Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

DopeAmazing

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2024
Like
20
Πόντοι
0
Μήπως υπάρχει τηλ ;
Δεν μπορώ να τς στείλω μήνυμα στο ινστα .

stinggr

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
52
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά!

Θα χρειαστώ τις γνώσεις των πιο έμπειρων στο αντικείμενο... Πριν από ημέρες, αλληλεπίδρασα σε ένα story που είδα στο instagram που μια κυρία έκανε μασαζ σε πελάτη και μετά από λίγο δέχθηκα μήνυμα για να δοκιμάσω όποτε θέλω τις υπηρεσίες.

Επειδή το κόστος των 50€ / ώρα μου φάνηκε εκτός πραγματικότητας, θεωρώ πως πρόκειται για μασαζ με έξτρα υπηρεσίες. Η περιοχή δράσης της εν λόγω ξανθιάς κυρίας είναι η Γλυφάδα (συγκεκριμένες ημέρες την εβδομάδα). Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω; Μήπως έχω παρεξήγησει εγώ κάτι; Είδα και δημοσιεύεσεις με γυναίκες πελάτισες οπότε λίγο κάπου έχω μπερδευτεί...

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
423
Πόντοι
300

Θα χρειαστώ τις γνώσεις των πιο έμπειρων στο αντικείμενο... Πριν από ημέρες, αλληλεπίδρασα σε ένα story που είδα στο instagram που μια κυρία έκανε μασαζ σε πελάτη και μετά από λίγο δέχθηκα μήνυμα για να δοκιμάσω όποτε θέλω τις υπηρεσίες.

Επειδή το κόστος των 50€ / ώρα μου φάνηκε εκτός πραγματικότητας, θεωρώ πως πρόκειται για μασαζ με έξτρα υπηρεσίες. Η περιοχή δράσης της εν λόγω ξανθιάς κυρίας είναι η Γλυφάδα (συγκεκριμένες ημέρες την εβδομάδα). Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω; Μήπως έχω παρεξήγησει εγώ κάτι; Είδα και δημοσιεύεσεις με γυναίκες πελάτισες οπότε λίγο κάπου έχω μπερδευτεί...
καποιος ειχε γραψει δεν κανει κατι κ αν ζητησεις σε μπλοκαρει κ στην λεει κιολας...ειναι μια ωριμη εμφανισιμη με την κορη μαζι νομιζω...την εχω νομιζω στο instagram κ εγω...εκτος πραγματικοτητας το 50αρι πραγματι...

stinggr

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
52
Πόντοι
0
καποιος ειχε γραψει δεν κανει κατι κ αν ζητησεις σε μπλοκαρει κ στην λεει κιολας...ειναι μια ωριμη εμφανισιμη με την κορη μαζι νομιζω...την εχω νομιζω στο instagram κ εγω...εκτος πραγματικοτητας το 50αρι πραγματι...
Μπορείς μήπως να μου πεις όνομα να δω αν είναι η ίδια; Γιατί κόρη δεν είδα πουθενά... Αν δε θες να το γράψεις εδώ στείλε pm

franconero

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
97
Πόντοι
0

DopeAmazing

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2024
Like
20
Πόντοι
0
Marina Koval ?
Και αυτή πανέμορφη γυναίκα .
Δεν κάνει κάτι λέει στα μνματα.
Τώρα από κοντά και μετά από πόσα ραντεβού …who knows

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.304
Πόντοι
5.916
Marina Koval ?
Και αυτή πανέμορφη γυναίκα .
Δεν κάνει κάτι λέει στα μνματα.
Τώρα από κοντά και μετά από πόσα ραντεβού …who knows
αυτή είναι από πολύ παλιά .....θυμάμαι εποχές 2007 την είχα πάρει σε έναν χώρο δικό της στην πλατεία Βικτωρίας.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
72
Πόντοι
4.545

Πρόσεχε μην παρεξηγησες και βρεθείς αυτόφωρω.

• Χαχα
Αντιδράσεις: tefras

mrstudiotherapyy

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2015
Like
152
Πόντοι
1
αυτή είναι από πολύ παλιά .....θυμάμαι εποχές 2007 την είχα πάρει σε έναν χώρο δικό της στην πλατεία Βικτωρίας.
Εκανε ή κανει τιποτα παραπανω η εν λογο;;
Αναφερει για ταντρα και αλλα τετοια, αλλα τι ακριβως εννοει;;;

DopeAmazing

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2024
Like
20
Πόντοι
0

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
106
Πόντοι
6
Δηλαδή στον καινούργιο χώρο το παιχνιδι παίζεται σε κρεβάτι;
Στη παλιά καβατζα όταν της πρότεινα να παλέψουμε στο δωμάτιο στο βάθος που είχε κρεβάτι για να μην κάνουμε ακροβατικά, αρνήθηκε κατηγορηματικά...
:confused::confused::confused:
Μεχρι να ετοιμαστει το παλιο σταθερο ,μετα επιστρεφεις στο μασαζοκρεβατο .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom