You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.432
- Πόντοι
- 446
Για 100 ευρώ που λένε ότι ζητάει? Με τίποτα δεν αξίζει! Κ τα 80 που ζηταγε πολλά ήταν. Έχει φραπέ, θα φας κ βυζί στη μάπα, μέχρι εκείΡε μάγκες για Alice Gouva υπενθυμίσετε μου αν αξίζει κι αν προχωράει η είναι μόνο φραπέ! Ευχαριστώ !
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.692
- Πόντοι
- 736
100€ για φραπέ!;;;;;;;; Ο Χριστός κι η Παναγία! Καλά ούτε καν 80€ ! Αν είναι έτσι πάω σε ένα ίδρυμα και παίρνω για μια ώρα με 80€ και απολα μεσα! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε!Για 100 ευρώ που λένε ότι ζητάει? Με τίποτα δεν αξίζει! Κ τα 80 που ζηταγε πολλά ήταν. Έχει φραπέ, θα φας κ βυζί στη μάπα, μέχρι εκεί
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.432
- Πόντοι
- 446
Eεεε ακριβώς.100€ για φραπέ!;;;;;;;; Ο Χριστός κι η Παναγία! Καλά ούτε καν 80€ ! Αν είναι έτσι πάω σε ένα ίδρυμα και παίρνω για μια ώρα με 80€ και απολα μεσα! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε!
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.595
- Πόντοι
- 2.256
εγραψε συναγωνιστής για αυτήν εχθες σε άλλο νήμαΡε μάγκες για Alice Gouva υπενθυμίσετε μου αν αξίζει κι αν προχωράει η είναι μόνο φραπέ! Ευχαριστώ !
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!! - Page 299 - bourdela.com forum
για τα παληκαρια της ενδοπαλαμικης παλινδρομησης ας κανουμε εναν καταλογο με τις φραπετεριες για να σχολιαζονται εδω τα εν λογω καταστηματα παραγωγης πολιτισμου, ωστε να απεμπλακεί το κεντρικο θρεντ απο αυτα για να γινει και πιό ευκολα αναγνωσιμο. ξεκιναω με καποια εξ αυτων και ό,τι θεωρειτε...
www.bourdela.com
Μακριά φίλε. Σίγουρα θα κολλήσεις τίποτα από τον άθλιο χώρο της.Ρε μάγκες για Alice Gouva υπενθυμίσετε μου αν αξίζει κι αν προχωράει η είναι μόνο φραπέ! Ευχαριστώ !
CaptainNemo
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 280
- Πόντοι
- 0
Viber απ όσο έχω καταλάβει, απαντάει.Καλησπερα σας, μιλησα με την κα Xenia Deligianni μεσω instagram, αλλα μου δινει μονο το link για το fansly της. Υπαρχει καποιος αλλοσ αμεσοσ τροποσ επικοινωνιας?
Σε ευχαριστω!Viber απ όσο έχω καταλάβει, απαντάει.
Κοιταξα στο νημα χωρις επιτυχια, εχει καποιος το τηλεφωνο της κα Δελιγιαννη?
CaptainNemo
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 280
- Πόντοι
- 0
Αν δεν το έχει στο προφίλ της στο ίνστα, το έχει στο προφίλ του fb.Σε ευχαριστω!
Κοιταξα στο νημα χωρις επιτυχια, εχει καποιος το τηλεφωνο της κα Δελιγιαννη?
Αν θυμάμαι καλά, σε ένα απ τα δύο το είχα δει όταν αμφιταλαντευόμουν αν θα πάω ή όχι.
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
Εχει προφιλ fb- μασαζ κ sex 100eΚαλησπερα σας, μιλησα με την κα Xenia Deligianni μεσω instagram, αλλα μου δινει μονο το link για το fansly της. Υπαρχει καποιος αλλοσ αμεσοσ τροποσ επικοινωνιας?
Tsimikas77
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2021
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Μάγκες καλησπέρα, είμαι καινούργιος στον χώρο και θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας. Ποιες είναι οι καλύτερες που πρέπει να πάω οπωσδήποτε και ποιες είναι οι πιο hot αυτή την περίοδο; Έχω προτίμηση στις μεγαλύτερες 35+ . Σας ευχαριστώ
Lalito
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2019
- Like
- 307
- Πόντοι
- 21
Για ποια μιλαμε?εχει λινκ?θενκςΑπό αυτά που κατάλαβα από το τηλ πάντως είναι ότι προσπαθεί να προωθήσει το μασάζ για να αποφύγει τα βαριά γαμησια από σκληρούς χυστες. Στο σεξ είναι φιλάκια,αγαπουλες και γούστου γούστου.
Milou 77
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.348
- Πόντοι
- 361
Σελίδα 413 ΑναστασίαΓια ποια μιλαμε?εχει λινκ?θενκς
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
Ελενα κομμωτρια απο περιστεριΈκλεισα ραντεβου για αυριο το απόγευμα με αυτην εδώ:
Εύα Παπαδοπούλου
Εύα Παπαδοπούλου is on Facebook. Join Facebook to connect with Εύα Παπαδοπούλου and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected.www.facebook.com
Ελπίζω να μην κλάψω το 100άρι. Εψαξα να βρω κριτικες για τη συγκεκριμένη αλλα ή δεν ψάχνω σωστά ή όντως δεν υπάρχουν.
Αν ειναι φόλα ενημερώστε εγκαίρως να το ακυρώσω.
ekatse_i_koutsi_katsika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 1.187
- Πόντοι
- 201
Καμία σχέση με τη φωτό. Πενηντάρα και βάλε. Καλούτσικο σώμα αναλογικά με την ηλικία της και για τα πάντα φταίνε οι άλλοι. Maximum 50 ευρώ. Ούτε σεντ παραπάνω...Ελενα κομμωτρια απο περιστερι
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
Γιατι σας καθεται με 50 ;Καμία σχέση με τη φωτό. Πενηντάρα και βάλε. Καλούτσικο σώμα αναλογικά με την ηλικία της και για τα πάντα φταίνε οι άλλοι. Maximum 50 ευρώ. Ούτε σεντ παραπάνω...
Υπάρχει κάποιο λινκ που να έχει τρόπο επικοινωνίας ; Ψάχνω εδώ και μόνο Νανσυ απο Φραντζη βρίσκω. Ούτε μπορώ να βρω κάποιο μασατζίδικο στην Άγκυρας.Νάνσυ από Άγκυρας 9-12 υπάρχουν πρόσφατες κριτικές. Σόμα τούμπανο καμία σχέση με 41 και πρόσωπο ωραίο. Την είχα πάρει 20λεπτο και πέρασα σούπερ. Σε μασάζ δεν έχω ιδέα τι μπορεί να κάνει. Και στο σεξ δεν κάνει αεροπλανικα. Εμένα μου άρεσε γιατί ήταν όμορφη,πεντακάθαρη, Ελληνίδα και αματουρι. Νέα στο χώρο.
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
Δεν υπαρχει μασατζιδικο εκειΥπάρχει κάποιο λινκ που να έχει τρόπο επικοινωνίας ; Ψάχνω εδώ και μόνο Νανσυ απο Φραντζη βρίσκω. Ούτε μπορώ να βρω κάποιο μασατζίδικο στην Άγκυρας.
Φανταζομαι εννοει οτι ειναι αυτη που δουλευε εκει
ekatse_i_koutsi_katsika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 1.187
- Πόντοι
- 201
Για τόσα είναι... Αλλά αν υπάρχουν - που υπάρχουν - αγαπούληδες, τότε ανεβαίνει το νούμερο. Για μένα αυτό είναι το ταβάνι για την συγκεκριμένη και για αυτό δεν είναι πλέον στις προτιμήσεις μου...Γιατι σας καθεται με 50 ;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις