Πρόσφατη επίσκεψη στην Ιουλία. Το ραντεβού κλείστηκε 2 ώρες πριν, σφήνα θα έλεγα. Παίζει να είναι από τις λίγες κλασικές που δεν είχα δοκιμάσει και με είχε φάει η περιέργεια. Μπασιμό στον χώρο έπειτα από τηλέφωνο πως είμαι από κάτω ήρθε και μου άνοιξε. Ουσιαστικά πρόκειται για το σπίτι της. Ντουζακι γρήγορο και ξάπλα στο κρεββάτι της, στο οποίο έστρωσε ρολό χαρτί. Μασάζ σουηδικό όπως μου είπε, δυνατό θα έλεγα με περάσματα από τα επίμαχα. Γύρισμα από την καλή, και έπειτα από 5 - 10’ έπαιξε φραπές λίαν καλός. Ντουζακι, νεράκι και πουλο. Σχετικά επειδή με σφήνωσε στο ραντεβού υπήρξε ένα άγχος και μια βιασύνη για την οποία απολογήθηκε, καθώς ήταν και πολύ ευγενική. Στα αρνητικά είναι πως δεν έχει μασάζοκρεβατο, δεν αφήνει χρόνο ενδιάμεσα στα ραντεβού. Στα θετικά είναι ευγενική, εμφανίσιμη, ξέρει μασάζ και είναι συμπαθητική. φορούσε ένα σορτσάκι και ένα κροπ τοπ και φαινόταν ένα κόκκινο βρακάκι, τα οποία δεν ξέρω αν αφαιρούνται.
Υγ ανυπόμονος μύστης με στρατιωτικό μπουφάν και μουστάκι με περίμενε στο εβγα. Έτοιμος για κυνήγι!
Υγ2 Ανάμεικτα συναισθήματα δεν ξέρω αν θα ξαναπάω λόγω απόστασης και λόγω συμπίεσης χρόνου.