Επειδη δεν μπορω να γραψω ακομα κριτικη θα γραψω την αξιολογηση της Ελλης εδω. Την συγκεκριμενη κοπελα την επισκεπτομαι αρκετα συχνα στο μαγαζι και εχουμε κανει πανω απο 10 ραντεβου απο τοτε που την εμαθα και απο το πρωτο κιολας ραντεβου με κερδισε και στο συγκεκριμενο μαγαζι παιρνω μονο εκεινη επειδη κ στην γλωσσα τα βρισκουμε αλλα ειναι και του γουστου μου ξανθια πανεμορφη κ πολυ ωραιο σωμα. Επειδη λοιπον εγω εχω επισκευθει και αλλα μαγαζια γυρω απο το νιρβανα και εχω αρκετες εμπειριες μπορω να πω οτι η Ελλη ειναι η μονη κοπελα που εχει δειξει ολες τις φορες που εχω παει εκει σεβασμο στον χρονο κυριως, δηλαδη σεβεται τα λεφτα που δινεις και προσπαθει να σε προσεξει και να περασεις καλα, πραγμα που δεν το εχω ξαναδει σε τετοιου ειδους μαγαζια. Με τελευταιο ραντεβου χθες κ προσπαθεια πολλων ημερων να κανω μια κριτικη κ δεν με αφηνει το site ακομα γιατι ειμαι καινουριο μελος, μπορω να πω οτι κ στα της μαχης η κοπελα ειναι απαιχτη. Δεν σε ξεπεταει για να τελειωνεις κ να φευγεις οπως προειπα σεβεται τα λεφτα που δινεις και παρολο που εχουμε μαθει ο ενας τον αλλον κ υπαρχει μια οικειοτητα και παλι τα τηρει τα ωραρια αλλα και το προγραμμα. Στα της μαχης τωρα περα απτην πολυ ωραια εμφανιση που εχει δινει ωραια γλωσσοφιλα και στα προκαταρκτικα ειναι τρομερη σε αναβει ευκολα τρομερη πιπα ολο μεσα ακαπ και βγαζει πολυ παθος στο σεξ με πολυ ωραιες στασεις και οταν τελειωνει τρεμει και σε καυλωνει ακομα περισσοτερο. Επισης σε ρωταει αν θες μασαζ συνηθως μετα τον πρωτο γυρο και της λεω ναι μερικες φορες αλλες φορες της λεω οχι για να μην την κουραζω αλλα οταν μου κανει μασαζ το κανει και αυτο πολυ καλα με σωστες πιεσεις κ ωραια τριψιματα βαζει λαδακια και σε προσεχει και εκει μεχρι να σε ξανα αναψει κ να πας για δευτερο γυρο αν μιλαμε για το προγαμμα της μιας ωρας