massage nirvana
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2019
- Like
- 3.806
Εφόσον μικατε για προσωπικά δεδομένα και θέλετε να ανοίξουμε προσωπικά τη συζήτηση γιατί δεν μου αρέσει να δίνω τέτοια θέματα και τη έχω κάνει για τη αρινα. Οταν ήρθε ο κορωνιός και δε δούλευε σχεδόν ενά χρόνο τη είχα σπίτι φως νερό φαΐ ενάμιση χρόνο δεν ήμασταν υποχρεωμένοι, συνεργάτες είμαστε δεν πιστεύω στη δικιά σας δουλειά να σας πληρώνει το αφεντικό σας το νοίκι και το νερό και σας δίνει και λεφτά στην οικογένειά σας για φαΐ μιλάμε τη καιρό που είχε το πρώτο κρουσμα με το κορονοιο . Συνεργάτες είμαστε ούτε όταν είχε πρόβλημα υγείας στην Πολωνία, Εμεις τη στείλαμε λεφτά γιατι είμαστε φίλοι και σεβόμαστε τη φιλία δε είμαι όλα χρήματα στη ζωή. Χρήματα μπορει να αποκτήσει φίλους αληθινούς ένα- δυο . Στα δύσκολα φαίνονται οι φίλοι όχι στα χαρές και στη οικονομα. Και εγώ δε με νοιάζει που δε ήρθε για δουλειά ξέρετε ότι δόξα το θεό έχουμε κοπέλες αλλα να πει καλησπέρα Λάρισα τη κανεις πάμε να πιούμε καφέ μόνο αυτό δε θέλω πολλά. Οπως όταν είμαστε φίλες.Τα θέματα υγείας αφορούν προσωπικά δεδομένα .....λεφτά έβγαλε γιατί πηδούσε πελάτες....που σημαίνει βγάλατε και εσείς.......για να κάνω και λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου