Αρχοντικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 206
Ανδριανα ξεχασες!Κοσμος παει και ερχεται.....οσο υπαρχουν η Παμελα και η Νανσυ ειστε καλα.....
Ανδριανα ξεχασες!Κοσμος παει και ερχεται.....οσο υπαρχουν η Παμελα και η Νανσυ ειστε καλα.....
Μήπως θυμάσαι χρώμα μαλλιών;Αν σου πω δε θυμάμαι όνομα γιατί έχω να πατήσω από το Σεπτέμβριο του 2022 στο συγκεκριμένο μαγαζί.
Μπα ξεχνάει εύκολα .Μήπως θυμάσαι χρώμα μαλλιών;
τώρα κάτι άρχισες να λες...Επειδή η Λάρισα για όλους έχει δε αφήνει κανένα με παράπονο
ΕΔΩ ΣΑΣ ΕΧΩ
ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ
Γλωσσοφιλα η στο μάγουλο?Αντριάνα παιδιά αξίζει ;
Επίσης δίνει φιλια.
και απο τον περασμενο Σεπτεμβριο,το θυμηθηκες τωρα να γραψεις τηνΑν σου πω δε θυμάμαι όνομα γιατί έχω να πατήσω από το Σεπτέμβριο του 2022 στο συγκεκριμένο μαγαζί.
Αντριάνα παιδιά αξίζει ;
Επίσης δίνει φιλια.
Γλωσσόφιλα ααααααάαΓλωσσοφιλα η στο μάγουλο?
Μήπως θυμάσαι χρώμα μαλλιών;
Μαύρα μαλλιάΜπα ξεχνάει εύκολα .
Συγγνώμη φίλε αν το θύμηθηκα τώρα γιατί από τον Όκτωβριο του 2022 μέχρι τον Απρίλιο του 2023 είχα σημαντικά τρεχάματα (συμβολαιογράφους και συναλλαγές με το κράτος) επιπλέον δεν έχω την πολύτελεια χρόνου όπως μερικοί προνομιούχοι να έχουν έτοιμα όλες τις καθημερινές υποχρεώσεις του σπιτιού (καθάρισμα, μαγείρεμα, πλύσιμο ρούχων) και να ασχολόνται με το Διαδίκτυο. Αρχές Μαίου τελείωσα με τα τρεχάματα.και απο τον περασμενο Σεπτεμβριο,το θυμηθηκες τωρα να γραψεις τηνπαπαρια σου,παρατηρηση σου?
ρε ποσο πλακα εχετε μερικοι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καί έτσι νά είναι όπως τά γράφεις με τρεχαματα κλπ πού δεν έχω λόγο να μήν σέ πιστεύω αλλά είναι άκυρο τελείως τό σχόλιο σού γιατί ή κοπέλα μπορεί να μήν είναι καν στο μαγαζί ή καί δίκιο νά έχεις με παράπονα προς τό μαγαζί από τής υπηρεσίες πάλι δίκιο δεν θά βρεις μετά από τόσο καιρό.Μαύρα μαλλιά
Κορμί σφιχτό
Πειραγμένα χείλη και σιλικονάτα στήθη
Μίλαγε καθαρά την ελληνική γλώσσα και δεν ξέρω αν είναι γηγενής η όχι
Πατημένα σίγουρα τα τριάντα.
Συγγνώμη φίλε αν το θύμηθηκα τώρα γιατί από τον Όκτωβριο του 2022 μέχρι τον Απρίλιο του 2023 είχα σημαντικά τρεχάματα (συμβολαιογράφους και συναλλαγές με το κράτος) επιπλέον δεν έχω την πολύτελεια χρόνου όπως μερικοί προνομιούχοι να έχουν έτοιμα όλες τις καθημερινές υποχρεώσεις του σπιτιού (καθάρισμα, μαγείρεμα, πλύσιμο ρούχων) και να ασχολόνται με το Διαδίκτυο. Αρχές Μαίου τελείωσα με τα τρεχάματα.
Καλησπέρα Λαρίσα (Larissa όπως λένε οι ξένοι).Καλησπέρα σας είμαι η Λάρισα Δεν αμφιβάλλω όσα γράφετε μπορεί να έχετε και δίκιο 100% θα θελα και από μεριά μου σαν μαγαζί να κάνω μία ερώτηση. Όταν βγήκατε στη ρεσεψιόν σας ρώτησαν Πώς τα περάσατε αν ήταν καλή και αν έχετε κανένα παράπονο . Αυτό θέλω να μου τα απαντήσετε Γιατί δεν υπάρχει ένας πελάτης που να μην τον σταματήσαμε στην πόρτα να τον ρωτήσαμε . Πώς τα περάσατε αν ήταν καλή κοπέλα και αν έχετε κανένα παράπονο . Αν Λοιπόν εσείς έιχετε κάποιο παράπονο γιατί δεν είπατε στη ρεσεψιόν ότι ξέρεις κάτι .. μου έχει φάει το χρόνο και ότι κάθισε μόνο πέντε - δέκα λεπτά . Και σας λέω πάλι για δε προσβάλω ποτε κανενα μας πελάτη κσι ότι λέτε ψέματα μην παρεξηγηθω
Αλλά αν δεν μας λέτε ότι υπάρχει ένα θέμα τότε δεν μπορούμε να το λύσουμε . Θα θέλαμε να μάθουμε επισης ποια ήταν αυτή η κοπέλα που έγινε αυτό . Οτι βγαίνει η κοπέλα έξω και πάει και κάνει το μπάνιο της εφόσον έχει τελειώσει το πρόγραμμα της και φρεσκαριστεί και να ντυθεί για να είναι φρέσκια και να μην έχει λάδια στα χέρια της για να σας λερώσει τα ρούχα σας που θα σας βγάλει μέχρι την υποδοχή και θα σας ξεπροβοδίσει στην έξοδό σας , δεν βλέπω να είναι κακό .
Θα χαρώ πολύ να μου απαντήσετε αν οταν βγήκατε η ρεσεψιόν έκανε σωστά τη δουλειά της σας ρώτησε : Πώς τα περάσατε και πως ήτανε κι αν ήταν όλα καλά , γιατί εμείς πάντοτε ρωτάμε όλους τους πελάτες και ας έρχεται δύο και τέσσερις φορές την εβδομάδα εμείς πάντοτε ρωτάμε.
Και κάτι τελευταίο γιατί σας κούρασα ο χρόνος με την κοπέλα που περνάτε στο δωμάτιο στο δικό μας μαγαζί ξεκινάει εφόσον επιστρέψει η κοπέλα στο δωμάτιο και εσείς τελειώσετε το μπάνιο σας για να αρχίσει η συνεδρίαση .
Καληνύχτα καλό βράδυ και θα χαρούμε να σας ξανά δούμε από το χώρο μας είναι πολύ κρίμα να έχετε μία κακή ανάμνηση από το δικό μας μαγαζί
ΛΑΡΙΣΑ
αλλα λογια ν' αγαπιομαστε μας λες φιλε.Μαύρα μαλλιά
Κορμί σφιχτό
Συγγνώμη φίλε αν το θύμηθηκα τώρα γιατί από τον Όκτωβριο του 2022 μέχρι τον Απρίλιο του 2023 είχα σημαντικά τρεχάματα (συμβολαιογράφους και συναλλαγές με το κράτος) επιπλέον δεν έχω την πολύτελεια χρόνου όπως μερικοί προνομιούχοι να έχουν έτοιμα όλες τις καθημερινές υποχρεώσεις του σπιτιού (καθάρισμα, μαγείρεμα, πλύσιμο ρούχων) και να ασχολόνται με το Διαδίκτυο. Αρχές Μαίου τελείωσα με τα τρεχάματα.
Εσύ γιατί δεν ρώτησες, ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ πάντα ας πούμε, ΑΝ θα κάνετε μασάζ στον υπόλοιπο χρόνο ή ΠΟΤΕ θα κάνετε μασάζ(αρχή, τέλος; ) ; Έστω από περιέργεια;Καλησπέρα Λαρίσα (Larissa όπως λένε οι ξένοι).
Η γύναικα της υποδοχής έκανε τις σχετικές ερωτήσεις που κάνει σε όλους τους πελάτες, είχα πει απλώς εντάξει ήτανε τότε γιατί θυμάμαι μου είχε πει πριν πάρω την "μόνιμη" υπάλληλο ότι είχε ραντεβού με πελάτη σε 1 ώρα και άμα έλεγα την αλήθεια μπορεί να νευρίαζε η υπάλληλος, θα έδινε αρνητική εικόνα και στον επόμενο πελάτη που μπορεί να την έκλεισε για περισσότερη ώρα και να έχει ξενερώσει.
Εγώ προσωπικά κρατάω χρόνο από τότε που μπαίνω στο δωμάτιο μέχρι να βγώ από εκεί μέσα και ας λένε στην υποδοχή κάθε μαγαζιού ότι ξεκινάει η συνεδρία μετά το μπάνιο . Λίγες υπάλληλοι τηρούν τα συμφωνημένα ωράρια που έκαναν με τους πελάτες, αρκετές κλέβουν απο 5 μέχρι 15 λεπτά χρόνο σύνολο. Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά όλοι πρέπει να είμαστε καθαροί ( πελάτες και υπάλληλοι).
Αυτά, καλό απογεύμα να έχετε κυρία Larissa.
Όμορφη η περιγραφή σου, που σημαίνει ότι έχεις δυνατή οπτική μνήμη κ μνήμη αφής.Μαύρα μαλλιά
Κορμί σφιχτό
Ποτέ δε βρήκα το δίκιο μου στην ελληνική κοινωνία, όλοι μου λέγανε "χάρη σου κάνουμε" οπουδήποτε που πήγαινα.αλλα λογια ν' αγαπιομαστε μας λες φιλε.
θυμηθηκες μετα απο 8 μηνες να πεις το παραπονο σου.
ε λοιπον τωρα που το λες σε πληροφορω οτι δεν εχει καμμια αξια.
αυτα τα λενε και τα γραφουν εκεινη την ωρα,οχι μετα απο τοσο καιρο.
τωρα οτι και να λες και δικιο να εχεις δεν το βρισκεις πουθενα.
Να καλύψω τις φυσικές μου ανάγκες εκτός αγοραίου έρωτα ποτέ δεν είχα την τύχη.Εσύ ρε τυπε είσαι νοικοκυροπαιδο... τι δουλειά έχεις σε αυτά τα σκοτεινά μέρη της αμαρτίας......σε καλό θα σου βγει να μπεις πάλι στον σωστό δρόμο....στην κουζίνα πρέπει να σε βάλουν και σένα την άλλη φορά και σένα, είμαι σίγουρος ότι ξέρεις να μαγειρεύεις άριστα......