Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Nikko73

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
82
Πόντοι
0
καλησπέρα

Εχουμε πληροφορίες για κάποια Ντινα μασεζ απο Fb .ερχεται με μία φίλη της Χριστίνα

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
35
Like
7.832
Πόντοι
3.886
Μάρθα από Σαλαμίνα γνώμη;

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
Ρε σεις, αληθεια... δεν εχετε βαρεθει να ρωτάτε τα ιδια και τα ιδια;; Πατήστε τη γαμημενη την αναζήτηση πάνω δεξιά , γράψτε μέσα αυτό που σας ενδιαφέρει και διαβάστε τα αποτελέσματα

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
πήρα , δεν απάντησε ποτέ.
μάλλον θέλει να εγκαταλείψει.
Κάτι συμβαινει με την τύπισσα. Από τότε που της όρμηξε η γάτα της και εμεινε 15 μερες στο νοσοκομείο , εχει αλλάξει συμπεριφορά "360° " (όπως είχε πει ο θεουλης ο Τσίπρας)

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Κάτι συμβαινει με την τύπισσα. Από τότε που της όρμηξε η γάτα της και εμεινε 15 μερες στο νοσοκομείο , εχει αλλάξει συμπεριφορά "360° " (όπως είχε πει ο θεουλης ο Τσίπρας)
χαχχαχ
σοβαρά τώρα, της όρμησε η γάτα?
καλά πάντα ήταν πολύ συγκρατημένη

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
χαχχαχ
σοβαρά τώρα, της όρμησε η γάτα?
καλά πάντα ήταν πολύ συγκρατημένη
Ναι, την πατησε καταλάθος και ορμηξε η γατα και τη γαμησε στη κυριολεξια Μου εκανε βιντεο κληση.. ηταν μεσα στα αιματα ...ηθελε να την παω νοσοκομειο αλλα δεν μπορουσα... βρισκομουν εκτος Αττικής. Την λυπήθηκα την καημένη. Νοσηλεύτηκε 15 μέρες με σοβαρή μόλυνση. Από εκείνη τη μερα και μετά σταμάτησε να απαντάει σε κλήσεις και μηνύματα.
Θεώρησα ότι παρεξηγηθηκε μαζί μου που δεν μπόρεσα να την εξυπηρετήσω , αλλα βλέπω ότι εκτός από εμένα, αγνοεί και άλλους.

Αν κάποιος πήγε πρόσφατα ας γράψει να ξέρουμε τι γίνεται.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Ναι, την πατησε καταλάθος και ορμηξε η γατα και τη γαμησε στη κυριολεξια Μου εκανε βιντεο κληση.. ηταν μεσα στα αιματα ...ηθελε να την παω νοσοκομειο αλλα δεν μπορουσα... βρισκομουν εκτος Αττικής. Την λυπήθηκα την καημένη. Νοσηλεύτηκε 15 μέρες με σοβαρή μόλυνση. Από εκείνη τη μερα και μετά σταμάτησε να απαντάει σε κλήσεις και μηνύματα.
Θεώρησα ότι παρεξηγηθηκε μαζί μου που δεν μπόρεσα να την εξυπηρετήσω , αλλα βλέπω ότι εκτός από εμένα, αγνοεί και άλλους.

Φοβερό!
Πότε έγινε αυτό? Είχα πάει Αύγουστο νομίζω

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246

πήρε σκύλο

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.919
Πόντοι
7.815
Η θεία Ελένη σταμάτησε ως γνωστόν..
Έκανε που και που κάτι διπλά, ξέρεις κάποιος αν συνεχίζουν σόλο οι εν λόγω κυρίες?
Αν θυμάμαι καλά Χαρά και άλλη μια κυρία ώριμη κατά καιρούς.. Ρωξανη
τόσοι δοκίμασαν, κανένας δεν ¨λαλεί" ..

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
Πάντα είχε μια περίεργη συμπεριφορά..
Έχω να την επισκεφτώ πριν την αύξηση κ δεν γνώριζα το σκηνικό..

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
Η θεία Ελένη σταμάτησε ως γνωστόν..
Έκανε που και που κάτι διπλά, ξέρεις κάποιος αν συνεχίζουν σόλο οι εν λόγω κυρίες?
Αν θυμάμαι καλά Χαρά και άλλη μια κυρία ώριμη κατά καιρούς.. Ρωξανη μομιζω.

τόσοι δοκίμασαν, κανένας δεν ¨λαλεί" ..

Η Χαρά συνεχίζει..

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.628
Πόντοι
456
και που βρισκουμε τη χαρα ?

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
78
Πόντοι
6
Καλησπέρα, καινούργιος στο Μπου…..μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλ της Θείας Ελένης; Σας ευχαριστώ πολύ
Εχει σταματησει εδω και μηνες .Τελος Ελενη ,Νατασα το κανονικο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom