Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (5 μέλη και 16 επισκέπτες)

swingerboy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2019
Like
1.340
Πόντοι
206
ποια ειναι η χρυσαυγη ρε παιδια?

mixalisanto

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Like
382
Πόντοι
21
Έχει περάσει από αρκετά γραφεία κατ´οίκον. Φούλαρε τότε με 150. Μασάζ μέτριο όπως και τα υπόλοιπα. Εμφάνιση 2-3 κλικ πιο κάτω από τις φωτό. 40αρα σίγουρα.
Σκυλί όμως στο γαμησι
Βέβαια έχει χαλάρωση στο δέρμα που μάλλον είχε περισσότερα κιλά.
Αλλά έχεις τέτοια εφαρμογή του στομουνι της τέλεια

• Like
Αντιδράσεις: boudog

franconero

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
93
Πόντοι
0
Ξερουμε κατι;
Εστειλε μηνυμα και μου ειπε 70 ευρω μασαζ με εκτονωση διαρκεια 1 ωρα.Κανει αισθησιακο χαλαρωτικο ερωτικα παιχνιδια γλυψιμο και σεξ .Την ρωτησα αν ολα αυτα ειναι με 70 αλλα δεν απαντησε.Υποθετω πως ναι.Αλλα για δικο σου χωρο .Αν δεν εχεις μπορει να διαθεσει χωρο στο Μενιδι.Αυτα.

aeras75

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους.
Έχει κάποιος άποψη για το Attica Massage;

Akatergastos Outlaw

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
5
Like
944
Πόντοι
81
Σκυλί όμως στο γαμησι
Βέβαια έχει χαλάρωση στο δέρμα που μάλλον είχε περισσότερα κιλά.
Αλλά έχεις τέτοια εφαρμογή του στομουνι της τέλεια
Έχει χώρο και αν ναι που; Έχει πάρει κανείς χωρίς σεξ; Αξίζει; Εκτόνωση χέρι στόμα πόσο;

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
352
Πόντοι
21
Εσύ τώρα τι ζόρι τραβάς, δεν κατάλαβα; Άμα θες απαντάς, αλλιώς μην πετάγεσαι σαν την πορδή!
Ήρεμα παιδιά . Ο συνάδελφος ήθελε απλά να αναφέρει ότι το προφίλ της είναι εμφανές ότι παραπέμπει σε μια κυρία η οποία προσφέρει αποκλειστικά υπηρεσίες μασάζ χωρίς κάτι επιπλέον . Αυτό . Μην είστε έτοιμοι να αρπαχτείτε όλοι αμέσως . Ειρήνη αγάπη και παμε παρακάτω

Teo1821

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2024
Like
2
Πόντοι
0
Επικοινωνία με την ταϋλανδέζα του Παγκρατίου. Μου είπε πως πλέον το πρόγραμμα ανέρχεται στα 50+20. Προφανώς μαύρο. 70 για έναν χλιαρό φραπέ δεν αξίζει.
Πού την βρίσκουμε ρε φίλε δεν μου τη βγάζει πλέον στο ινστα

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
40
Πόντοι
0
Ναι φραπές μόνο όταν είναι μόνη της η μάνα η οποία έχει χώρο Νικηταρά 42 στον Πειραιά .και η κόρη είναι μόνη στην Καλλιθεα
Μην λες ανακρίβειες...στον πειραιά είναι σπίτι της εδώ και 1,5 χρονο στην Καλλιθέα νοικιάζει για χάρη της κόρης...καμιά τους δεν κάνει εκτόνωση. Έχω κάνει πολλά μασάζ και με κόρη και με μάνα. Κατά την άποψή μου καλό μασάζ κάνουν και οι 2

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom