Ευχαριστώ φίλος!!!! Και να ρωτήσω έτσι χύμα στο ινστα η όταν βρεθούμε από κοντά?Πολύ Καλη σεζόν έφυγε σε νησί
Τώρα επέστρεψε
Ανυπομονώ για την επόμενη συνάντηση μας
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)
Lalito
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2019
- Like
- 307
- Πόντοι
- 21
Για ποια λεμε μυστη?Ευχαριστώ φίλος!!!! Και να ρωτήσω έτσι χύμα στο ινστα η όταν βρεθούμε από κοντά?
mixalisanto
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
Όταν βρεθήκαμε από κοντάΕυχαριστώ φίλος!!!! Και να ρωτήσω έτσι χύμα στο ινστα η όταν βρεθούμε από κοντά?
Στην αρχή τηλεφωνικά μου έλεγε μόνο μασαζ κ δεν κάνει εκτονωση
Όταν μπηκε μέσα στο δωματιο αφου μιλήσαμε κ παρηγγειλα κατι να πιούμε της λέω:
Λοιπόν πως ξεκινάμε;μασαζ;παω να κάνω ένα ντουζ κ έρχομαι ..μου λέει Μασαζ;;;δεν έχω φέρει λάδι.
Τότε το θα κάνουμε απαντώ
Βγάζει τη μπλουζα της μου ορμάει κ δίνει κατι γλωσσόφιλα την βουτάω τη ρίχνω κρεβάτι κ αρχίζει το γαμησι
Το μουνι της στενό με τελεια εφαρμογή λες κ γαμουσε κολο.
Τι λες ρε φίλε???? Τόσο σκυλί???? Πόσο πήγε το μαλλί?Όταν βρεθήκαμε από κοντά
Λοιπόν πως ξεκινάμε;μασαζ;παω να κάνω ένα ντουζ κ έρχομαι ..μου λέει Μασαζ;;;δεν έχω φέρει λάδι.
Βγάζει τη μπλουζα της μου ορμάει κ δίνει κατι γλωσσόφιλα την βουτάω τη ρίχνω κρεβάτι κ αρχίζει το γαμησι
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.077
- Πόντοι
- 736
και ποσα χρηματα ηθελε μαν?Όταν βρεθήκαμε από κοντά
XRHTOSPETRAS75
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2012
- Like
- 183
- Πόντοι
- 1
Για ποιά λέτεΤι λες ρε φίλε???? Τόσο σκυλί???? Πόσο πήγε το μαλλί?
Δες τις παραθέσεις φίλε και εγώ έτσι την βρήκα αυτή που έλεγε ο φίλοςΓια ποιά λέτε
Lalito
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2019
- Like
- 307
- Πόντοι
- 21
Μηπως οποιος δεν της αρεσει μασαζ ή καποιος που της αρεσει σεξ?Όταν βρεθήκαμε από κοντά
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.566
- Πόντοι
- 29.667
Για ποία λέτε ρε μάγκες;;;Και αυτή μου έλεγε κάποτε δεν κάνει κάτι παραπάνω από μασάζ ... Για πες στο γαμησι είναι καλή αξίζει?
Αυτή δεν απαντάει ούτε στα τηλέφωνα ούτε στο ινστα τι γίνεται?Όταν βρεθήκαμε από κοντά
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.196
- Πόντοι
- 216
Τι να γίνει, τα γνωστά, μετά την τελευταία "ενημέρωση" έπεσε πάνω της όλο το bou, τώρα υπομονή, θα πάρουμε αριθμό προτεραιότητας, θα περιμένουμε αυξήσεις τιμών και μείωση υπηρεσιών λόγω φόρτου εργασίας κλπ.......Αυτή δεν απαντάει ούτε στα τηλέφωνα ούτε στο ινστα τι γίνεται?
τα γνωστά.......
Μου έστειλε πριν λίγο; Θα σας ειδοποιήσουμε μόλις είναι έτοιμος ο χώρος του ΣπαΤι να γίνει, τα γνωστά, μετά την τελευταία "ενημέρωση" έπεσε πάνω της όλο το bou, τώρα υπομονή, θα πάρουμε αριθμό προτεραιότητας, θα περιμένουμε αυξήσεις τιμών και μείωση υπηρεσιών λόγω φόρτου εργασίας κλπ.......
τα γνωστά.......
mixalisanto
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
Εγώ μιλάω τηλεφωνικά πλέον μαζί της
Η προσέγγιση μου ήταν στην αρχή ότι θέλω μασαζ
Αφου μου έδωσε τηλ κλπ
Κλείστηκε το ραντεβού χωρίς να λέω υπονοούμενα και κάτι παραπάνω και όταν λέει χθες της λέξης μόνη της έπεσε αφού ωρίμασε το φρούτο στοιχίζει 120 € παιδιά η συνάντηση
Αφου μου έδωσε τηλ κλπ
Κλείστηκε το ραντεβού χωρίς να λέω υπονοούμενα και κάτι παραπάνω και όταν λέει χθες της λέξης μόνη της έπεσε αφού ωρίμασε το φρούτο στοιχίζει 120 € παιδιά η συνάντηση
giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.977
- Πόντοι
- 1.706
Ρε παιδιά σόρυ κιόλας αλλά είναι χάλιαΈχει περάσει από αρκετά γραφεία κατ´οίκον. Φούλαρε τότε με 150. Μασάζ μέτριο όπως και τα υπόλοιπα. Εμφάνιση 2-3 κλικ πιο κάτω από τις φωτό. 40αρα σίγουρα.
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.196
- Πόντοι
- 216
120€ για πόση ώρα και τι υπηρεσίες προσφέρει που να δικαιολογεί τα 120€, τέλος πάντων τι είναι αυτό που την κάνει ξεχωριστή ώστε να την επιλέξουμε αντί άλλων κοριτσιών που έχουν τιμή γύρω στα 80€Εγώ μιλάω τηλεφωνικά πλέον μαζί της
Αφου μου έδωσε τηλ κλπ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις