Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Pangt13

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2024
Like
48
Πόντοι
0
Ναι γίνονται αυτά.Ειναι βέβαια ανάλογα κ το μαγαζί υπάρχουν κ μασατζιδικα ας πούμε τα κανονικά έχει με 15-25€ πχ le massage,city massage,my massage τώρα σ αυτά κάποτε πήγαινα κ με μια συγκεκριμένη π είχα κάνει πολλές φορές π βάραγε φραπέ μ έξτρα φυσικά αφού με είχε μάθει ας πούμε.Το empire πχ δεν είχα πάει ποτε αλλά εάν δε κάνω λάθος δεν ήταν ακριβώς στα δεν,κάποιοι συναγωνιστές είχαν αναφέρει για φραπέδες κ καλαμάκια.Λενορμαν πχ κάποτε είχε φραπέδες από κάποιες κάτι φορές βέβαια έμενες κ με τα μπαλάκια μπλε.Η ουσία είναι ότι εφόσον κάποιος πηγαίνει συχνά για μασαζ έτσι κ αλλιώς εάν κάνει με κάποια συγκεκριμένη τότε έχει μεγάλη πιθανότητα ν πάρει φραπέ αφού τον εμπιστευθεί ας πούμε,εάν πάλι όχι αλλάζεις μασέρ είτε στο ίδιο ίδρυμα είτε πας σε άλλο.Προφανως δεν εννοώ να πάει κάποιος ν χαλάσει 100-150€ ξέρω γώ μέχρι ν πάρει φραπέ,όπως ανέφερα και πριν εφόσον κάποιος πηγαίνει έτσι κ αλλιώς κ το γουστάρει.
Γεια σ φίλε. Θέλω τα φώτα σου.. το city massage έχει τρία γραφεία σε όλη την Αθήνα. Λένε μασάζ με 10€. Πώς και πήρες κοπέλα από εκεί και σ έκανε φραπέ; Δεν έχω πάει ακόμα γτ με 10€ θεωρώ ότι είναι στα δεν..

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
12
Like
3.717
Πόντοι
746
Γεια σ φίλε. Θέλω τα φώτα σου.. το city massage έχει τρία γραφεία σε όλη την Αθήνα. Λένε μασάζ με 10€. Πώς και πήρες κοπέλα από εκεί και σ έκανε φραπέ; Δεν έχω πάει ακόμα γτ με 10€ θεωρώ ότι είναι στα δεν..
Φίλε μου δεν είπα ότι πήρα φραπέ συγκεκριμένα στο city massage, ανέφερα ότι υπάρχουν κανονικά μασατζιδικα στα οποια μπορείς να βρεις ικανοποιητικό μασαζ,σίγουρα πολύ καλύτερο από τις περισσότερες φραπετζουδες.Επι προσωπικού κάποτε πήγαινα αρκετά σε κανονικά μασατζιδικα στα οποία προτιμούσα συνήθως πάντα τις ιδιες κοπέλες εεεε μια από αυτές μετά από κάποιες συνεδρίες μ βάραγε φραπέ με έξτρα φυσικά κ στη ζούλα όποτε το επέτρεπε η κατάσταση.Βεβαια αυτό το σπορ περιλαμβάνει ρίσκο αλλά εφόσον κάποιος πηγαίνει έτσι κ αλλιώς για κανονικό μασαζ δε χάνει τίποτα ν δοκιμάσει.

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
130
Like
23.433
Πόντοι
29.667

Τι ξέρουμε για την κυρία;;;

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.553
Πόντοι
201

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.230
Πόντοι
216
Ενας φίλος μου είπε οτι πριν απο 1-1,5 μήνα ειδε τη Ερρικα Ποσπ... σε Στριπτιτζαδικο. ΙΧΣΥΕΙ ??
σταμάτησε το μασάζ/ρεφλεξολογια??

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
18.206
Πόντοι
3.246
Στο Viber στέλνει πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες τις αλλά σε προειδοποιώ πως εάν θες κάτι παραπάνω από φραπέ θα σου πέσουν τα μαλλιά με τα λεφτά που ζητάει :P
400€ συγκεκριμένα για φουλ!

• Ουάου
Αντιδράσεις: fluffy

mikedr

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Like
336
Πόντοι
20
Στο Viber στέλνει πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες τις αλλά σε προειδοποιώ πως εάν θες κάτι παραπάνω από φραπέ θα σου πέσουν τα μαλλιά με τα λεφτά που ζητάει :P
για του λογου το αληθες

Γεια σου, 80 ευρω/45 λεπτά - Δουλεύω κατ 'οικον, στο γραφείο σας, η στο ξενοδοχείο, - φέρνω κρεβάτι μαζί μου η χωρίς - Πάντα για το πρώτο ραντεβού πάω σε ξενοδοχείο...μετά σε σπίτια κτλ - Παίρνω τα χρήματα μπροστά μόλις έρθω. - Υπάρχει κ έξτρα πακέτα
1. 80, Μασαζ 45 λεπτά, Χαλαρωτικό η Αθλητικό
2. 100, μασάζ να φοράω εσώρουχα, χωρίς να με αγγίξεις, 45 λεπτά μασάζ κ happy ending με χέρι μόνο.
3. 150 να φοράω εσώρουχα, να με αγγίξεις μονο στα πόδια κ στήθος - πουθενά αλλού, 45 λεπτά μασάζ κ happy ending με χέρι μόνο.
4. 200 να φοράω εσώρουχα, να με αγγίξεις μονο στα πόδια κ στήθος - πουθενά αλλού, 45 λεπτά μασάζ κ happy ending με στομα

locodoco21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2020
Κριτικές
1
Like
204
Πόντοι
280
για του λογου το αληθες

Γεια σου, 80 ευρω/45 λεπτά - Δουλεύω κατ 'οικον, στο γραφείο σας, η στο ξενοδοχείο, - φέρνω κρεβάτι μαζί μου η χωρίς - Πάντα για το πρώτο ραντεβού πάω σε ξενοδοχείο...μετά σε σπίτια κτλ - Παίρνω τα χρήματα μπροστά μόλις έρθω. - Υπάρχει κ έξτρα πακέτα
2. 100, μασάζ να φοράω εσώρουχα, χωρίς να με αγγίξεις, 45 λεπτά μασάζ κ happy ending με χέρι μόνο.
3. 150 να φοράω εσώρουχα, να με αγγίξεις μονο στα πόδια κ στήθος - πουθενά αλλού, 45 λεπτά μασάζ κ happy ending με χέρι μόνο.
4. 200 να φοράω εσώρουχα, να με αγγίξεις μονο στα πόδια κ στήθος - πουθενά αλλού, 45 λεπτά μασάζ κ happy ending με στομα
Αντί ρωτήσεις και για πακέτα με σεξ έχει αλλά βέβαια τα ποσά ξεφεύγουν ακόμα πιο πολύ

adakos

Μέγας
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
2.134
Πόντοι
4.615
για του λογου το αληθες

τώρα θα φταίω εγώ;;;;;
όσοι λάβατε αυτό ...τι απαντήσατε;

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
18.206
Πόντοι
3.246
τώρα θα φταίω εγώ;;;;;
όσοι λάβατε αυτό ...τι απαντήσατε;
Parta Mountza GIF by Vimodji

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.910
Πόντοι
2.456
για του λογου το αληθες

Στα 300 τι έξτρα π@κετο έχει;
:confused::confused::confused:

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.508
Πόντοι
2.306
Ενας φίλος μου είπε οτι πριν απο 1-1,5 μήνα ειδε τη Ερρικα Ποσπ... σε Στριπτιτζαδικο. ΙΧΣΥΕΙ ??
σταμάτησε το μασάζ/ρεφλεξολογια??
Πάλι?? Αυτή έκανε πάταγο πριν χρόνια στο Λίντο....

locodoco21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2020
Κριτικές
1
Like
204
Πόντοι
280
για του λογου το αληθες

Παραθέτω τις επιλογές 5 και 6 τις οποίες κρατάει για έκπληξη

5. 300/1 ώρα, μασαζ και '69', γλυφομούνι, Τελείωμα στο στόμα η όπου θέλεις. Χωρίς σεξ.

6. 400/1 ώρα, μασαζ και σεξ με προφυλακτικο, πιπα χωρις προφυλακτικο, γλυφομούνι, '69' κ μασάζ αν θέλεις. Να τελειώσεις όσες φορές θέλεις και όπου θέλεις.
Δεν κάνω κωλο κ σαδομαζοχιστικα
Συν 200 κάθε επιπλέον ώρα

akosdi

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Κριτικές
73
Like
6.003
Πόντοι
7.621
Είναι μουνάρα πάντως η ρουφιάνα. Αλλά με 400 παίρνεις 2 μουνάρες από γραφείο για 1,5 ώρα και σε στίβουν

locodoco21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2020
Κριτικές
1
Like
204
Πόντοι
280

Έχουμε κάποια άποψη για τη παραπάνω; Στα μηνύματα πάντως λέει πως προσφέρει μόνο μασάζ και θέλει προκαταβολή τουλάχιστον τα μισά λεφτά της συνεδρία (50€) :jerking::jerking:

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
18.206
Πόντοι
3.246

Έχουμε κάποια άποψη για τη παραπάνω; Στα μηνύματα πάντως λέει πως προσφέρει μόνο μασάζ και θέλει προκαταβολή τουλάχιστον τα μισά λεφτά της συνεδρία (50€) :jerking::jerking:
Η συγκεκριμένη είναι εντελώς για τον πέοντα! Εκεί που ανεβάζει 4-5 στόρι σχετικά με τα οφέλη του μασάζ, πετάει κι ένα με μπούτια ή βυζιά για να μαζέψει λιγουροπελατάκια αφήνοντας φυσικά να εννοηθούν διάφορα! Επίσης δεν ισχύει ποτέ οτι είναι κλεισμένα από νωρίς τα ραντεβού της εβδομάδας όπως διαφημίζει και γράφει συνέχεια "κλείστε γρήγορα για να προλάβετε αλλιώς δε θα βρείτε" :jerking::jerking::jerking:

Mpoumpis@1324

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
181
Πόντοι
0
Η συγκεκριμένη είναι εντελώς για τον πέοντα! Εκεί που ανεβάζει 4-5 στόρι σχετικά με τα οφέλη του μασάζ, πετάει κι ένα με μπούτια ή βυζιά για να μαζέψει λιγουροπελατάκια αφήνοντας φυσικά να εννοηθούν διάφορα! Επίσης δεν ισχύει ποτέ οτι είναι κλεισμένα από νωρίς τα ραντεβού της εβδομάδας όπως διαφημίζει και γράφει συνέχεια "κλείστε γρήγορα για να προλάβετε αλλιώς δε θα βρείτε" :jerking::jerking::jerking:
ΜΑΚΡΙΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom