You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.832
- Πόντοι
- 3.886
Μάρθα από Σαλαμίνα γνώμη;
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Ρε σεις, αληθεια... δεν εχετε βαρεθει να ρωτάτε τα ιδια και τα ιδια;; Πατήστε τη γαμημενη την αναζήτηση πάνω δεξιά , γράψτε μέσα αυτό που σας ενδιαφέρει και διαβάστε τα αποτελέσματα
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Κάτι συμβαινει με την τύπισσα. Από τότε που της όρμηξε η γάτα της και εμεινε 15 μερες στο νοσοκομείο , εχει αλλάξει συμπεριφορά "360° " (όπως είχε πει ο θεουλης ο Τσίπρας)πήρα , δεν απάντησε ποτέ.
μάλλον θέλει να εγκαταλείψει.
χαχχαχΚάτι συμβαινει με την τύπισσα. Από τότε που της όρμηξε η γάτα της και εμεινε 15 μερες στο νοσοκομείο , εχει αλλάξει συμπεριφορά "360° " (όπως είχε πει ο θεουλης ο Τσίπρας)
σοβαρά τώρα, της όρμησε η γάτα?
καλά πάντα ήταν πολύ συγκρατημένη
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Ναι, την πατησε καταλάθος και ορμηξε η γατα και τη γαμησε στη κυριολεξια Μου εκανε βιντεο κληση.. ηταν μεσα στα αιματα ...ηθελε να την παω νοσοκομειο αλλα δεν μπορουσα... βρισκομουν εκτος Αττικής. Την λυπήθηκα την καημένη. Νοσηλεύτηκε 15 μέρες με σοβαρή μόλυνση. Από εκείνη τη μερα και μετά σταμάτησε να απαντάει σε κλήσεις και μηνύματα.χαχχαχ
σοβαρά τώρα, της όρμησε η γάτα?
καλά πάντα ήταν πολύ συγκρατημένη
Θεώρησα ότι παρεξηγηθηκε μαζί μου που δεν μπόρεσα να την εξυπηρετήσω , αλλα βλέπω ότι εκτός από εμένα, αγνοεί και άλλους.
Αν κάποιος πήγε πρόσφατα ας γράψει να ξέρουμε τι γίνεται.
Φοβερό!Ναι, την πατησε καταλάθος και ορμηξε η γατα και τη γαμησε στη κυριολεξια Μου εκανε βιντεο κληση.. ηταν μεσα στα αιματα ...ηθελε να την παω νοσοκομειο αλλα δεν μπορουσα... βρισκομουν εκτος Αττικής. Την λυπήθηκα την καημένη. Νοσηλεύτηκε 15 μέρες με σοβαρή μόλυνση. Από εκείνη τη μερα και μετά σταμάτησε να απαντάει σε κλήσεις και μηνύματα.
Θεώρησα ότι παρεξηγηθηκε μαζί μου που δεν μπόρεσα να την εξυπηρετήσω , αλλα βλέπω ότι εκτός από εμένα, αγνοεί και άλλους.
Πότε έγινε αυτό? Είχα πάει Αύγουστο νομίζω
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Το ΜάρτιοΦοβερό!
Πότε έγινε αυτό? Είχα πάει Αύγουστο νομίζω
Α ε την εχω δει από τότε. Σίγουρα πήγα μέσα στο καλοκαίρι αλλά ήταν κάπως. Τώρα κατάλαβα γιατί.Το Μάρτιο
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 3.246
πήρε σκύλοΝαι, την πατησε καταλάθος και ορμηξε η γατα και τη γαμησε στη κυριολεξια Μου εκανε βιντεο κληση.. ηταν μεσα στα αιματα ...ηθελε να την παω νοσοκομειο αλλα δεν μπορουσα... βρισκομουν εκτος Αττικής. Την λυπήθηκα την καημένη. Νοσηλεύτηκε 15 μέρες με σοβαρή μόλυνση. Από εκείνη τη μερα και μετά σταμάτησε να απαντάει σε κλήσεις και μηνύματα.
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.919
- Πόντοι
- 7.815
τόσοι δοκίμασαν, κανένας δεν ¨λαλεί" ..Η θεία Ελένη σταμάτησε ως γνωστόν..
Έκανε που και που κάτι διπλά, ξέρεις κάποιος αν συνεχίζουν σόλο οι εν λόγω κυρίες?
Αν θυμάμαι καλά Χαρά και άλλη μια κυρία ώριμη κατά καιρούς.. Ρωξανη
Πάντα είχε μια περίεργη συμπεριφορά..Κάτι συμβαινει με την τύπισσα. Από τότε που της όρμηξε η γάτα της και εμεινε 15 μερες στο νοσοκομείο , εχει αλλάξει συμπεριφορά "360° " (όπως είχε πει ο θεουλης ο Τσίπρας)
Έχω να την επισκεφτώ πριν την αύξηση κ δεν γνώριζα το σκηνικό..
Η θεία Ελένη σταμάτησε ως γνωστόν..
Έκανε που και που κάτι διπλά, ξέρεις κάποιος αν συνεχίζουν σόλο οι εν λόγω κυρίες?
Αν θυμάμαι καλά Χαρά και άλλη μια κυρία ώριμη κατά καιρούς.. Ρωξανη μομιζω.
τόσοι δοκίμασαν, κανένας δεν ¨λαλεί" ..
Η Χαρά συνεχίζει..
eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 1.056
Η Χαρα σαν υπηρεσίες ειναι σαν την θεια ελενη ?[ εαν ναι τυχεροι θα ειμαστε ]Η Χαρά συνεχίζει..
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.628
- Πόντοι
- 456
και που βρισκουμε τη χαρα ?
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 78
- Πόντοι
- 6
Εχει σταματησει εδω και μηνες .Τελος Ελενη ,Νατασα το κανονικοΚαλησπέρα, καινούργιος στο Μπου…..μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλ της Θείας Ελένης; Σας ευχαριστώ πολύ
Προλαβε να πάρει την συνταξη στα 62?Εχει σταματησει εδω και μηνες .Τελος Ελενη ,Νατασα το κανονικο
drifter81
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2013
- Like
- 123
- Πόντοι
- 0
Καμία σχέσηΗ Χαρα σαν υπηρεσίες ειναι σαν την θεια ελενη ?[ εαν ναι τυχεροι θα ειμαστε ]
Akatergastos Outlaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 947
- Πόντοι
- 81
Έχει χώρο; Τηλ παίζει;Καμία σχέση
LEON20