Mgeorge1111
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.012
- Πόντοι
- 2.696
Καλησπέρα ΛΑΡΙΣΑ, εγώ είμαι ο Γιώργος. Χάρηκα για την γνωριμία.Κύριε Mgeorge 1111 μπορώ να σας κάνω και εγώ μία ερώτηση Γιατί από την ώρα που μου κάνατε την ερώτηση μου και σας απάντησα κλειδώσετε το προφίλ σας .Εχετε κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα και δεν θέλετε να το διαβάσω γιατί έχετε κλειδώσει μόνο εμένα συγκεκριμένα τι είναι αυτό που σας ενοχλεί που θα διαβάζω στο προφίλ σας. Εγώ κάθε φορά γράφω τα μηνύματα και ολοι ξέρουν ποια είμαι ΛΑΡΙΣΑ με λενε. Και ειμαι πάντα στην υποδοχή και είμαι έτοιμη πάντοτε να ακούσω τα προβλήματά σας και πάντοτε να δώσω ότι καλύτερη λύση . Δε κρύβομαι πισω απο ενα προφίλ. Αν θέλετε μπορεί να μας απαντήσετε.
Αλλά ξεχάσατε να μπλοκάρετε και το άλλο μαγαζί για να μη δούμε το προφίλ σας .
Όχι αλλάζει κάτι απλά ερώτηση έκανα.
Δε πειράζει καλό βράδυ να έχετε και πάντα με υγεία
Σχετικά με το προφίλ δεν ξέρω καν πως μπορώ να κλειδώσω κάποιον. Σε κάθε περίπτωση αφού είδες το προφίλ μου από αλλού, νομίζω βλέπεις ότι δεν έχω κάτι να κρύψω.
Όσο για αν με πείραξε κάτι, όχι δεν με πείραξε. Έχω έρθει πολλές φορές στο μαγαζί σας και νομίζω πως στην κατηγορία του είναι το Νο1 αυτή την στιγμή.
Αυτό που σχολίασα είναι επειδή δεν καταλαβαίνω την λογική γιατί κάνει +20 το milking table. Δεν έχει κάποιο έξτρα κόστος για εσάς είναι απλώς ένα κρεβάτι. Από την άλλη το gloryhole φαντάζομαι ότι είχε ένα συμαντικό κόστος (γυψοσανίδες, βαψίματα, μαστόρια κλπ.). Επομένως θα μου έκανε πολύ πιο λογικό να είναι +20 το gloryhole παρά το milking table. Απλώς λοιπόν αναλύω το σκεπτικό μου και θέτω το ερώτημα. Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.
Αν θες να μου πεις και την δική σας λογική, με χαρά να την ακούσω.