DopeAmazing
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2024
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Από ινστα.
Είναι γυναικαρα παντός !!
Έχεις το λινκ-όνομα της ;(γτ κάπου έχασα την μπάλα )Από ινστα.
καποιος ειχε γραψει δεν κανει κατι κ αν ζητησεις σε μπλοκαρει κ στην λεει κιολας...ειναι μια ωριμη εμφανισιμη με την κορη μαζι νομιζω...την εχω νομιζω στο instagram κ εγω...εκτος πραγματικοτητας το 50αρι πραγματι...Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά!
Θα χρειαστώ τις γνώσεις των πιο έμπειρων στο αντικείμενο... Πριν από ημέρες, αλληλεπίδρασα σε ένα story που είδα στο instagram που μια κυρία έκανε μασαζ σε πελάτη και μετά από λίγο δέχθηκα μήνυμα για να δοκιμάσω όποτε θέλω τις υπηρεσίες.
Επειδή το κόστος των 50€ / ώρα μου φάνηκε εκτός πραγματικότητας, θεωρώ πως πρόκειται για μασαζ με έξτρα υπηρεσίες. Η περιοχή δράσης της εν λόγω ξανθιάς κυρίας είναι η Γλυφάδα (συγκεκριμένες ημέρες την εβδομάδα). Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω; Μήπως έχω παρεξήγησει εγώ κάτι; Είδα και δημοσιεύεσεις με γυναίκες πελάτισες οπότε λίγο κάπου έχω μπερδευτεί...
Μπορείς μήπως να μου πεις όνομα να δω αν είναι η ίδια; Γιατί κόρη δεν είδα πουθενά... Αν δε θες να το γράψεις εδώ στείλε pmκαποιος ειχε γραψει δεν κανει κατι κ αν ζητησεις σε μπλοκαρει κ στην λεει κιολας...ειναι μια ωριμη εμφανισιμη με την κορη μαζι νομιζω...την εχω νομιζω στο instagram κ εγω...εκτος πραγματικοτητας το 50αρι πραγματι...
ελευθερια αλεξιουΜπορείς μήπως να μου πεις όνομα να δω αν είναι η ίδια; Γιατί κόρη δεν είδα πουθενά... Αν δε θες να το γράψεις εδώ στείλε pm
Μην ασχολεισαι καν μαζι της.Μήπως υπάρχει τηλ ;Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Δεν μπορώ να τς στείλω μήνυμα στο ινστα .
σου ειναι ευκολο να μου στειλεις τηλ;40€ 50αρα περίπου. Παιδιά για την Ιούλια στο περιστέρι μιλάμε. Την ξέρουν και οι πέτρες.
Όχι καμία σχέση...ελευθερια αλεξιου
αυτή είναι από πολύ παλιά .....θυμάμαι εποχές 2007 την είχα πάρει σε έναν χώρο δικό της στην πλατεία Βικτωρίας.Marina Koval ?
Και αυτή πανέμορφη γυναίκα .
Δεν κάνει κάτι λέει στα μνματα.
Τώρα από κοντά και μετά από πόσα ραντεβού …who knows
Πρόσεχε μην παρεξηγησες και βρεθείς αυτόφωρω.Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά!
Θα χρειαστώ τις γνώσεις των πιο έμπειρων στο αντικείμενο... Πριν από ημέρες, αλληλεπίδρασα σε ένα story που είδα στο instagram που μια κυρία έκανε μασαζ σε πελάτη και μετά από λίγο δέχθηκα μήνυμα για να δοκιμάσω όποτε θέλω τις υπηρεσίες.
Επειδή το κόστος των 50€ / ώρα μου φάνηκε εκτός πραγματικότητας, θεωρώ πως πρόκειται για μασαζ με έξτρα υπηρεσίες. Η περιοχή δράσης της εν λόγω ξανθιάς κυρίας είναι η Γλυφάδα (συγκεκριμένες ημέρες την εβδομάδα). Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω; Μήπως έχω παρεξήγησει εγώ κάτι; Είδα και δημοσιεύεσεις με γυναίκες πελάτισες οπότε λίγο κάπου έχω μπερδευτεί...
Εκανε ή κανει τιποτα παραπανω η εν λογο;;αυτή είναι από πολύ παλιά .....θυμάμαι εποχές 2007 την είχα πάρει σε έναν χώρο δικό της στην πλατεία Βικτωρίας.
Την είχα πάρει ;;;αυτή είναι από πολύ παλιά .....θυμάμαι εποχές 2007 την είχα πάρει σε έναν χώρο δικό της στην πλατεία Βικτωρίας.
Έχεις το λινκ-όνομα της ;(γτ κάπου έχασα την μπάλα )
Μεχρι να ετοιμαστει το παλιο σταθερο ,μετα επιστρεφεις στο μασαζοκρεβατο .Δηλαδή στον καινούργιο χώρο το παιχνιδι παίζεται σε κρεβάτι;
Στη παλιά καβατζα όταν της πρότεινα να παλέψουμε στο δωμάτιο στο βάθος που είχε κρεβάτι για να μην κάνουμε ακροβατικά, αρνήθηκε κατηγορηματικά...