Nofucksgiven
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.115
- Πόντοι
- 1.196
Δώσε ινφο αδερφεΈχει επισκεφτεί το μασάζ με τις ασιατισες κάνεις στην Καλλιθέα τελευταία? Αυτο με την κάρα κιτς διακόσμηση μέσα εννοώ κ το ντους 1x1
Δώσε ινφο αδερφεΈχει επισκεφτεί το μασάζ με τις ασιατισες κάνεις στην Καλλιθέα τελευταία? Αυτο με την κάρα κιτς διακόσμηση μέσα εννοώ κ το ντους 1x1
για πες μας το στανταρακι σου φιλοςΠείτε ρε μάγκες καμία καλή για 2ωρακι μασάζ και Μπουκόφσκι αύριο προς Πειραιά...
Γιατί το στάνταρ μου μου την έκανε ...
Μονο μασα φιλε..Δώσε ινφο αδερφε
Ντάρια από Τεα...για πες μας το στανταρακι σου φιλος
Ρε μπαγασιδες με συγχωρείτε .υπάρχουν 368 σελίδες του νήματος και δεν βρήκα μία από κριτικές κι απ' τις συζητήσεις που κάνετε να πω ότι αυτή θα επιλέξουμε..
Διαβάζω ότι δεν κάνει καλό μασάζ γιατί η μία δεν έκανε καλό μασάζ στο τρικέφαλο η άλλη δεν έβαλε δύναμη στον τετρακέφαλο κι επόμενη έβαλε δόντια στον πουτσοκεφαλο...
1 γυναίκα που να κάνει μασάζ με happy ending και να έρχεται στο χώρο σου που να έχει μια κοινή αποδοχή από πλειοψηφία των μελών εδώ μέσα δεν έχω διαβάσει
Μου άρεσε το....."λόγω σχολής" . Μπορεί μετά τις 20:00 να διαβάζει κιόλαςΒρήκα αυτό ...κάποιος που να έχει εμπειρία με την συγκεκριμένη?
Full massage .ελληνίδες φοιτήτριες 20 χρ.ερωτικο μασάζ nuru kamasutra hot stones
Αληθινες δύο φοιτήτριες πολύ όμορφες Ελληνίδες κούκλες είκοσι χρονών κάνουν ερωτικό μασάζ και nuru .Τηλέφωνο επικοινωνίας βαιμπερ γουατσαπ Σμς μυνήματα 6948461770.. καλύτερα μόνο μυνήματα αν μπορείτε..φσνταστικο εκτόνωση σώμα στο σώμα . Kamasutra hot stones όλα τα μασάζ μόνον 50 ευρώ .σε δικό...kanesex.com
Καλημέρα! Έχει δοκιμάσει κάποιος?Μου άρεσε το....."λόγω σχολής" . Μπορεί μετά τις 20:00 να διαβάζει κιόλας
Κ συ μη γραφεις κ μη ζητάς πληροφορίες για γκόμενες που κατά 99% δεν μας ενδιαφέρουν ούτε μας ούτε σενα όπως λες κ συ. Παρόλα αυτά ζητάς πληροφορίες, αλλά δεν θες να δώσεις μήπως κ κάποιος θέλει να κάνει καταδρομική έτσι για την πάρτη του κ σε ενημερώσει κ σένα μετά ώστε να βεβαιωθείς κ για το υπόλοιπο 1% ότι δε θα κάψεις τα λεφτακια σου.Εντελώς τυχαία είδα ένα μελαχρινό μιλφάκι στο fb που προσφέρει διαφορα ειδη μασαζ στο χώρο της στην Πετρούπολη-Ιλιον.
Το ονομα της Χριστίνα Τσιρ.
Έχει δοκιμάσει κανείς; Το κανονικό μασαζ της αξίζει;
Κατα 99% ειναι στα δεν και δεν ειναι αυτο ακριβως το ονομα της στο fb, οποτε μη ψαχνετε άδικα. Μη στελνετε να σας δωσω προφιλ επίσης.
Αφού δεν μας λες όνομα, τι ακριβώς θες να σου πούμε? Που να ξέρουμε για ποια λες?Εντελώς τυχαία είδα ένα μελαχρινό μιλφάκι στο fb που προσφέρει διαφορα ειδη μασαζ στο χώρο της στην Πετρούπολη-Ιλιον.
Κατα 99% ειναι στα δεν και δεν ειναι αυτο ακριβως το ονομα της στο fb, οποτε μη ψαχνετε άδικα. Μη στελνετε να σας δωσω προφιλ επίσης.
Μιλαμε το τερματισες.Τι αλλο θα ακουσουμε?Εντελώς τυχαία είδα ένα μελαχρινό μιλφάκι στο fb που προσφέρει διαφορα ειδη μασαζ στο χώρο της στην Πετρούπολη-Ιλιον.
Ενδιαφέρον για μας που μένουμε στην περιοχή... έχεις άλλες πληροφορίες?Καλησπέρα συναγωνιστές γνωρίζει κάποιος την ηλιαννα από Αχαρνές 50αρα+ .. κάνει μασάζ σε δικό της χώρο και σκέφτομαι να πάω μια βόλτα ... Έχεις κάνεις πληροφορίες μην φάω καμία φόλα ?
Κάνει επιλεγμένα ραντεβού από όσο κατάλαβα ...Ενδιαφέρον για μας που μένουμε στην περιοχή... έχεις άλλες πληροφορίες?