Lampros1337
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μπορείς να μου στείλεις ένα τηλ φίλε;Κόστος;;
Μπορείς να μου στείλεις ένα τηλ φίλε;Κόστος;;
Κι εγώ θα ήθελα.. έχω να την δω από Στουρνάρη εποχές...Στείλε και σε εμένα οταν μπορέσεις
Χρόνια πολλά παίδες!Κάνει cim-anal η Αλίκη από Χολαργό?Μία ώρα 60 μία εκτόνωση, για δύο σκάγια στην μία ώρα 80.
Very nice
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παιζει να εχουμε τηλ.και λιγο πιο αναλυτικη προς τα προσοντα..ευχαριστωΩς ανέφερα, έκανα την καταδρομική στο Γαλατσι. Κυρία 50-55 ετών παχουλή. Μέτριο προς κακό μασαζ και εκτόνωση στο τέλος.
15 €.
κακή εμπειρία αλλά με 15€ δεν είχα περεταίρω απαιτήσεις, πήγαινα για το θαύμα!
Αναλ σίγουρα δεν κάνει.Χρόνια πολλά παίδες!Κάνει cim-anal η Αλίκη από Χολαργό?
Ευχαριστούμε για τις infosΩς ανέφερα, έκανα την καταδρομική στο Γαλατσι. Κυρία 50-55 ετών παχουλή. Μέτριο προς κακό μασαζ και εκτόνωση στο τέλος.
15 €.
κακή εμπειρία αλλά με 15€ δεν είχα περεταίρω απαιτήσεις, πήγαινα για το θαύμα!
ThanxxxxΑναλ σίγουρα δεν κάνει.
Μπορεί κάποιος να μου στείλει και εμένα το τηλ της Ελένης? ΕυχαριστώΣτείλε και σε εμένα οταν μπορέσεις
Μέτριο μασαζ, προς το κακή η εμφανιση(παχουλή και μεγάλη) μασαζοκρεβατο έχει αλλά μασαζ χάδια ίσα να καυλωσειςκαλημέρα,αν μπορείς δωσε καμιά λεπτομέρεια παραπάνω,βλέπεται? είναι συζητήσιμη η τιμή λέει..ως προς τι συζητήσιμη δλδ?κρεβάτι μασαζ διαθέτει?
Προσφατη καταδρομικη και απο εμενα στον Μάμ-ρα τον παντοτινο (Θεια Ελένη)!! Ευγενικη, θερμή, καλο μασαζ δεν λεω και οι υπηρεσιες της τίμιες.. ομως ο χρόνος και η βαρυτητα εχουν κανει καλη δουλεια στο κορμι της με αποτελεσμα να μου φαινεται λιγακι αστειο ολο το σουαρε... με την συγκεκριμενη..κορασιδα
Προτεινεται για μερακληδες γκρανακιδες συναγωνιστες ανεπιφυλακτα
Εάν σου το έδωσανΚαλησπέρα στους αξιότιμους συναγωνιστές!
Ύστερα από καιρό απουσίας, βασανίζομαι από την επιθυμία να βιώσω την εμπειρία της ΄θείας΄ Ελένης! (όπως και πολλοί άλλοι απ ό,τι βλέπω).
Αλήθεια, πονάω και υποφέρω-΄χρήζω στοργικού μασάζ...
Δεν χαίρομαι που ζητιανεύω, αλλα αναγκάζομαι....Όποιος μπορούσε να μου στελνε το τηλ της Ελένης, θα του ήμουν υπόχρεος και με το παραπάνω!
Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά μάγκες...για καλό ειναι!
Μπορείς να μου στείλεις το τηλ. της; κάνει και πρωκτικο;Φαίνεται να έχεις χιούμορ, οπότε προσπερνάω τον χαρακτηρισμό. Στην ερώτηση σου τώρα. Όπως γνωρίζεις είναι υποκειμενικό το γούστο. Εμένα μου βγάζει τη μανάβισσα που με τρόπο πιάνει τα αγγούρια και με κοιτάει με νόημα. Κρατιέται καλά, είναι πάρα πολύ φιλική, γνωρίζει και τους 2 γύρους εξαιρετικά. Μην περιμένεις αεροπλανικά, αλλά όλα τα επίγεια με ευλάβεια. Επιμένω ότι ο καλλίτερος τρόπος είναι η καταδρομική. Ελπίζω να βοήθησα μπας και γλυτώσει η γιαγιά σου!
Ηλικία περίπου?milf;Κι εγώ θα ήθελα.. έχω να την δω από Στουρνάρη εποχές...
Η Ελένη τυπε? Κοντά στα 60..Ηλικία περίπου?milf;
Ναι για Ελένη.Η Ελένη τυπε? Κοντά στα 60..
Οχι δεν ανέφερε κάτι τέτοιο στην συνεδρίαση, η οποία στην δική μου συνέντευξη έληξε με μια πιπάρα με στράγγιγμα έντος πότας.Χρόνια πολλά παίδες!Κάνει cim-anal η Αλίκη από Χολαργό?
Στείλε και σε εμένα οταν μπορέσει
Μπορείς να στείλεις τηλέφωνο? ευχαριστώΗ Ελένη τυπε? Κοντά στα 60..
Πάντα αναρωτιόμουν γιατί να διαλέγουν τέτοιες κάποιοι όταν υπάρχουν τόσο άλλες όμορφες επιλογές? Για τα 20 ευρώ διαφορά? Γούστα είναι αυτά βέβαια αλλά το μόνο που φαντάζομαι εγώ σχετικά με αυτήν είναι ότι έχει έναν λογαριασμό εδώ με το όνομα ioanniskanΚαλησπέρα
γνωρίζουμε κάτι για την συγκεκριμένη gilf ;
Χαλαρωτική μασαζ - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr