You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 224760
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2022
- Like
- 242
- Πόντοι
- 21
Έγραψα πιο γρήγορα από ότι διάβασαφίλε αλήθεια θες το τηλέφωνο της ? και μας ρωτάς αν το ξέρουμε ? ήρεμα ρωτάω ε μη παρεξηγηθώ.
ekatse_i_koutsi_katsika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 1.216
- Πόντοι
- 201
Πριν από χρόνια υπήρχε... Σχεδόν 10ετία πριν. Τώρα άγνωστο. Αν έχεις κάτι ενημέρωσε και εμάς...Ιουλιανου 31 ειναι κανα γνωστο μασατζιδικο;
Μια Ταμαρα?
Κήτος φαίνεται να είναι...!!Μασαζαακι χαλαρωτικό Σε Δικό μου χώρο.Sofia
6977448357!!!Μασαζάκι αισθησιακό σέ όλο σου το σώμα με πικάντικο προγραμματάκι στον χώρο μου! Είμαι μια άκρως γοητευτική και σέξι Ελληνίδα 35 χρονών ζουμερη με όμορφο πρόσωπο για ένα άκρως καυτό πριβέ ραντεβούδακι!❤️❤️❤️kanesex.com
Ξέρουμε τίποτα για αυτήν; έχει κανείς τον αριθμό τηλεφώνου
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 94
- Πόντοι
- 6
Μην την λετε συνεχεια Θεια Ελενη ,αυτο ηταν το ψευδωνυμο της στη Στουρναρη ,Νατασα την λενε ,μου ειπε να σας ενημερωσω απλα ετσι να την λετε .Θεία Ελένη 65-70 πολύ καθαρή πολύ γκαυλιφατσα πάντα περιποιημένη πάντα με διάθεση , δε σηκώνει πολλά πολλά ( και καλά κάνει ) κάθε φορά που παω φεύγω με χαμογελάρα, το καλύτερο μασάζ πιπαρα μέχρι τα λαρύγγια , όσοι δεν έχουν θέμα με ηλικία περνάνε σούπερ ,80 ευρώ νονιζω, παρκινγκ εύκολο
erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.218
- Πόντοι
- 1.336
τη λέμε θεία Ελένη και μας έχουν γ@μήσει όλοι να ζητάνε το τηλέφωνό της!Μην την λετε συνεχεια Θεια Ελενη ,αυτο ηταν το ψευδωνυμο της στη Στουρναρη ,Νατασα την λενε ,μου ειπε να σας ενημερωσω απλα ετσι να την λετε .
Φαντάσου τώρα να μιλήσουμε για μια Νατάσα στην Καλλιθέα!
Θα μυρίσουν όλοι ...φρέσκο (τρόπος του λέγειν) αίμα και θα πέσουν να μας φάνε!!!
Θα στείλεις το τηλ της Νατάσας αδερφέτη λέμε θεία Ελένη και μας έχουν γ@μήσει όλοι να ζητάνε το τηλέφωνό της!
Φαντάσου τώρα να μιλήσουμε για μια Νατάσα στην Καλλιθέα!
Θα μυρίσουν όλοι ...φρέσκο (τρόπος του λέγειν) αίμα και θα πέσουν να μας φάνε!!!
erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.218
- Πόντοι
- 1.336
Θα στείλεις το τηλ της Νατάσας αδερφέ
Έλα pm
Rodamanthys
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2024
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα Μύστες. Υπάρχει κάποια πρόταση για Νότια; Βάρη Βούλα Βάρκιζα;
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.373
- Πόντοι
- 2.256
Έχει καιρό να αναφερθεί, λογικά υπάρχει αλλά δεν έχω τηλέφωνο αδερφέ. Πρέπει να πας και να χτυπήσεις κουδούνι.Μια Ειρήνη αν θυμάμαι καλά.... Που υπήρχε παλια στην Μάρνης.... Υπάρχει ακόμα? Αν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα να μου πει, ευχαριστώ
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 94
- Πόντοι
- 6
Υπαρχει στο ιδιο μερος ιδια περιποιηση .Μια Ειρήνη αν θυμάμαι καλά.... Που υπήρχε παλια στην Μάρνης.... Υπάρχει ακόμα? Αν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα να μου πει, ευχαριστώ
Μήπως η μπαμπουσκα Ελένη,Μην την λετε συνεχεια Θεια Ελενη ,αυτο ηταν το ψευδωνυμο της στη Στουρναρη ,Νατασα την λενε ,μου ειπε να σας ενημερωσω απλα ετσι να την λετε .
σου είπε Ναταλίτσα;
Δεν κανει μασαζ . 60€ μονο σεξ . αλλαγη κατηγοριας για την αγγελια!!Μασαζαακι χαλαρωτικό Σε Δικό μου χώρο.Sofia
6977448357!!!Μασαζάκι αισθησιακό σέ όλο σου το σώμα με πικάντικο προγραμματάκι στον χώρο μου! Είμαι μια άκρως γοητευτική και σέξι Ελληνίδα 35 χρονών ζουμερη με όμορφο πρόσωπο για ένα άκρως καυτό πριβέ ραντεβούδακι!❤️❤️❤️kanesex.com
Ξέρουμε τίποτα για αυτήν; έχει κανείς τον αριθμό τηλεφώνου
Nofucksgiven
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.111
- Πόντοι
- 1.196
Πείτε ρε μάγκες καμία καλή για 2ωρακι μασάζ και Μπουκόφσκι αύριο προς Πειραιά...
Γιατί το στάνταρ μου μου την έκανε ...
Nofucksgiven
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.111
- Πόντοι
- 1.196
Που την βρίσκουμε???Μην την λετε συνεχεια Θεια Ελενη ,αυτο ηταν το ψευδωνυμο της στη Στουρναρη ,Νατασα την λενε ,μου ειπε να σας ενημερωσω απλα ετσι να την λετε .
Nofucksgiven
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.111
- Πόντοι
- 1.196
Δώσε ινφο αδερφεΈχει επισκεφτεί το μασάζ με τις ασιατισες κάνεις στην Καλλιθέα τελευταία? Αυτο με την κάρα κιτς διακόσμηση μέσα εννοώ κ το ντους 1x1
για πες μας το στανταρακι σου φιλοςΠείτε ρε μάγκες καμία καλή για 2ωρακι μασάζ και Μπουκόφσκι αύριο προς Πειραιά...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 54