Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

Koprogatos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2021
Like
755
Πόντοι
81
επειδή έπεσε πλέον η σελίδα ,αν πρόλαβες να βαστήξεις τηλέφωνο και δεν σου κάνει κόπος ,στείλτο μου σε π.μ ή εδώ, σε ευχαριστώ!
Όντως έπεσε η αγγελία τώρα το είδα κ γω..
Όχι φίλε μου δεν το κράτησα,που να το φανταστώ ότι θα γίνει αυτό μία μέρα μετά...

chrisnmm96

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
737
Πόντοι
80
Όχι φίλε μου δεν το κράτησα,που να το φανταστώ ότι θα γίνει αυτό μία μέρα μετά...
Καλησπερα πατηστε

Κλικ για ολόκληρη προβολή... και θα το δειτε.....

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.511
Πόντοι
8.345
επειδή έπεσε πλέον η σελίδα ,αν πρόλαβες να βαστήξεις τηλέφωνο και δεν σου κάνει κόπος ,στείλτο μου σε π.μ ή εδώ, σε ευχαριστώ!

Screenshot_20250109-162234.png

Ορίστε όπως είπε και ο @chrisnmm96 σε πολλές αγγελίες το τηλέφωνο φαίνεται στον τίτλο, την περιγραφή ή στο url

Εγγρ.
12 Οκτ 2018
Like
120
Πόντοι
0
στο παλιό της χώρο , δεν είχα δει ποτέ γάτα.
στο καινούργιο δεν έχω πάει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

σύντομα το 80 θα γίνει 100.

και λίστα αναμονής , δύο βδομάδες.
Δεν ξέρω από που ξεκίνησε και εφτάσε 80, σε προηγούμενες σελίδες διαβάζω ότι η τελευταία αύξηση ήταν από 70 σε 80 που οκ είναι νορμάλ. Αν αυξηθεί και άλλο όμως θα είναι προκλητικό γιατί ότι και να σου προσφέρει μιλάμε για μια γυναίκα 60+. Και σίγουρα σε μένα τα 80 ήταν κίνητρο για να κάνω αυτή τη δοκιμή, από τα 100 κ μετά θα είναι αποτρεπτικό όσο καλά και αν πέρασα.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Δεν ξέρω από που ξεκίνησε και εφτάσε 80, σε προηγούμενες σελίδες διαβάζω ότι η τελευταία αύξηση ήταν από 70 σε 80 που οκ είναι νορμάλ. Αν αυξηθεί και άλλο όμως θα είναι προκλητικό γιατί ότι και να σου προσφέρει μιλάμε για μια γυναίκα 60+. Και σίγουρα σε μένα τα 80 ήταν κίνητρο για να κάνω αυτή τη δοκιμή, από τα 100 κ μετά θα είναι αποτρεπτικό όσο καλά και αν πέρασα.
Αν είναι 80 για μιάμιση ώρα ή 100 για δίωρο, λαμβάνοντας πάντα υπόψη και τις υπηρεσίες της, είναι καλά, εμένα πάντως η εμπειρία μου με γυναίκες 60-65, ίσως και μεγαλύτερες που δεν τους φαίνεται είναι θετικές, εντάξει είμαι κι εγώ κάποιας ηλικίας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom