Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.526
Πόντοι
2.306
Ενας φίλος μου είπε οτι πριν απο 1-1,5 μήνα ειδε τη Ερρικα Ποσπ... σε Στριπτιτζαδικο. Ι

Είναι μουνάρα πάντως η ρουφιάνα. Αλλά με 400 παίρνεις 2 μουνάρες από γραφείο για 1,5 ώρα και σε στίβουν
Με 400 αν εχεις 2 γνωστές στανταρακια, μπορει να κάτσουνε και 3-4 ώρες και να γαμας μέχρι τελικής πτώσης! Το θέμα είναι ποιοι μλκς της τα δίνουν!

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
4.163
Πόντοι
446
marialenaaaa στο instagram
δεν επιθυμει να κανουμε γυμνοι στον χωρο της μασαζ απ οτι μου ειπε στο chat , αρα δεν παιζει κατι,απο φωτος φαινεται με ωραιο προσωπο αλλα πολυ κοντη πλαδαρο σωμα,γιουβαρλακι
ΧΑ ΛΙΑ. Το ραντεβού μαζί της είναι η ΑΠΟΛΥΤΟΣ ξενερα, συνολικά σαν εμπειρία.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
4.163
Πόντοι
446
Τόσο ξινή δηλαδή???? Να υποθέσω και φραπέ αν σου κάνει θα είναι αγγαρεία....
Παιδιά ΠΟΙΟ φραπε συζητάμε που σε τσεκαρει πρώτα η μαμά της πριν περάσεις για μασάζ, σου έχει ζητήσει ΟΛΑ τα προσωπικά στοιχεία, μασαζ με εσώρουχο, πετσέτα ΚΑΙ πετσέτα στο πρόσωπο???!!!!! Έλεος!

Aneuthinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2022
Like
23
Πόντοι
0
Παιδιά ΠΟΙΟ φραπε συζητάμε που σε τσεκαρει πρώτα η μαμά της πριν περάσεις για μασάζ, σου έχει ζητήσει ΟΛΑ τα προσωπικά στοιχεία, μασαζ με εσώρουχο, πετσέτα ΚΑΙ πετσέτα στο πρόσωπο???!!!!! Έλεος!
Και πόσα ζητάει για το μασάζ ;

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
10
Like
3.981
Πόντοι
746

Καινούριο η παλιό τεμάχιο;
Καλο φαινεται

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
4.163
Πόντοι
446
Εγώ τον φραπέ μου τον πήρα με τον 80€,μαλακησου τώρα εσύ ..
Αν ΟΝΤΩΣ έδωσες 80Ε για να παρεις φραπέ απ την ξενέρωτη ξινιόλα, μαλλον εσύ μαλακίζεσαι κατά την άποψη μου, αλλα καθένας με τα λεφτά του μπορέι να ειναι όσο μαλάκας θέλει.

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.611
Πόντοι
201
Αν ΟΝΤΩΣ έδωσες 80Ε για να παρεις φραπέ απ την ξενέρωτη ξινιόλα, μαλλον εσύ μαλακίζεσαι κατά την άποψη μου, αλλα καθένας με τα λεφτά του μπορέι να ειναι όσο μαλάκας θέλει.
Δηλαδή ρε τενεκέ πώς θα έχεις άποψη αν δεν επισκεφτείς για να πάρεις υπηρεσίες και να δεις αν αξίζει η όχι , με σκοπό για την επόμενη φορά να με προστατέψω και να δώσω κ την πληροφορία σε κάτι τραχαναδες σαν εσένα η τα ταακαλια που λαμβάνουν την πληροφορία ως κριτική στο φόρουμ σε σύγκριση με τις παπαρολογιες τις δικές σου,πάμε παρακάτω τωρα

Τελευταία τροποποίηση:

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
4.163
Πόντοι
446
Δηλαδή ρε τενεκέ πώς θα έχεις άποψη αν δεν επισκεφτείς για να πάρεις υπηρεσίες και να δεις αν αξίζει η όχι , με σκοπό για την επόμενη φορά να με προστατέψω και να δώσω κ την πληροφορία σε κάτι τραχαναδες σαν εσένα η τα ταακαλια που λαμβάνουν την πληροφορία ως κριτική στο φόρουμ σε σύγκριση με τις παπαρολογιες τις δικές σου,πάμε παρακάτω τωρα
Ρε πανύβλακα πανηλίθιε τύπε, ΠΡΟΦΑΝΩΣ και έχω παει για να γράφω πιο πανω αυτά που γράφω. Βούρλο ε βούρλο. Που νομίζεις οτι προσφέρεις και γνώση . Βλαμμένε.

Lalito

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Like
376
Πόντοι
21
Ρε πανύβλακα πανηλίθιε τύπε, ΠΡΟΦΑΝΩΣ και έχω παει για να γράφω πιο πανω αυτά που γράφω. Βούρλο ε βούρλο. Που νομίζεις οτι προσφέρεις και γνώση . Βλαμμένε.
Τ κοπέλα τ ξέρω κ προσωπικά..φραπέ δε δίνει.. αλλά αφήνω 1% γτ την νοιάζονται τα λεφταα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τ κοπέλα τ ξέρω κ προσωπικά..φραπέ δε δίνει.. αλλά αφήνω 1% γτ την νοιάζονται τα λεφταα
Νοιάζουν*

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
18.833
Πόντοι
3.246
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Νοιάζουν*
ε αυτό το 1% μήπως είναι παραπάνω;;; :cheesy:

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
131
Like
23.608
Πόντοι