Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tsoukou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
1.460
Πόντοι
206

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.231
Πόντοι
2.472
Εγώ είμαι μασέρ με δικό μου χώρο :rolleyes:
Τύπε, σε παρακαλώ να μην προβείς σε άλλη ανάρτηση, σε αυτό το νήμα..

Περιόρισε την αναζήτηση σου, εκεί που θεωρείς πως υπάρχει ενδιαφέρον..

Δεν σπαμάρεις απλώς, κηλιδώνεις το νήμα..

Ο τίτλος είναι "μασέζ" κ όχι "μασέρ" αν το πρόσεξες..

Είσαι :offtopic:

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.556
Πόντοι
1.336
Κάνεις παράθεση ένα μήνυμα από τον Ιούλιο αλλα βαριέσαι να διαβάσεις μερικές αναρτήσεις παρακάτω , όπου εξηγούνται και αναφέρονται σημαντικές αλλαγές για τη συγκεκριμένη....
:embarrased::embarrased:
Αναζήτηση έκανα για αυτήν, δεν μου έβγαλε κάτι πιο πρόσφατο. Πήγα μέχρι 5 σελίδες πιο πίσω, τα ίδια.
Σε κάθε περίπτωση, επικοινώνησα μαζί της, μου είπε ότι σταμάτησε. Άρα Ξένια γιοκ πλέον.

Τελευταία τροποποίηση:

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.260
Πόντοι
456
το χρημα ουδεμια εμισησε ...

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
16
Πόντοι
0
Αναζήτηση έκανα για αυτήν, δεν μου έβγαλε κάτι πιο πρόσφατο. Πήγα μέχρι 5 σελίδες πιο πίσω, τα ίδια.
Σε κάθε περίπτωση, επικοινώνησα μαζί της, μου είπε ότι σταμάτησε. Άρα Ξένια γιοκ πλέον.
προς το παρων..γιοκ..η ξενια..δεν αποκλειει ομως απο τα λεγομενα της σε μενα οτι δεν θα ξαναεπανελθει.

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
987
Πόντοι
96
το χρημα ουδεμια εμισησε ...
μπα, μη νομίζεις, καμιά δεν θέλει να το κάνει αυτό.
σε κάποιες έχει μεγάλο ψυχικό κόστος.
κάποιες καταφέρνουν να αποσυνδεουν, αλλά όλες, ευθύς εως μπορέσουν να απεμπλακουν, το κάνουν.

Akatergastos Outlaw

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
5
Like
938
Πόντοι
81
μπα, μη νομίζεις, καμιά δεν θέλει να το κάνει αυτό.
σε κάποιες έχει μεγάλο ψυχικό κόστος.
κάποιες καταφέρνουν να αποσυνδεουν, αλλά όλες, ευθύς εως μπορέσουν να απεμπλακουν, το κάνουν.
Θεωρώ χωρίς να την ξέρω τη συγκεκριμένη, αλλά μιλώντας σε ένα γενικότερο πλαίσιο, όταν μια γυναίκα με συγκεκριμένα προσόντα, που μπορεί να έχει και κάποιες υποχρεώσεις, ξεκινήσει να λαμβάνει ημερησίως κάνα 500αρικο μαύρο, εθίζεται και εξαρτάται ψυχικά. 30Χ500 είναι πολλά τα λεφτά για να ρίξεις μαύρη πέτρα πίσω σου. Ή έστω τα μισά να παίρνει. Οπότε ποντάρω πως η συγκεκριμένη και η καθεμία θα επιστρέψουν εκτός αν έχουν εκτεθεί στον οικογενειακό τους περίγυρο ή αντιμετωπίζουν κάποιο θέμα υγείας. Διαφορετικά χρειάζονται βοήθεια τύπου ΚΕΘΕΑ για να απεγκλωβιστούν.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.218
Πόντοι
5.595
Θεωρώ χωρίς να την ξέρω τη συγκεκριμένη, αλλά μιλώντας σε ένα γενικότερο πλαίσιο, όταν μια γυναίκα με συγκεκριμένα προσόντα, που μπορεί να έχει και κάποιες υποχρεώσεις, ξεκινήσει να λαμβάνει ημερησίως κάνα 500αρικο μαύρο, εθίζεται και εξαρτάται ψυχικά. 30Χ500 είναι πολλά τα λεφτά για να ρίξεις μαύρη πέτρα πίσω σου. Ή έστω τα μισά να παίρνει. Οπότε ποντάρω πως η συγκεκριμένη και η καθεμία θα επιστρέψουν εκτός αν έχουν εκτεθεί στον οικογενειακό τους περίγυρο ή αντιμετωπίζουν κάποιο θέμα υγείας. Διαφορετικά χρειάζονται βοήθεια τύπου ΚΕΘΕΑ για να απεγκλωβιστούν.
Οπως και στον καθε λογης εθισμο, πρεπει να εχεις εξ'αρχης στον ψυχισμο σου ενα υποβαθρο που να ειναι επιρρεπες στον εθισμο. Αυτο που κανουν οι γυναικες με το πληρωμενο σεξ ειναι ψυχοφθορο, και σιγουρα σε μια ισορροπημενη κοπελα , οσα λεφτα και αν βγαζει, καταγραφεται μεσα της ως καταναγκασμος, αγγαρεια, κακοποιηση, κατι αρνητικο τελος παντων. Οσες δεν "χαμπαριαζουν" ειναι συνηθως κοπελες που εχουν χαρακτηρα με καποια θεματα ψυχολογικα, οχι απαραιτητα εμφανη. Ας μην υπηρχε φτωχια και θα βλεπαμε αν οι γυναικες γινονταν πουτανες οικειοθελως.

Akatergastos Outlaw

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
5
Like
938
Πόντοι
81
Επικοινωνία με την ταϋλανδέζα του Παγκρατίου. Μου είπε πως πλέον το πρόγραμμα ανέρχεται στα 50+20. Προφανώς μαύρο. 70 για έναν χλιαρό φραπέ δεν αξίζει.

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.231
Πόντοι
2.472
Επικοινωνία με την ταϋλανδέζα του Παγκρατίου. Μου είπε πως πλέον το πρόγραμμα ανέρχεται στα 50+20. Προφανώς μαύρο. 70 για έναν χλιαρό φραπέ δεν αξίζει.
Δαγκωτό κιόλας, πως σου μίλησε? είχε σώας τας φρένας??

giannisl

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα θα ηθελα αν μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο της Ξενιας ευχαριστώ

giannisl

Νέο Μέλος
Εγγρ.