eleftheria_alexiou.73Πως είναι ακριβώς το προφίλ της στο instagram
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 456
η αντριαννα προχωραει ? και για τι ποσα μιλαμε ?Γιατί έχει δικό του χώρο ? Έχει κάποιες.. κάποιες προχωράνε,, κάποιες άλλες όχι.. ανάλογα ότι ψωνίσεις..
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.487
- Πόντοι
- 456
Αντριάννα δεν ξέρω δεν έχω πάρει...Μια ΚΑΤΕ θυμάμαι η οποία με λίγο ψηστήρι προχώραγε αλλά δεν μ βγήκε εμένα και μια άλλη είχα πάρει καλαμάκι δεν θυμάμαι όνομα - ήταν και osmose ενα φεγγάρι.. (θυμάμαι tatto hello Kity στο κολομέρι)..η αντριαννα προχωραει ? και για τι ποσα μιλαμε ?
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.367
- Πόντοι
- 206
Αυτή είναι μια μουρόχαυλη από Άρτα που ερχόταν Αθήνα περιοδικά για αρπαχτές. Όταν της ζήτησα για τα επιπλέον καλαμάκι και φραπεδάκι μου έβαλε τις φωνές. Τώρα αν έγινε μόνιμος κάτοικος Γλυφάδας και άλλαξε τακτική δεν το ξέρω. Από μασάζ πάντως είναι άσχετηeleftheria_alexiou.73
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.177
- Πόντοι
- 506
Βαλε το ονομα στο fbΚαι γενικα αμα ξερει καποιος τι παιζει
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.183
- Πόντοι
- 4.365
Αυτο μου κανει εντυπωση οτι ειναι κλεισμενη για ολο τον μηνα και χρεωνει 150€ την μαλαξη.
Γι αυτο ρωταω αν ξερει κανεις να ειμαι ενημερος πριν παω!!
Ok τρώει άκυρο. Μην μασάς. Πουλάνε παραμύθι για να νομίζεις ότι είναι κάτι ιδιαίτερο και να τσιμπήσεις. Προφανώς και δεν είναι κλεισμένη. Το ίδιο κόλπο έχει κάνει στο παρελθόν και η γύφτισα με το μανσιον μασαζ, η σαμπουρι σαντουρι ή κάτι τέτοιο κλπ κλπ..
Alexis17cmmm
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά υπάρχει άλλη κοπέλα τύπου σαν τη Στεφανία?
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.183
- Πόντοι
- 4.365
Καλησπέρα παιδιά υπάρχει άλλη κοπέλα τύπου σαν τη Στεφανία?
Τύπου φόλα εννοείς;
Bkoul7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.571
- Πόντοι
- 481
Ξερει κανεις προγραμμα και τιμες.Την εχει δοκιμασει καποιος αυτη την βυζαρου θεια;eleftheria_alexiou.73
Περναει στο παρασυνθημα με τη πρωτη ή θελει επαναληψεις επισκεψεων γοα ευχαριστη καταληξη
Σοφία μιλφάρα για μεγάλες αμαρτίες 6973180067
Είμαι πληθωρική με μεγάλο στήθος και κωλάρα, σε περιμένω στο χώρο μου για να περάσουμε όμορφα και με πολύ γαμίση. Στο κρεβάτι μου τα κάνουμε όλα (εκτός πρωκτικό). και για BDSM, αυταρχικά, σκληρά αυταρχικά και παιχνίδια αλλαγής ρόλων. Πολύ πρόθυμη να ικανοποιήσω τις ερωτικές και σεξουαλικές σου...
kanesex.com
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.367
- Πόντοι
- 206
Τα γράψαμε παραπάνω. Όχι δεν προχωράει ....ούτε ακουμπάςΞερει κανεις προγραμμα και τιμες.Την εχει δοκιμασει καποιος αυτη την βυζαρου θεια;
Περναει στο παρασυνθημα με τη πρωτη ή θελει επαναληψεις επισκεψεων γοα ευχαριστη καταληξη
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 456
αυτη εμφανισιακα μου θυμιζει την ντιανα10κΞέρει κανείς αν αξίζει και αν είναι όπως στις φώτο;Σοφία μιλφάρα για μεγάλες αμαρτίες 6973180067
Είμαι πληθωρική με μεγάλο στήθος και κωλάρα, σε περιμένω στο χώρο μου για να περάσουμε όμορφα και με πολύ γαμίση. Στο κρεβάτι μου τα κάνουμε όλα (εκτός πρωκτικό). και για BDSM, αυταρχικά, σκληρά αυταρχικά και παιχνίδια αλλαγής ρόλων. Πολύ πρόθυμη να ικανοποιήσω τις ερωτικές και σεξουαλικές σου...kanesex.com
Ο Γιάννης ο Βορειάς
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2023
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Γεια χαρά παίδες! Έχετε να με πληροφορήσετε για καλό μασάζ με έξτρα προς τα βόρεια προάστια;
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.367
- Πόντοι
- 206
Τα είπαμε και παραπάνω. Πονηρή η Αρτινιά και μένεις με το πουλί στο χέριΠηγα σημερα στην Ελευθερια στην Γλυφαδα. 1 ωρα μασαζ 60 ευρω. Ππλυ ωραιος χωρος. Η γυναικα ειναι 50αρα με πολυ καλο σωμα. Πολυ επικοινωνιακη, μιλαγαμε καθ ολη τη διαρκεια της συνεδριας. Μασαζ ικανοποιητικο. Μεχρι μασαζ ομως.
kritwn99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.291
- Πόντοι
- 3.172
Μπράβο για το θάρρος σου, σου περισσεύουν μάλλον..Πηγα σημερα στην Ελευθερια στην Γλυφαδα. 1 ωρα μασαζ 60 ευρω. Ππλυ ωραιος χωρος. Η γυναικα ειναι 50αρα με πολυ καλο σωμα. Πολυ επικοινωνιακη, μιλαγαμε καθ ολη τη διαρκεια της συνεδριας. Μασαζ ικανοποιητικο. Μεχρι μασαζ ομως.
Έδωσες € 60 σε μια γυναίκα 50 ετών, χωρίς καθόλου extra??
Λησμονείτε πως για τα extra πληρώνουμε.?
Στα € 60 , τα € 10 είναι μασάζ και τα € 50 η "λοιπή" περιποίηση... Ναι ή όχι?
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.177
- Πόντοι
- 506
Εχει μπολικους μαλακες. Ετσι ενθαρρυνονται οι ξεπετες κ οι απατεωνισσεςΜπράβο για το θάρρος σου, σου περισσεύουν μάλλον..
Έδωσες € 60 σε μια γυναίκα 50 ετών, χωρίς καθόλου extra??
Λησμονείτε πως για τα extra πληρώνουμε.?
Στα € 60 , τα € 10 είναι μασάζ και τα € 50 η "λοιπή" περιποίηση... Ναι ή όχι?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις