Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
320
Πόντοι
21

mixalisanto

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Like
436
Πόντοι
21
Πρόσφατη επίσκεψη στην Ιουλία. Το ραντεβού κλείστηκε 2 ώρες πριν, σφήνα θα έλεγα. Παίζει να είναι από τις λίγες κλασικές που δεν είχα δοκιμάσει και με είχε φάει η περιέργεια. Μπασιμό στον χώρο έπειτα από τηλέφωνο πως είμαι από κάτω ήρθε και μου άνοιξε. Ουσιαστικά πρόκειται για το σπίτι της. Ντουζακι γρήγορο και ξάπλα στο κρεββάτι της, στο οποίο έστρωσε ρολό χαρτί. Μασάζ σουηδικό όπως μου είπε, δυνατό θα έλεγα με περάσματα από τα επίμαχα. Γύρισμα από την καλή, και έπειτα από 5 - 10’ έπαιξε φραπές λίαν καλός. Ντουζακι, νεράκι και πουλο. Σχετικά επειδή με σφήνωσε στο ραντεβού υπήρξε ένα άγχος και μια βιασύνη για την οποία απολογήθηκε, καθώς ήταν και πολύ ευγενική. Στα αρνητικά είναι πως δεν έχει μασάζοκρεβατο, δεν αφήνει χρόνο ενδιάμεσα στα ραντεβού. Στα θετικά είναι ευγενική, εμφανίσιμη, ξέρει μασάζ και είναι συμπαθητική. φορούσε ένα σορτσάκι και ένα κροπ τοπ και φαινόταν ένα κόκκινο βρακάκι, τα οποία δεν ξέρω αν αφαιρούνται.
Υγ ανυπόμονος μύστης με στρατιωτικό μπουφάν και μουστάκι με περίμενε στο εβγα. Έτοιμος για κυνήγι!
Υγ2 Ανάμεικτα συναισθήματα δεν ξέρω αν θα ξαναπάω λόγω απόστασης και λόγω συμπίεσης χρόνου.
Η γνωστή ιουλια στο Πέραμα εννοείς ;;

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.421
Πόντοι
3.246
Η γνωστή ιουλια στο Πέραμα εννοείς ;;
πολύ μέτρια από εμφάνιση! αδύνατη σχεδόν κοκκαλιάρα και ντεκαυλέ
κοντό μαλλί , επίσης δεν αφήνει να πιάνεις πουθενά! μόνο το μασάζ της είναι καλό

mixalisanto

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Like
436
Πόντοι
21
πολύ μέτρια από εμφάνιση! αδύνατη σχεδόν κοκκαλιάρα και ντεκαυλέ
κοντό μαλλί , επίσης δεν αφήνει να πιάνεις πουθενά! μόνο το μασάζ της είναι καλό
όχι δεν είναι έτσι,είναι όμορφη μακρύ μαλλι ξανθό
Ωραίο στήθος,ναι αδύνατη
Αλλά έχει κολαρακι τρελό
Καλο μασαζ οικονομικό κ παίρνεις κατι ανάλογα με το πως έχεις φερθεί απέναντι της,και τι έχεις ξοδέψει,και αν σε κάνει κέφι

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.421
Πόντοι
3.246
όχι δεν είναι έτσι,είναι όμορφη μακρύ μαλλι ξανθό
Ωραίο στήθος,ναι αδύνατη
Αλλά έχει κολαρακι τρελό
Καλο μασαζ οικονομικό κ παίρνεις κατι ανάλογα με το πως έχεις φερθεί απέναντι της,και τι έχεις ξοδέψει,και αν σε κάνει κέφι
είσαι σίγουρος οτι λέμε για την ίδια;; από την τελευταία φορά που κουρεύτηκε αποκλείεται να μάκρυνε το μαλλί της! για γίνε
πιο συγκεκριμένος εσύ τι υπηρεσίες έχεις πάρει εκτός
μασάζ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom