ΜΑΙΡΗ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ MASSAGE καμιά εμπειρία απο αυτήν; Ευχαριστώ
https://www.*****.gr/-/2432-penny-ind.html
ΜΑΙΡΗ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ MASSAGE καμιά εμπειρία απο αυτήν; Ευχαριστώ
Ήταν κάποτε μια Πενυ που όλα τα παίρνει. Έχει καμιά σχέση;
Σημερα δοκιμασα εγω για κακη μου τυχη και κλαιω τα 60€.Ελευθερο στοματικο με τελειωτικο στο στομα και γλυψιμο κωλοτρυπιδας απο τη πλευρα της.Η ιδια μυριζε χαμηλα (φανταζεσαι πως...).Για σεξ οταν ρωτησα κατα τη διαρκεια μου ειπε απο την αλλη φορα και βλεπουμε.Εν ολιγης δε πατας παρα μονο για να το διαπιστωσεις και μονος σου.Γιαγια ετων 65+ και λεει οτι ειναι 49 μη χεσω6975662868 Ειρήνη Ρωσίδα για μασάζ στα Νότια προάστεια - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
εδω εχει δοκιμασει καποιος ;
Είχα πάει πριν καιρό σε μία κάπου στα νότια. Νομίζω Ειρήνη τη λέγανε αυτή που είχα πάει, αλλά δεν έχει και πολύ σημασία γιατί αλλάζουν ονόματα αυτές. Μπορεί και να ήταν αυτη. Δεν είμαι σίγουρος γιατί έχω σβήσει το νούμερο της.Σημερα δοκιμασα εγω για κακη μου τυχη και κλαιω τα 60€.Ελευθερο στοματικο με τελειωτικο στο στομα και γλυψιμο κωλοτρυπιδας απο τη πλευρα της.Η ιδια μυριζε χαμηλα (φανταζεσαι πως...).Για σεξ οταν ρωτησα κατα τη διαρκεια μου ειπε απο την αλλη φορα και βλεπουμε.Εν ολιγης δε πατας παρα μονο για να το διαπιστωσεις και μονος σου.Γιαγια ετων 65+ και λεει οτι ειναι 49 μη χεσω
Αν ξέρει κανεις τηλέφωνο Φρόσως ας μου το στείλει. Ευχαριστώ!Έχει εξαφανιστεί. Το τηλ της μάλλον δεν ισχύει πλέον, κι εγώ πολύ θα ήθελα να την ξαναβρώ
Άρα οι φωτογραφίες στην αγγελία είναι ψεύτικες;;;6975662868 Ειρήνη Ρωσίδα για μασάζ στα Νότια προάστεια - Love List
6975662868 Είμαι η Ειρήνη Ρωσίδα και σε περιμένω στον πολυτελή μου χώρο στα νότια προάστεια. Από τις 10.00 το πρωί έως 20.00 το βράδυ με […]www.lovelist.com.gr
Καλησπερα στην ομαδα.Θα πω κι εγω με τη σειρα μου για τη συγκεκριμενη γιαγια που εφαγα τη φολα μου σημερα και το ευχαριστηθηκα.
Αρχικα απο το τηλεφωνο μου φανηκε ευγενικη.Οταν πηγα απο κοντα ειδα μια γυναικα κοντα στα 65,με ωραιο κωλο για την ηλικια αυτη και πολλη περιποιητικη ως προς το μασαζ το οποιο δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο.Μετα ακολουθησε ελευθερο στοματικο και τελειωτικο στο στομα με σχετικα καλη περιποιηση της γυρω περιοχης και γλυφοκώλι.Οταν τη ρωτησα για σεξ,μου λεει θα δουμε απο την επομενη φορα.
Αν και ξενερωμενος εχυσα τελικα και στο τελος εδωσα 60€ για αυτη τη συνεδρια της φολας (και μαλακια μου που δεν εφυγα απο τη πρωτη στιγμη).
Υπ'οψιν η ιδια καθολου καθαρη αν και απαιτει απο σενα να εισαι,το διαμερισμα σαν μπουρδελο Φυλης δεκαετιας 90'.
Ουτε απ'εξω δε θα ξαναπερνουσα
6975662868 Ειρήνη Ρωσίδα για μασάζ στα Νότια προάστεια - Love List
6975662868 Είμαι η Ειρήνη Ρωσίδα και σε περιμένω στον πολυτελή μου χώρο στα νότια προάστεια. Από τις 10.00 το πρωί έως 20.00 το βράδυ με […]www.lovelist.com.gr
Καλησπερα στην ομαδα.Θα πω κι εγω με τη σειρα μου για τη συγκεκριμενη γιαγια που εφαγα τη φολα μου σημερα και το ευχαριστηθηκα.
Αρχικα απο το τηλεφωνο μου φανηκε ευγενικη.Οταν πηγα απο κοντα ειδα μια γυναικα κοντα στα 65,με ωραιο κωλο για την ηλικια αυτη και πολλη περιποιητικη ως προς το μασαζ το οποιο δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο.Μετα ακολουθησε ελευθερο στοματικο και τελειωτικο στο στομα με σχετικα καλη περιποιηση της γυρω περιοχης και γλυφοκώλι.Οταν τη ρωτησα για σεξ,μου λεει θα δουμε απο την επομενη φορα.
Αν και ξενερωμενος εχυσα τελικα και στο τελος εδωσα 60€ για αυτη τη συνεδρια της φολας (και μαλακια μου που δεν εφυγα απο τη πρωτη στιγμη).
Υπ'οψιν η ιδια καθολου καθαρη αν και απαιτει απο σενα να εισαι,το διαμερισμα σαν μπουρδελο Φυλης δεκαετιας 90'.
Ουτε απ'εξω δε θα ξαναπερνουσα
Είχα πάει πριν καιρό σε μία κάπου στα νότια. Νομίζω Ειρήνη τη λέγανε αυτή που είχα πάει, αλλά δεν έχει και πολύ σημασία γιατί αλλάζουν ονόματα αυτές. Μπορεί και να ήταν αυτη. Δεν είμαι σίγουρος γιατί έχω σβήσει το νούμερο της.
Αυτη που είχα πάει πάντως δεν άξιζε.
Κάποιες παίρνουν σύνταξη από τα μαγαζιά το γυρίζουν σε ανεξάρτητες με δικό τους χώρο. Αλλά έχουν ξεπεραστεί πια.
πολύ δυνατό κρεβάτι η Μαίρη ανέκαθεν αξιζε έφυγες γεμάτος..αλλά όχι και κωλαρα..έχει χαλάσει πολύ σωματικά!Δουλευε χρονια Αγιου Πετρου,Αχαρνων 85,Περγαμου 1,εκλεισαν ολα, με 20 ευρω ηταν αλλο πραμα στο κρεβατι....Τωρα πλεον 49-50 χρονων ,αλλα σαν να εχει ομορφυνει η Μαιρουλα....Λοιπον τωρα λεει ειναι πλατεια Βικτωριαs,50 ευρω μιση ωρα,100 ευρω 1 ωρα, λογικα θα εχει μαθει και μασαζ,γιατι δουλευε σε μασατζιδικο πριν.Οποιοs δεν την ξερει ,θα περασει καλα,εχει και τρελη κωλαρα,και ειναι ωραιοs χαρακτηραs....Eμειs που καλομαθαμε στο 20 ευρω ,θα το σκεφτουμε......
Και κωλογρια αλλά κ φόλα έφαγες.. καλύτερα πήγαινε κρεμασου αντί να πληρώνουν οι γιαγιάδες να γαμηθουν τις πληρώνουν ναυάγια του bouΣημερα δοκιμασα εγω για κακη μου τυχη και κλαιω τα 60€.Ελευθερο στοματικο με τελειωτικο στο στομα και γλυψιμο κωλοτρυπιδας απο τη πλευρα της.Η ιδια μυριζε χαμηλα (φανταζεσαι πως...).Για σεξ οταν ρωτησα κατα τη διαρκεια μου ειπε απο την αλλη φορα και βλεπουμε.Εν ολιγης δε πατας παρα μονο για να το διαπιστωσεις και μονος σου.Γιαγια ετων 65+ και λεει οτι ειναι 49 μη χεσω
Θέλω να κάνω εμετό:'((((((((Σημερα δοκιμασα εγω για κακη μου τυχη και κλαιω τα 60€.Ελευθερο στοματικο με τελειωτικο στο στομα και γλυψιμο κωλοτρυπιδας απο τη πλευρα της.Η ιδια μυριζε χαμηλα (φανταζεσαι πως...).Για σεξ οταν ρωτησα κατα τη διαρκεια μου ειπε απο την αλλη φορα και βλεπουμε.Εν ολιγης δε πατας παρα μονο για να το διαπιστωσεις και μονος σου.Γιαγια ετων 65+ και λεει οτι ειναι 49 μη χεσω
Και κωλογρια αλλά κ φόλα έφαγες.. καλύτερα πήγαινε κρεμασου αντί να πληρώνουν οι γιαγιάδες να γαμηθουν τις πληρώνουν ναυάγια του bou
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θέλω να κάνω εμετό:'((((((((
Εχω 2 χρονια να την δω περιπου,λογικα θα εχεις δικιο για να το λες....για τον κωλο λεω.....πολύ δυνατό κρεβάτι η Μαίρη ανέκαθεν αξιζε έφυγες γεμάτος..αλλά όχι και κωλαρα..έχει χαλάσει πολύ σωματικά!
Kαποια επικοινωνια μιας κ ειμαι απο περαμαη juliet-lemonia λεει οτι κανει χαλαρωτικο θεραπευτικό και deep tissue και θελει 20/ωρα,
εχει χωρο στο Περαμα, δεν ρωτησα για περισσοτερα γιατι ειναι μακρυα για μενα και δεν προκειται να παω
στις φωτογραφιες παντως φαινεται καυλα αν και με φιλτρα
Για να τσιμπησουν τα ψαριααρα δε προχωραει τα βυζια ομως τα μοστραρει στα στορυ
παιδια η ξενια μονο μασαζ κανει ?