milfogamis
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2016
- Like
- 263
- Πόντοι
- 21
κανονικαπου τη θυμηθηκες ρε θηριο... είναι ακόμα ενεργη αυτη;
κανονικαπου τη θυμηθηκες ρε θηριο... είναι ακόμα ενεργη αυτη;
o δρακουμελποια ειναι η χρυσαυγη ρε παιδια?
Σκυλί όμως στο γαμησιΈχει περάσει από αρκετά γραφεία κατ´οίκον. Φούλαρε τότε με 150. Μασάζ μέτριο όπως και τα υπόλοιπα. Εμφάνιση 2-3 κλικ πιο κάτω από τις φωτό. 40αρα σίγουρα.
Εστειλε μηνυμα και μου ειπε 70 ευρω μασαζ με εκτονωση διαρκεια 1 ωρα.Κανει αισθησιακο χαλαρωτικο ερωτικα παιχνιδια γλυψιμο και σεξ .Την ρωτησα αν ολα αυτα ειναι με 70 αλλα δεν απαντησε.Υποθετω πως ναι.Αλλα για δικο σου χωρο .Αν δεν εχεις μπορει να διαθεσει χωρο στο Μενιδι.Αυτα.Ξερουμε κατι;Μασαζ χαλαρωτικο Νατασα Μονροε
Μασαζ χαλαρωτικο Νατασα Μονροε is on Facebook. Join Facebook to connect with Μασαζ χαλαρωτικο Νατασα Μονροε and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the world more...www.facebook.com
Έχει χώρο και αν ναι που; Έχει πάρει κανείς χωρίς σεξ; Αξίζει; Εκτόνωση χέρι στόμα πόσο;Σκυλί όμως στο γαμησι
Βέβαια έχει χαλάρωση στο δέρμα που μάλλον είχε περισσότερα κιλά.
Αλλά έχεις τέτοια εφαρμογή του στομουνι της τέλεια
Ήρεμα παιδιά . Ο συνάδελφος ήθελε απλά να αναφέρει ότι το προφίλ της είναι εμφανές ότι παραπέμπει σε μια κυρία η οποία προσφέρει αποκλειστικά υπηρεσίες μασάζ χωρίς κάτι επιπλέον . Αυτό . Μην είστε έτοιμοι να αρπαχτείτε όλοι αμέσως . Ειρήνη αγάπη και παμε παρακάτωΕσύ τώρα τι ζόρι τραβάς, δεν κατάλαβα; Άμα θες απαντάς, αλλιώς μην πετάγεσαι σαν την πορδή!
Πού την βρίσκουμε ρε φίλε δεν μου τη βγάζει πλέον στο ινσταΕπικοινωνία με την ταϋλανδέζα του Παγκρατίου. Μου είπε πως πλέον το πρόγραμμα ανέρχεται στα 50+20. Προφανώς μαύρο. 70 για έναν χλιαρό φραπέ δεν αξίζει.
Just me massage sto FacebookΠού την βρίσκουμε ρε φίλε δεν μου τη βγάζει πλέον στο ινστα
ΣεΈχει χώρο και αν ναι που; Έχει πάρει κανείς χωρίς σεξ; Αξίζει; Εκτόνωση χέρι στόμα πόσο;
Μην λες ανακρίβειες...στον πειραιά είναι σπίτι της εδώ και 1,5 χρονο στην Καλλιθέα νοικιάζει για χάρη της κόρης...καμιά τους δεν κάνει εκτόνωση. Έχω κάνει πολλά μασάζ και με κόρη και με μάνα. Κατά την άποψή μου καλό μασάζ κάνουν και οι 2Ναι φραπές μόνο όταν είναι μόνη της η μάνα η οποία έχει χώρο Νικηταρά 42 στον Πειραιά .και η κόρη είναι μόνη στην Καλλιθεα
Αν θες απαντά και στα υπόλοιπα που σε ρώτησα. Ευχαριστώ.Σε
Ξενοδοχείο την συνάντησα
Τι ακριβώς ρωτάς γιατί δεν καταλαβαίνωΑν θες απαντά και στα υπόλοιπα που σε ρώτησα. Ευχαριστώ.