Τι θα γινει ρε συ επιτελους. Και αλλαξε το αηδιαστικο αβαταρ που εχειςΕγώ είμαι μασέρ με δικό μου χώρο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
kritwn99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.231
- Πόντοι
- 2.472
Τύπε, σε παρακαλώ να μην προβείς σε άλλη ανάρτηση, σε αυτό το νήμα..Εγώ είμαι μασέρ με δικό μου χώρο
Περιόρισε την αναζήτηση σου, εκεί που θεωρείς πως υπάρχει ενδιαφέρον..
Δεν σπαμάρεις απλώς, κηλιδώνεις το νήμα..
Ο τίτλος είναι "μασέζ" κ όχι "μασέρ" αν το πρόσεξες..
Είσαι
Αναζήτηση έκανα για αυτήν, δεν μου έβγαλε κάτι πιο πρόσφατο. Πήγα μέχρι 5 σελίδες πιο πίσω, τα ίδια.Κάνεις παράθεση ένα μήνυμα από τον Ιούλιο αλλα βαριέσαι να διαβάσεις μερικές αναρτήσεις παρακάτω , όπου εξηγούνται και αναφέρονται σημαντικές αλλαγές για τη συγκεκριμένη....
Σε κάθε περίπτωση, επικοινώνησα μαζί της, μου είπε ότι σταμάτησε. Άρα Ξένια γιοκ πλέον.
Τελευταία τροποποίηση:
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.260
- Πόντοι
- 456
το χρημα ουδεμια εμισησε ...
Fullspoonmoon
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
προς το παρων..γιοκ..η ξενια..δεν αποκλειει ομως απο τα λεγομενα της σε μενα οτι δεν θα ξαναεπανελθει.Αναζήτηση έκανα για αυτήν, δεν μου έβγαλε κάτι πιο πρόσφατο. Πήγα μέχρι 5 σελίδες πιο πίσω, τα ίδια.
Σε κάθε περίπτωση, επικοινώνησα μαζί της, μου είπε ότι σταμάτησε. Άρα Ξένια γιοκ πλέον.
μπα, μη νομίζεις, καμιά δεν θέλει να το κάνει αυτό.το χρημα ουδεμια εμισησε ...
σε κάποιες έχει μεγάλο ψυχικό κόστος.
κάποιες καταφέρνουν να αποσυνδεουν, αλλά όλες, ευθύς εως μπορέσουν να απεμπλακουν, το κάνουν.
Akatergastos Outlaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 938
- Πόντοι
- 81
Θεωρώ χωρίς να την ξέρω τη συγκεκριμένη, αλλά μιλώντας σε ένα γενικότερο πλαίσιο, όταν μια γυναίκα με συγκεκριμένα προσόντα, που μπορεί να έχει και κάποιες υποχρεώσεις, ξεκινήσει να λαμβάνει ημερησίως κάνα 500αρικο μαύρο, εθίζεται και εξαρτάται ψυχικά. 30Χ500 είναι πολλά τα λεφτά για να ρίξεις μαύρη πέτρα πίσω σου. Ή έστω τα μισά να παίρνει. Οπότε ποντάρω πως η συγκεκριμένη και η καθεμία θα επιστρέψουν εκτός αν έχουν εκτεθεί στον οικογενειακό τους περίγυρο ή αντιμετωπίζουν κάποιο θέμα υγείας. Διαφορετικά χρειάζονται βοήθεια τύπου ΚΕΘΕΑ για να απεγκλωβιστούν.μπα, μη νομίζεις, καμιά δεν θέλει να το κάνει αυτό.
σε κάποιες έχει μεγάλο ψυχικό κόστος.
κάποιες καταφέρνουν να αποσυνδεουν, αλλά όλες, ευθύς εως μπορέσουν να απεμπλακουν, το κάνουν.
Οπως και στον καθε λογης εθισμο, πρεπει να εχεις εξ'αρχης στον ψυχισμο σου ενα υποβαθρο που να ειναι επιρρεπες στον εθισμο. Αυτο που κανουν οι γυναικες με το πληρωμενο σεξ ειναι ψυχοφθορο, και σιγουρα σε μια ισορροπημενη κοπελα , οσα λεφτα και αν βγαζει, καταγραφεται μεσα της ως καταναγκασμος, αγγαρεια, κακοποιηση, κατι αρνητικο τελος παντων. Οσες δεν "χαμπαριαζουν" ειναι συνηθως κοπελες που εχουν χαρακτηρα με καποια θεματα ψυχολογικα, οχι απαραιτητα εμφανη. Ας μην υπηρχε φτωχια και θα βλεπαμε αν οι γυναικες γινονταν πουτανες οικειοθελως.Θεωρώ χωρίς να την ξέρω τη συγκεκριμένη, αλλά μιλώντας σε ένα γενικότερο πλαίσιο, όταν μια γυναίκα με συγκεκριμένα προσόντα, που μπορεί να έχει και κάποιες υποχρεώσεις, ξεκινήσει να λαμβάνει ημερησίως κάνα 500αρικο μαύρο, εθίζεται και εξαρτάται ψυχικά. 30Χ500 είναι πολλά τα λεφτά για να ρίξεις μαύρη πέτρα πίσω σου. Ή έστω τα μισά να παίρνει. Οπότε ποντάρω πως η συγκεκριμένη και η καθεμία θα επιστρέψουν εκτός αν έχουν εκτεθεί στον οικογενειακό τους περίγυρο ή αντιμετωπίζουν κάποιο θέμα υγείας. Διαφορετικά χρειάζονται βοήθεια τύπου ΚΕΘΕΑ για να απεγκλωβιστούν.
Που τη βρίσκουμε την νεαρά;35 η μια ώρα , πάντα με μικρή υφασμάτινη πετσέτα , πολυ καλό Μασαζ και εκεί τελειώνει η ιστορία
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.431
- Πόντοι
- 2.256
κάνε backtrack τις παραθεσεις και θα τη βρειςΠου τη βρίσκουμε την νεαρά;
Μακάρι. Ο χρόνος θα δείξει...προς το παρων..γιοκ..η ξενια..δεν αποκλειει ομως απο τα λεγομενα της σε μενα οτι δεν θα ξαναεπανελθει.
Akatergastos Outlaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 938
- Πόντοι
- 81
Επικοινωνία με την ταϋλανδέζα του Παγκρατίου. Μου είπε πως πλέον το πρόγραμμα ανέρχεται στα 50+20. Προφανώς μαύρο. 70 για έναν χλιαρό φραπέ δεν αξίζει.
kritwn99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.231
- Πόντοι
- 2.472
Δαγκωτό κιόλας, πως σου μίλησε? είχε σώας τας φρένας??Επικοινωνία με την ταϋλανδέζα του Παγκρατίου. Μου είπε πως πλέον το πρόγραμμα ανέρχεται στα 50+20. Προφανώς μαύρο. 70 για έναν χλιαρό φραπέ δεν αξίζει.
Akatergastos Outlaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 938
- Πόντοι
- 81
Μέσω μηνυμάτων, ναι μια χαρά. Της έκανα αντιπρόταση στα 60€ όμως είπε όχι. Ευγενική ήταν .Δαγκωτό κιόλας, πως σου μίλησε? είχε σώας τας φρένας??
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.431
- Πόντοι
- 2.256
Καλημέρα θα ηθελα αν μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο της Ξενιας ευχαριστώ
Kαλησπερα γνωρίζει κάποιος πληροφορείς για την Ξενια Δεληγιαννη ;
Έχει σταματήσει φίλε.Kαλησπερα γνωρίζει κάποιος πληροφορείς για την Ξενια Δεληγιαννη ;
milfogamis
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2016
- Like
- 263
- Πόντοι
- 21
χρυσαυγηΚαλησπέρα, υπάρχει κάποια βυζαρού;
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.