Νέα

Ad Massage Nirvana, Φραντζή 2 & Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα massage nirvana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 975K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
302
Πόντοι
26
Καλησπέρα Επειδή έχω δει τα πάντα και διαβάζω τα πάντα . Θα σας απαντήσω .. στο δικό μας το μαγαζί να είσαστε σίγουρος ότι γράφουμε ακριβώς την ώρα που μπαίνουν τα κορίτσια και ακριβώς την ώρα που βγαίνουνε Πάντα ο χρόνος Δεν μετράει από την ώρα που μπαίνει ο πελάτης μέσα αρχιζει και μετραει απο τη ωρα που φεύγει απο κουζινα να παει να εργαστεί. Δεύτερον μετά από τόσο καιρό δεν με βοηθάτε με την περιγραφή που κάνετε και τρίτον εφόσον δεν είπατε κάτι στη ρεσεψιόν δεν μπορώ να σας βοηθήσω επίσης γιατί να ήταν ο πελάτης στο σαλόνι και να περιμένει τη συγκεκριμένη κοπέλα άμα έχει άδειο δωμάτιο θα τον είχαμε περάσει να ετοιμάζεται Άρα δεν είσαστε σίγουρος ότι ηταν στο σαλόνι . Σαν να έχετε πάει σε ένα εστιατόριο να φάτε το φαγητό δεν τρώγεται σας ρωτάνε ήταν ωραίο το λέτε πάρα πολύ ωραίο. Άρα για την επόμενη μέρα το ίδιο φαγητό θα φάτε . Ειδικά στο δικό μας μαγαζί πάντοτε ρωτάμε και αν έχει παράπονα ο πελάτης κατευθείαν αν δεν είμαι εγώ με παίρνουνε τηλέφωνο ναι το μαθαίνω, και αν είμαι εγώ μπαίνω στην κουζίνα και μιλάω με την κοπέλα να είσαι σίγουρος 100%
Ευχαριστώ πολύ για τη συζήτηση που είχαμε .
Αλλά εγώ θα ζητήσω ειλικρινά συγνώμη αν είχατε τέτοια αντιμετώπιση από τη συγκεκριμένη κοπέλα .
Να είστε σίγουρος ότι αν έγινε ήταν τυχαίο γεγονός και δε θα ξανά γίνει.
Και αν έγινε πάρα πολύ κακός έγινε .
Καλό βράδυ
Όντος η Λάρισα στο τέλος ρωτάει αν ήταν όλα καλά και πιστεύω πως είναι από τις λίγες που δίνουν σημασία και το ευνοούν ….

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.827
Πόντοι
5.946
♡ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ♡
ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29/4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ
♡ Α Ρ Ι Ν Α ♡

Picsart_23-04-14_23-58-42-313.jpg

δεν πήγε και πολύ μακρυά... εγώ νόμιζα πως έφευγε για την χώρα της...
εμένα δεν μου αρέσει καθόλου να φεύγουν τα κορίτσια από τα μασάζ για να πάνε σε στούντιο...
το μασάζ έχει άλλη χάρη, το στούντιο είναι ξεπέτα...

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.795
Πόντοι
1.196

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Καλησπέρα.
Θέλω να ρωτήσω θα έρθουν καινούργιες κοπέλες μέσα στο καλοκαίρι? Κατά προτίμηση μικρές από Λατινινη Αμερική?

Στυλ Αλικης, Ίρις, Michele?

Συνεχίστε τις ωραίες υπηρεσίες σας.... Είστε οι πρώτοι με διαφορά!
Τα άλλα μασατζιδικα έχουν τρελάνει τον κόσμο στα μιλφ....
Θελουμε νέο αίμα :) και νεαρό

• Like
Αντιδράσεις: ggg777
OP
OP
massage nirvana

massage nirvana

Μασατζίδικο
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
3.806
δεν πήγε και πολύ μακρυά... εγώ νόμιζα πως έφευγε για την χώρα της...
εμένα δεν μου αρέσει καθόλου να φεύγουν τα κορίτσια από τα μασάζ για να πάνε σε στούντιο...
το μασάζ έχει άλλη χάρη, το στούντιο είναι ξεπέτα...
Συγνώμη για να καταλάβω θέλετε να πείτε ότι η αρινα πήγε στο στούντιο . Γιατί προσωπικά εμείς την πήγαμε στο αεροδρόμιο και μαζί δώσαμε τη βαλίτσες της . Αν δεν θέλετε να μου απαντήσετε ακριβώς εδώ στο μήνυμα στείλτε μου προσωπικό μήνυμα γιατί πολύ με ενδιαφέρει να μάθω αυτό το πράγμα και που εργάζεται Αλλά προσωπικά μάλλον πιστεύω ότι κάνετε λάθος

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.827
Πόντοι
5.946
Συγνώμη για να καταλάβω θέλετε να πείτε ότι η αρινα πήγε στο στούντιο . Γιατί προσωπικά εμείς την πήγαμε στο αεροδρόμιο και μαζί δώσαμε τη βαλίτσες της . Αν δεν θέλετε να μου απαντήσετε ακριβώς εδώ στο μήνυμα στείλτε μου προσωπικό μήνυμα γιατί πολύ με ενδιαφέρει να μάθω αυτό το πράγμα και που εργάζεται Αλλά προσωπικά μάλλον πιστεύω ότι κάνετε λάθος
θα σου στείλω.

OP
OP
massage nirvana

massage nirvana

Μασατζίδικο
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
3.806
Καλησπέρα.
Θέλω να ρωτήσω θα έρθουν καινούργιες κοπέλες μέσα στο καλοκαίρι? Κατά προτίμηση μικρές από Λατινινη Αμερική?

Στυλ Αλικης, Ίρις, Michele?

Συνεχίστε τις ωραίες υπηρεσίες σας.... Είστε οι πρώτοι με διαφορά!
Τα άλλα μασατζιδικα έχουν τρελάνει τον κόσμο στα μιλφ....
Θελουμε νέο αίμα :) και νεαρό
Πιστεύουμε η Αλίκη και η Ίρις έχουν πει ότι θέλουν να γυρίσουν πάρα πολύ. Φυσικά εφόσον περάσει το τρίμηνο και η μισελ ακόμα δεν έχει φύγει ,να φύγει πρώτα ο Θεός και βλέπουμε

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.496
Πόντοι
2.836
Συγνώμη για να καταλάβω θέλετε να πείτε ότι η αρινα πήγε στο στούντιο . Γιατί προσωπικά εμείς την πήγαμε στο αεροδρόμιο και μαζί δώσαμε τη βαλίτσες της .
Εσείς τις δώσατε τις βαλίτσες αλλά υπάρχουν 2 περιπτωσεις: 1) να μην έφυγε ποτέ 2) να ξαναγύρισε Ελλάδα με την πρώτη πτήση. Πάντως έχει απόλυτο δίκιο ο κύριος που σας είπε ότι εργάζεται σε στουντιο. Υπάρχει κανονικά στη βάρδια συγκεκριμένου στουντιου.....

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.496
Πόντοι
2.836
Να ρωτήσω κάτι στο συγκεκριμένο κατάστημα υπάρχουν κορίτσια που δεν δέχονται να κλείνουν τηλεφωνικό ραντεβού αλλά μονο να πας από εκεί και άμα την πετυχεις διαθέσιμη??? Μου έχει τύχει με μια γιαυτο ρωτάω

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
massage nirvana

massage nirvana

Μασατζίδικο
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
3.806
Εσείς τις δώσατε τις βαλίτσες αλλά υπάρχουν 2 περιπτωσεις: 1) να μην έφυγε ποτέ 2) να ξαναγύρισε Ελλάδα με την πρώτη πτήση. Πάντως έχει απόλυτο δίκιο ο κύριος που σας είπε ότι εργάζεται σε στουντιο. Υπάρχει κανονικά στη βάρδια συγκεκριμένου στουντιου.....
Ναι μπορεί να ήρθε μετά από μια βδομάδα αλλά έχουμε μιλήσει τώρα με το κλοναριο και του εξήγησα για ποιο λόγο είναι αχάριστη η αρινα. Δε έχουμε πρόβλημα πολλά κορίτσια αλλάζουν χώρο εργασία και έρχονται στο μαγαζί να πιούμε καφέ και να πούμε τα δικά μας . Αλλά να έρχεται σα το κλέφτη δε είναι σωστό και τώρα που ήταν στο μαγαζί μας είχε πάρει απίστευτα χρήματα τη να πω οκ καλά να είναι...
Αλλά εσείς στη Ελλάδα λετε Γιατί εδώ στη Ελλάδα το έχω μάθει..
Η ΚΟΤΑ ΜΙΑ ΣΚΥΒΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΘΕΟ ..
Εγώ πάντως δε το περίμενα ότι θα έρθει χωρίς να πει έστω μια καλησπέρα .
Να είναι καλά και όλα καλά.

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.290
Πόντοι
206
Ναι μπορεί να ήρθε μετά από μια βδομάδα αλλά έχουμε μιλήσει τώρα με το κλοναριο και του εξήγησα για ποιο λόγο είναι αχάριστη η αρινα. Δε έχουμε πρόβλημα πολλά κορίτσια αλλάζουν χώρο εργασία και έρχονται στο μαγαζί να πιούμε καφέ και να πούμε τα δικά μας . Αλλά να έρχεται σα το κλέφτη δε είναι σωστό και τώρα που ήταν στο μαγαζί μας είχε πάρει απίστευτα χρήματα τη να πω οκ καλά να είναι...
Για να παει στουντιο θα περνει πιο πολλα εκει.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Τοτε γιατί πέφτεις απο τα σύννεφα…;

OP
OP
massage nirvana

massage nirvana

Μασατζίδικο
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
3.806
Τοτε γιατί πέφτεις απο τα σύννεφα…;
Γιατί δε έχει πάρει έστω ένα τηλέφωνο να πει καλημέρα τη κάνετε είμαι Ελλάδα και όχι να έρθει σα κλέφτης. Αλλά εσείς δε ξέρετε και λογικό είναι να λέτε και γιατί να σε πάρει τηλέφωνο να σου πει τη κάνει . Για αυτό και λέω, αλλά δε πειράζει δε έχω πρόβλημα ή κάθε κοπέλα πάει όπου θέλει για δουλειά και εγώ προσωπικά δε έχω πρόβλημα που πήγε αλλού για δουλειά . Όταν είχε πρόβλημα σε εμένα στη Ελλάδα πήρε τηλέφωνο να τη βοηθήσω, όχι να έρθει για δουλειά αλλά θέμα υγείας. Ούτε η οικογένεια της δε τη βοήθησε με ενοχλεί που δε πήρε 1 τηλέφωνο να πει είμαι Ελλάδα θα έρθω για ένα καφέ να δω τη κανεις . Έτσι για το ευχαριστώ. Τώρα το πρωί που τα κορίτσια ξέρουν και το έλεγε μόνη της στο μαγαζί οτι τώρα που ήρθε δε θα το πιστεύουν ότι δε έχει πάρει ένα τηλέφωνο έστω και μονο ενα τηλέφωνο να πει μια καλημέρα.

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Τα θέματα υγείας αφορούν προσωπικά δεδομένα .....λεφτά έβγαλε γιατί πηδούσε πελάτες....που σημαίνει βγάλατε και εσείς.......για να κάνω και λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.272
Πόντοι
4.365
Τα θέματα υγείας αφορούν προσωπικά δεδομένα .....λεφτά έβγαλε γιατί πηδούσε πελάτες....που σημαίνει βγάλατε και εσείς.......για να κάνω και λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου

Καλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Για παράδειγμα και η Ζωή μου είχε πει ότι ήταν πολύ ικανοποιημένη για τη "στέγη" που είχε βρει στο Νιρβάνα.

Τώρα αν γυρίσει Αθήνα και θέλει να κάνει κάτι άλλο ή και τίποτα.. εε ένα τηλέφωνο πιστεύω θα το πάρει.. Δούναι Και Λαβείν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom