George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.851
- Πόντοι
- 1.056
αυτήν θα την γαμούσα με το μαγιώ φορεμένο
Αντρικος κωλος..
αυτήν θα την γαμούσα με το μαγιώ φορεμένο
αυτήν θα την γαμούσα με το μαγιώ φορευπεροχο
μετα που μεγαλωσες καρφωνες καμια τυπε ή συνεχια μαλακια ?Εγώ το 85-86...ειμουν τότε 13-14 Λαγανάς ...από εκεί έχω καταγωγή ...με τις Αγγλίδες αυστριακές Ιταλίδες χωρίς πάνω μαγιό και όλες στριγκ...μπορεί και 3-4 μαλακίες την μέρα ....ακούστε τι έκανα ...ο Λαγανάς είναι ρηχή θάλασσα....στα 20 μέτρα από την παραλία μέσα στη θάλασσα...έσκαβαν τρύπα στη θάλασσα.....τον έβαζα μέσα ...έβλεπα και εχυνα ....εκεί να δείτε μάτι που είχε πέσει
Ιδού η απορία...μετα που μεγαλωσες καρφωνες καμια ή συνεχισες την μαλακια τυπε ?
Απ την Αμμοχωστο είναι η καταγωγή σου, οχι απ τον Λαγανά....Εγώ το 85-86...ειμουν τότε 13-14 Λαγανάς ...από εκεί έχω καταγωγή ...με τις Αγγλίδες αυστριακές Ιταλίδες χωρίς πάνω μαγιό και όλες στριγκ...μπορεί και 3-4 μαλακίες την μέρα ....ακούστε τι έκανα ...ο Λαγανάς είναι ρηχή θάλασσα....στα 20 μέτρα από την παραλία μέσα στη θάλασσα...έσκαβαν τρύπα στη θάλασσα.....τον έβαζα μέσα ...έβλεπα και εχυνα ....εκεί να δείτε μάτι που είχε πέσει
Άξιζε τίποτα στη φάτσα ή ήταν για σακούλα;ανετο λιασιμο της μουνας η μανταμ,σε παραλια της λακωνιας! 29/6 η ληψη.
Ταξιδι στο χρονο εκανες μαν!ανετο λιασιμο της μουνας η μανταμ,σε παραλια της λακωνιας! 29/6 η ληψη.
Βαθυ; Φίλε μου. Βρήκα καταυλακιωτηανετο λιασιμο της μουνας η μανταμ,σε παραλια της λακωνιας! 29/6 η ληψη.
Δεν έχει σημασία τυπε.Άξιζε τίποτα στη φάτσα ή ήταν για σακούλα;
29/6 η ληψη
Νερουλοβυζα η κυρια βλεπω, απο κωλο τι ελεγε ;ανετο λιασιμο της μουνας η μανταμ,σε παραλια της λακωνιας! 29/6 η ληψη.
29/5 ηθελα να γραψω κυριε ειρωνα...
29/5 πριν δυο κυριακες ηθελα να παραθεσω.προς τους ειρωνες του θεματος.
Πολυ ζουμερη καυλα
Αδερφέ μας έχεις κάνει τ αρχίδια σαν καρπούζια, που είναι και η εποχή τους, με την κοπέλα σου....Στειλτε μου μηνυμα στην προσωπικη συνομιλια να σας γνωρισω την κοπελα μου, την Αννα
Δίνω 99% πιθανότητες να δω κανά πουτσάκιΚαλα δες τη και μετα πες μου
βγαλτην φορα παρτιδα εδω στο κλαρι, δεν πιστευουμε τιποτα διαφορετικα...Καλα δες τη και μετα πες μου
99,999% για να εισαι ακριβης ..Δίνω 99% πιθανότητες να δω κανά πουτσάκι