάκι θα έπρεπε να τις δειΉταν και τάπες τα ουκρανίδια...δεν θα τις έβλεπε ο θεούλης ...
Παραλία λίγες φορές έχω κάνει καμάκι. Βασικά δε πάω για μπάνιο κυρίως θα βγω για ψαροντούφεκο και σε μέρη που δεν έχει κόσμο. Πέρυσι είχα μπανισει ένα καλό μουνακι σε μια απομόνωμενη παραλια αλλά δε χωθηκα
Παραλία λίγες φορές έχω κάνει καμάκι. Βασικά δε πάω για μπάνιο κυρίως θα βγω για ψαροντούφεκο και σε μέρη που δεν έχει κόσμο. Πέρυσι είχα μπανισει ένα καλό μουνακι σε μια απομόνωμενη παραλια αλλά δε χωθηκα
Είδαμε γνωρίσει κάτι ρωσίδες εδώ στον Άλιμο με ένα φίλο.Τωρα να πιστέψω ότι δεν θα έκανες κάτι με αυτα τα 2 κρανίδια αν ήσουν εκεί;
Παίχτηκε φάση;Είδαμε γνωρίσει κάτι ρωσίδες εδώ στον Άλιμο με ένα φίλο.
Μαλακίες... Αλλά πρέπει να πηγαίνω πιο συχναΠαίχτηκε φάση;
Τωρα το καλοκαίρι είναι must!!Μαλακίες... Αλλά πρέπει να πηγαίνω πιο συχνα
Τωρα το καλοκαίρι είναι must!!
Ήταν και τάπες τα ουκρανίδια...δεν θα τις έβλεπε ο θεούλης ...
Τωρα το καλοκαίρι είναι must!!
Δεν μιλάμε για το γαμήσι μύστη μου.Μιλάμε για το ξύλο που θα τρώγανε απο το αμόρεΌταν οριζοντιωθούν είναι όλες ίδιες !!!
Δεν μιλάμε για το γαμήσι μύστη μου.Μιλάμε για το ξύλο που θα τρώγανε απο το αμόρε