kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.756
- Πόντοι
- 456
η αντριαννα προχωραει ? και για τι ποσα μιλαμε ?Γιατί έχει δικό του χώρο ? Έχει κάποιες.. κάποιες προχωράνε,, κάποιες άλλες όχι.. ανάλογα ότι ψωνίσεις..
η αντριαννα προχωραει ? και για τι ποσα μιλαμε ?Γιατί έχει δικό του χώρο ? Έχει κάποιες.. κάποιες προχωράνε,, κάποιες άλλες όχι.. ανάλογα ότι ψωνίσεις..
Αντριάννα δεν ξέρω δεν έχω πάρει...Μια ΚΑΤΕ θυμάμαι η οποία με λίγο ψηστήρι προχώραγε αλλά δεν μ βγήκε εμένα και μια άλλη είχα πάρει καλαμάκι δεν θυμάμαι όνομα - ήταν και osmose ενα φεγγάρι.. (θυμάμαι tatto hello Kity στο κολομέρι)..η αντριαννα προχωραει ? και για τι ποσα μιλαμε ?
Αυτή είναι μια μουρόχαυλη από Άρτα που ερχόταν Αθήνα περιοδικά για αρπαχτές. Όταν της ζήτησα για τα επιπλέον καλαμάκι και φραπεδάκι μου έβαλε τις φωνές. Τώρα αν έγινε μόνιμος κάτοικος Γλυφάδας και άλλαξε τακτική δεν το ξέρω. Από μασάζ πάντως είναι άσχετηeleftheria_alexiou.73
Βαλε το ονομα στο fbΚαι γενικα αμα ξερει καποιος τι παιζει
Αυτο μου κανει εντυπωση οτι ειναι κλεισμενη για ολο τον μηνα και χρεωνει 150€ την μαλαξη.
Γι αυτο ρωταω αν ξερει κανεις να ειμαι ενημερος πριν παω!!
Καλησπέρα παιδιά υπάρχει άλλη κοπέλα τύπου σαν τη Στεφανία?
Ξερει κανεις προγραμμα και τιμες.Την εχει δοκιμασει καποιος αυτη την βυζαρου θεια;eleftheria_alexiou.73
Τα γράψαμε παραπάνω. Όχι δεν προχωράει ....ούτε ακουμπάςΞερει κανεις προγραμμα και τιμες.Την εχει δοκιμασει καποιος αυτη την βυζαρου θεια;
Περναει στο παρασυνθημα με τη πρωτη ή θελει επαναληψεις επισκεψεων γοα ευχαριστη καταληξη
αυτη εμφανισιακα μου θυμιζει την ντιανα10κΞέρει κανείς αν αξίζει και αν είναι όπως στις φώτο;Σοφία μιλφάρα για μεγάλες αμαρτίες 6973180067
Είμαι πληθωρική με μεγάλο στήθος και κωλάρα, σε περιμένω στο χώρο μου για να περάσουμε όμορφα και με πολύ γαμίση. Στο κρεβάτι μου τα κάνουμε όλα (εκτός πρωκτικό). και για BDSM, αυταρχικά, σκληρά αυταρχικά και παιχνίδια αλλαγής ρόλων. Πολύ πρόθυμη να ικανοποιήσω τις ερωτικές και σεξουαλικές σου...kanesex.com
Τα είπαμε και παραπάνω. Πονηρή η Αρτινιά και μένεις με το πουλί στο χέριΠηγα σημερα στην Ελευθερια στην Γλυφαδα. 1 ωρα μασαζ 60 ευρω. Ππλυ ωραιος χωρος. Η γυναικα ειναι 50αρα με πολυ καλο σωμα. Πολυ επικοινωνιακη, μιλαγαμε καθ ολη τη διαρκεια της συνεδριας. Μασαζ ικανοποιητικο. Μεχρι μασαζ ομως.
Μπράβο για το θάρρος σου, σου περισσεύουν μάλλον..Πηγα σημερα στην Ελευθερια στην Γλυφαδα. 1 ωρα μασαζ 60 ευρω. Ππλυ ωραιος χωρος. Η γυναικα ειναι 50αρα με πολυ καλο σωμα. Πολυ επικοινωνιακη, μιλαγαμε καθ ολη τη διαρκεια της συνεδριας. Μασαζ ικανοποιητικο. Μεχρι μασαζ ομως.
Εχει μπολικους μαλακες. Ετσι ενθαρρυνονται οι ξεπετες κ οι απατεωνισσεςΜπράβο για το θάρρος σου, σου περισσεύουν μάλλον..
Έδωσες € 60 σε μια γυναίκα 50 ετών, χωρίς καθόλου extra??
Λησμονείτε πως για τα extra πληρώνουμε.?
Στα € 60 , τα € 10 είναι μασάζ και τα € 50 η "λοιπή" περιποίηση... Ναι ή όχι?
ε αφου μιλάγατε ρε φίλε... πάλι καλα, το άξιζε το 60άρι... η θείτσαΠηγα σημερα στην Ελευθερια στην Γλυφαδα. 1 ωρα μασαζ 60 ευρω. Ππλυ ωραιος χωρος. Η γυναικα ειναι 50αρα με πολυ καλο σωμα. Πολυ επικοινωνιακη, μιλαγαμε καθ ολη τη διαρκεια της συνεδριας. Μασαζ ικανοποιητικο. Μεχρι μασαζ ομως.