ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 322
- Πόντοι
- 26
Όντος η Λάρισα στο τέλος ρωτάει αν ήταν όλα καλά και πιστεύω πως είναι από τις λίγες που δίνουν σημασία και το ευνοούν ….Καλησπέρα Επειδή έχω δει τα πάντα και διαβάζω τα πάντα . Θα σας απαντήσω .. στο δικό μας το μαγαζί να είσαστε σίγουρος ότι γράφουμε ακριβώς την ώρα που μπαίνουν τα κορίτσια και ακριβώς την ώρα που βγαίνουνε Πάντα ο χρόνος Δεν μετράει από την ώρα που μπαίνει ο πελάτης μέσα αρχιζει και μετραει απο τη ωρα που φεύγει απο κουζινα να παει να εργαστεί. Δεύτερον μετά από τόσο καιρό δεν με βοηθάτε με την περιγραφή που κάνετε και τρίτον εφόσον δεν είπατε κάτι στη ρεσεψιόν δεν μπορώ να σας βοηθήσω επίσης γιατί να ήταν ο πελάτης στο σαλόνι και να περιμένει τη συγκεκριμένη κοπέλα άμα έχει άδειο δωμάτιο θα τον είχαμε περάσει να ετοιμάζεται Άρα δεν είσαστε σίγουρος ότι ηταν στο σαλόνι . Σαν να έχετε πάει σε ένα εστιατόριο να φάτε το φαγητό δεν τρώγεται σας ρωτάνε ήταν ωραίο το λέτε πάρα πολύ ωραίο. Άρα για την επόμενη μέρα το ίδιο φαγητό θα φάτε . Ειδικά στο δικό μας μαγαζί πάντοτε ρωτάμε και αν έχει παράπονα ο πελάτης κατευθείαν αν δεν είμαι εγώ με παίρνουνε τηλέφωνο ναι το μαθαίνω, και αν είμαι εγώ μπαίνω στην κουζίνα και μιλάω με την κοπέλα να είσαι σίγουρος 100%
Ευχαριστώ πολύ για τη συζήτηση που είχαμε .
Αλλά εγώ θα ζητήσω ειλικρινά συγνώμη αν είχατε τέτοια αντιμετώπιση από τη συγκεκριμένη κοπέλα .
Να είστε σίγουρος ότι αν έγινε ήταν τυχαίο γεγονός και δε θα ξανά γίνει.
Και αν έγινε πάρα πολύ κακός έγινε .
Καλό βράδυ