You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Μάγκες, τι επιμονή είναι αυτή με τη θεία Ελένη. Είναι 65χρονων και χρεώνει 70€.
καποια στιγμη πρεπει να καταλαβετε εδω μεσα οτι ο καθενας εχει τα γουστα του.......Εσενα γενικα δεν σου αρεσουν πολλα απ οτι βλεπω και καλα κανεις δεν τιθεται θεμα αλλα ασε ολους τους υπολοιπους να πηγαινουν οπου τους κανει κεφι.Και απο την στιγμη που δεν σου κανουν οι μεγαλες γυναικες τι λογο ειχες να πας απο την στιγμη που ηξερες τι παιζει ειναι σαν να το κανεις επιτιδες απλα και μονο για να κράξεις........Μια χαρα ειναι η γυναικα καθαρη ευγενικη πουτανα παλαιας κοπής δεν περιμενεις να δεις κατι αλλο.Εγω που πηγα κανα δυο φορες μια χαρα περασα απ το να δινω τα 100αρικα σε ολες τις ξυπασμενες πουτανες και να μην περναω καλα προτιμω να τα δινω εκει.
tmxedosgeorge
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2015
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Συναγωνηστη θα το στείλει ς και σε μεναθα συστήσω μία νεαρά 30 ετών ...τηλεφωνάκι σε pm !!
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.537
- Πόντοι
- 2.256
Ενταξει ρε παιδια, μια κουβεντα ειπαμε. Πέσατε να με φάτε.
pirateman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.609
- Πόντοι
- 496
Ηλιουπόλεως 55 Δάφνη. Αν δεν κάνω λάθος στην αναφορά Ελένηςόποιος μπορεί ας στείλει πμ με πληροφορίες για την ελένη τη ρουμάνα
Δες ενα ποστ πισω!Ποια είναι η Ελένη η Ρουμάνα?
Ναι σωστά!
λανθασμένα το έθεσα εγώ!
Εννοώ πως είναι ηλικιακά, εμφανισιακά και πρόγραμμα
Ειναι περιπου 40κατι στην αρχη του 40 ομως, ξανθια, ωραιο προσωπο γυρω στο 1,65. Εχει ωραιο στηθος και πολυ ωραιο πισινο τον οποιο δεν δινει! Κανει σχετικα καλο μασαζ, στο δευτερο προγραμμα εχει πολυ καλο στοματικο τελειωτικο (πριν το κορονα τουλαχιστον) και δεχεται και γλυψιμο. Στο σεξ ειναι GFE θα ελεγα και αντεχει σφυροκοπημα.
Για εμενα ειναι γυναικαρα. Εμφανισιακα σου βγαζει να τη βαλεις κατω και να την σκισεις αλλα δεν ειναι PSE! Και τελος δεν φυλαει.
Καλα γαμησια συναθλητη!
Αυτό που πρέπει να απασχολεί εμάς τους λαδογαμιαδες, δεν είναι αν η θεία Ελένη καβατζαρε τα 60 και γιατι από τότε που έφτιαξε το τσαρδι της άρχισε στα 50 ,το έκανε 60 και τώρα το πήγε 70..
Το θέμα είναι πως όλα τα παρτσακλά που το παίζουν λαδοκορες, δεν μπορούν να μιμηθούν τις υπηρεσίες και την διάθεση της θείας για μασάζ κ εκτόνωση..
Ας αρχίσουν έστω με το τριβειο..
Το θέμα είναι πως όλα τα παρτσακλά που το παίζουν λαδοκορες, δεν μπορούν να μιμηθούν τις υπηρεσίες και την διάθεση της θείας για μασάζ κ εκτόνωση..
Ας αρχίσουν έστω με το τριβειο..
Καλημέρα συνάδελφοι. Είμαι παλιός μασαζόπληκτος απο την εποχή της Ιλιάδας. Λόγω καταστασεων απείχα πολλά χρόνια απο το αθλημα και αρχισα να επανερχομαι τελευταία. Ανακάλυψα τη Φωτεινή απο Καλλιθέα με την οποία περνάω κσλά αλλά θα ήθελα κατι παραπάνω για το τέλος. Μήπως εχει καποιος συνάδελφος τη καλοσύνη να μου στείλει το Τηλέφωνο της θείας Ελένης για την οποία εχω ακούσει καλά λόγια απο έμπειρους συναδέλφους. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
Ναι σωστά!
λανθασμένα το έθεσα εγώ!
Εννοώ πως είναι ηλικιακά, εμφανισιακά και πρόγραμμα
Ειναι περιπου 40κατι στην αρχη του 40 ομως, ξανθια, ωραιο προσωπο γυρω στο 1,65. Εχει ωραιο στηθος και πολυ ωραιο πισινο τον οποιο δεν δινει! Κανει σχετικα καλο μασαζ, στο δευτερο προγραμμα εχει πολυ καλο στοματικο τελειωτικο (πριν το κορονα τουλαχιστον) και δεχεται και γλυψιμο. Στο σεξ ειναι GFE θα ελεγα και αντεχει σφυροκοπημα.
Για εμενα ειναι γυναικαρα. Εμφανισιακα σου βγαζει να τη βαλεις κατω και να την σκισεις αλλα δεν ειναι PSE! Και τελος δεν φυλαει.
Καλα γαμησια συναθλητη!
Είσαι ωραίος!
Σε ευχαριστώ!
sbilios
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 385
- Πόντοι
- 21
Συναγωνιστές έχασα τα ονόματα ξαφνικά από το τηλέφωνο μου και βλέπω μόνο νούμερα μπορεί καπιος να μου γράψει σε πμ το τηλέφωνο της θείας Ελένης από καλλιθεα ;νομίζω τελειώνει σε 214 βοηθάτε χριστιανοί κοντεύω να σαλταρωωωω
Apolon1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα παίδες !το τηλ της θειας Ελενεης μπορει να μιο στειλει κάποιος ?Σε ποια περιοχη ειναι?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις