You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)
eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.361
- Πόντοι
- 1.056
Ένα τηλ θα μας λύσει της απορίες, εφόσον μιλήσει στα μηνύματα
Κάτι μου θύμισε και βρήκα αυτό, η ίδια είναι.
Συνημμένα
Καλησπερα σε ολους! Εχει προχωρησει καπιος με Klea Eklena η με καποια αλλη κοπελα απο την ομαδα της? Εχω δοκιμασει και με τις 3 τους αλλα δεν εχει προχωρησει κατι (βεβαια δεν εχω ζητησει κατι εξτρα). Αν μπορει καποιος ας ενημερωσει.
Vagra7
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2022
- Like
- 235
- Πόντοι
- 1
Εγώ νόμιζα πως αυτή δουλευει μόνη.εχει και ομάδα;Καλησπερα σε ολους! Εχει προχωρησει καπιος με Klea Eklena η με καποια αλλη κοπελα απο την ομαδα της? Εχω δοκιμασει και με τις 3 τους αλλα δεν εχει προχωρησει κατι (βεβαια δεν εχω ζητησει κατι εξτρα). Αν μπορει καποιος ας ενημερωσει.
Ναι ειναι και αλλες δυο κοπελες που κανουν μασαζ. Ειναι η Λιντα και η Βασιλικη. Εμφανισιμες και αυτες. Μεσω ινστα γινεται η συνενοηση.Εγώ νόμιζα πως αυτή δουλευει μόνη.εχει και ομάδα;
Αν εχει προχωρησει κανεις με καποια απο αυτες η με την Κλεα ας ενημερωσει. Μασαζ κανεις γυμνος και χωρις πετσετα αν το ζητησεις(εννοειται οταν γυρνας ανασκελα στη βαζουν στο επιμαχο σημειο.)
facebook name?
Plitss
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2023
- Like
- 69
- Πόντοι
- 0
Δεν πρέπει να υσχυει, τουλάχιστον κάνα χρόνο (δεν σηκώνει τηλ, πρέπει να την πήρα καμία εκατοστή φορές)είναι κοντά σε μέναfacebook name?
erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.188
- Πόντοι
- 1.336
Κάτι μου θύμισε και βρήκα αυτό, η ίδια είναι.
Έχει αναφερθεί παλαιότερα από συνάδελφο. Δεν ήταν ιδιαίτερα καλή εμπειρία από ότι θυμάμαι, και μάλιστα στην είσοδο περίμενε ο νταβάς της.
Αν κάτι έχει αλλάξει, γιατί μιλάμε για προ κορονοιού εποχή, δεν γνωρίζω
Διαγραμμένο μέλος 204223
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 461
- Πόντοι
- 21
Οχι δεν προχωράει η ΚλεαΚαλησπερα σε ολους! Εχει προχωρησει καπιος με Klea Eklena η με καποια αλλη κοπελα απο την ομαδα της? Εχω δοκιμασει και με τις 3 τους αλλα δεν εχει προχωρησει κατι (βεβαια δεν εχω ζητησει κατι εξτρα). Αν μπορει καποιος ας ενημερωσει.
Καλημερα σας, εχει κανεις εμπειρια για Ξύρισμα με εκτόνωση - 6947489021, ευχαριστω πολυ
kritwn99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.512
- Πόντοι
- 3.172
Καλημερα σας, εχει κανεις εμπειρια για Ξύρισμα με εκτόνωση - 6947489021, ευχαριστω πολυ
Είναι στο σύμπλεγμα της Μεσογείων με την Λι & 3-4 γυναίκες ακόμα,
Αν scrollάρεις παρακάτω στην αγγελία θα δεις & τις υπόλοιπες..
Πάνω - κάτω όλες τις ίδιες υπηρεσίες προσφέρουν.. Τίποτε εξαιρετικό..
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Αυτό με το ξύρισμα με ψήνει... εσύ έχεις περάσει? Σε ξυρισαν? Δεν αξίζει ούτε για μια φορά δηλαδή? Είναι ξεπέτα?Είναι στο σύμπλεγμα της Μεσογείων με την Λι & 3-4 γυναίκες ακόμα,
Αν scrollάρεις παρακάτω στην αγγελία θα δεις & τις υπόλοιπες..
Πάνω - κάτω όλες τις ίδιες υπηρεσίες προσφέρουν.. Τίποτε εξαιρετικό..
kritwn99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.512
- Πόντοι
- 3.172
Αυτό με το ξύρισμα με ψήνει... εσύ έχεις περάσει? Σε ξυρισαν? Δεν αξίζει ούτε για μια φορά δηλαδή? Είναι ξεπέτα?
Πέρασαν χρόνια από τότε που πήγα,, είχα πάρει τη Λι , έχω γράψει κ κριτική,, ήταν άριστη τότε, μου έκανε full περιποίηση , όλα όσα γράφει στην αγγελία της,είχα πάρει όλο το πακέτο..
Οι τελευταίες κριτικές, αναφέρουν πως έχει ρίξει αισθητά το επίπεδο των υπηρεσιών της..
Διάβασε την τελευταία εδώ.
Akatergastos Outlaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 947
- Πόντοι
- 81
Κάπου έχω διαβάσει πως φοράει γυαλάκια πρεσβυωπίας κατά το ξύρισμα. Ενδιαφέρον θα ήταν να τα έτρωγε στα γυαλάκια.Καλημερα σας, εχει κανεις εμπειρια για Ξύρισμα με εκτόνωση - 6947489021, ευχαριστω πολυ
fluffy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.915
- Πόντοι
- 431
Αφράτο μιλφογκίλφ, καλές υπηρεσίες, καλές τιμές...ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ
ΚΥΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ-ΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΧΩΡΟ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΩΡΑΣ ΑΠΟ 40€. ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 12 ΠΡΩΙ ΜΕ 12 ΒΡΑΔΥ. Τηλ 6909418601kanesex.com
Kαλημερα σε ολους,γνωριζουμε σε ποια περιοχη ειναι η εν λογω κυρια καθως και αν καποιος εχει εικονα για τις παροχες της?
Ευχαριστω
kritwn99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.512
- Πόντοι
- 3.172
Αφράτο μιλφογκίλφ, καλές υπηρεσίες, καλές τιμές...
Αν την επισκέφθηκες δώσε μας περισσότερες πληροφορίες..
Μιλάς για "καλές υπηρεσίες" ,, δηλαδή?
Γίνε πιο συγκεκριμένος , περιοχή, συμπεριφορά, πρόσβαση, τι προσφέρει με € 40 η κυρία??
Μια σύντομη κριτική εμφάνισης & υπηρεσιών θα βοηθούσε..
fluffy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.915
- Πόντοι
- 431
Αν την επισκέφθηκες δώσε μας περισσότερες πληροφορίες..
Γίνε πιο συγκεκριμένος , περιοχή, συμπεριφορά, πρόσβαση, τι προσφέρει με € 40 η κυρία??
Δεν είναι κορμάρα, ούτε κουκλάρα..Αλλά με 20-30 ευρώ σε πιπώνει, λίγο μασαζάκι και πήδημα ..Καθαρός χώρος, κοντά στο μετρό Άγιο Ιωάννη..Αν την επισκέφθηκες δώσε μας περισσότερες πληροφορίες..
Καλησπέρας
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2023
- Like
- 355
- Πόντοι
- 21
Και όμως ρε φιλαράκια δεν μπορεί εγώ πήγα πρώτη φορά 11 το βράδυ μέχρι 12.30μμ τελευταίο ραντεβού όλη μέρα δηλαδή θα έχει εντάξει δεν ξαναπάς απλά μια φορά για το παλμαρε.Καλά αγγαρεία κάνουν και άλλες δεν είναι η μόνη απλά η συγκεκριμένη δεν μπορεί να το κρύψει.τωρα όσο για την αύξηση τι να πω.....αφού βρίσκει πελάτες....
Διαγραμμένο μέλος 234806
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2023
- Like
- 37
- Πόντοι
- 0
Προσωπικά, και χωρίς να είμαι έμπειρος στο χώρο, θεωρώ πως κάνει το πιο "τίμιο" και καλό μασάζ. Γνωρίζει τι σημαίνει μασάζ, είναι ευχάριστη, βάζει τα όρια της, είναι πεντακάθαρη τόσο η ίδια όσο και ο χώρος της. Ξέρει πως να τοποθετεί το κορμί της, πως και που να βάλει τα χέρια της, και το φραπεδάκι στο τέλος είναι ότι καλύτερο.Φωτεινή από Καλλιθέα...τοπ μασαζ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις