paidarakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2006
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Έχουμε Έχουμε.. είναι παλιά καραβάνα με σκληρά πιτ pet στο σπίτι.. πιτ!!!τεράστια μασταρια ακούω...έχουμε παραπάνω πληροφορίες;
Έχουμε Έχουμε.. είναι παλιά καραβάνα με σκληρά πιτ pet στο σπίτι.. πιτ!!!τεράστια μασταρια ακούω...έχουμε παραπάνω πληροφορίες;
Άσε διάβασα κατάλαβα μερσίΚαλημρα φιλε μου, στο ''μασατζιδικα που φραπας΄'' σχεδον μονοπωλεί το νημα, μπες και διαβασε.
Κ πως μπορω να κλεισω ραντεβου φιλε μου μήπως ξερεις? Γτ σε μια αγγελια στο kane sex δεν βλεπω να μπαινειΝαι. Κανει επιλεκτικά ραντεβού ομως
Καλησπέρα θα ήθελα το τηλέφωνο αν μπορείςψάχνοντας κάτι σημειώσεις βρήκα αυτήν από την Νίκαια..
για όποιον ενδιαφέρεται έχω το τηλέφωνο , αν και η δική μου εμπειρία ήταν αρνητική .
Δε βαζει αγγελια, πλεον. Ασυνεπης στα ραντεβουΚαλησπερα παιδια η ρενα από Νίκαια με τα τεραστια μασταρια δουλευει ακομα?
ΚήτοςΔε βαζει αγγελια, πλεον. Ασυνεπης στα ραντεβου
Kαλησπέρα συναδελφε.. εχεις καμια πληροφορία για τη zoe αυτη την ξινη? κανει τιποτα παραπάνω ?κατι τετοιες ξινες μας ανταμοιβουν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μπορει να ρισκαρω οποτε θα ενημερωσω
Kαλησπέρα συναδελφε.. εχεις καμια πληροφορία για τη zoe αυτη την ξινη? κανει τιποτα παραπάνω ?
Δεν υπαρχει ντους ουτε πριν ουτε μετα.Καθαριοτητα 7 στα 10.Διαρκεια 1 ωρα.Αλλα θελεις να φυγεις σε 20 λεπτα.Μην το επιχειρησεις φιλε μου.Υπαρχει προβλημα παρκινγκKαλησπέρα συναδελφε.. εχεις καμια πληροφορία για τη zoe αυτη την ξινη? κανει τιποτα παραπάνω ?
70 ευρω για πεταμα.Με πετσετα δεν κανει τιποτα αλλο εμφανιση γαμησετα αδιακριτη ρωταει πολλα προσωπικα και οταν της ειπα πολλα τα 70 ευρω μου ειπε αν γινω τακτικος πελατης της θα κανει καλυτερη τιμη.Με τιποτα ουτε 20 ευρω.Δεν υπαρχει ντους ουτε πριν ουτε μετα.Καθαριοτητα 7 στα 10.Διαρκεια 1 ωρα.Αλλα θελεις να φυγεις σε 20 λεπτα.Μην το επιχειρησεις φιλε μου.Υπαρχει προβλημα παρκινγκ
Ευχαριστώ πολύ συναδελφε! Με έσωσες απο να πεταξω 70 . ακου εκει 70 χωρις τιποτα κιολας70 ευρω για πεταμα.Με πετσετα δεν κανει τιποτα αλλο εμφανιση γαμησετα αδιακριτη ρωταει πολλα προσωπικα και οταν της ειπα πολλα τα 70 ευρω μου ειπε αν γινω τακτικος πελατης της θα κανει καλυτερη τιμη.Με τιποτα ουτε 20 ευρω.
σε άλλον συνάδελφο που το έδωσα, μού είπε ότι τον έβρισε.Καλησπέρα θα ήθελα το τηλέφωνο αν μπορείς
Καλησπέρα αν μπορείς δώσε το. Θα κάνω και εγώ την προσπάθεια μουσε άλλον συνάδελφο που το έδωσα, μού είπε ότι τον έβρισε.
έτσι, το διέγραψα.
δεν άξιζε καθόλου, απατεώνισσα. (και άσχημη) .
στο δίνω και γραπτώς.
το διέγραψα, ήταν τραυματική εμπειρία.Καλησπέρα αν μπορείς δώσε το. Θα κάνω και εγώ την προσπάθεια μου
Καλημέρα έχουμε τίποτα σε αυτά τα κυβικά; Είμαι νέος για αυτό ρωτάω συγνώμητο διέγραψα, ήταν τραυματική εμπειρία.
Καλημέρα έχουμε τίποτα σε αυτά τα κυβικά; Είμαι νέος για αυτό ρωτάω συγνώμη
δεν το λες και value for money , στα 90€Επίσκεψη στην κυρία. ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ. Είναι μία μεγάλη γυναίκα γύρω στα πενήντα , κοντούλα , συμπαθητική. Δεν έχει τίποτα το σεξουαλικό πάνω της. Πήρα το πρόγραμμα μιάς ώρας σε όλο το σώμα. Κόστος 60 ευρώ. Μασάζ κάνεις γυμνός. Δίνει φραπέ με extra χρέωση 30 ευρώ, που δεν πήρα γιατί ούτε καν φτιάχτηκα....Τώρα όσο αφορά τον χώρο, περιοχή Νίκαια. Ενα δωμάτιο με μασαζοκρεβάτι και ένα κρεβάτι κανονικό δίπλα. Δεν είναι κάτι που θα το ξαναπλήρωνα 60 ευρώ, άρα δεν πρόκειται να ξαναπάω, αλλά οφείλω να ομολογήσω, ότι το μασάζ το κατέχει.