Skf
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 4.459
- Πόντοι
- 446
Ναι δεν ξέρω αν επιτρέπει για μπάνιο αλλά για να πλύνεις χέρια να ρίξεις ένα κατούρημα κτλ κανονικάΑδερφέ, κατατοπιστικότατος!
Πες μου κάτι, διαθέτει μπάνιο;
Ναι δεν ξέρω αν επιτρέπει για μπάνιο αλλά για να πλύνεις χέρια να ρίξεις ένα κατούρημα κτλ κανονικάΑδερφέ, κατατοπιστικότατος!
Πες μου κάτι, διαθέτει μπάνιο;
Την πήρα τηλέφωνο για να κλείσω άλλο ένα ραντεβού μιας ώρας αυτή την φορά και μου είπε ότι θα είναι εκτός Αττικής για μια βδομάδα περίπουΜε εψησε και η αγγελία και η περιγραφή. Θα δοκιμάσω από εβδομάδα αν μπορεί και η ίδια.
Ναι. Φαινεται ωραίο καυλάκι! Απο γλώσσα πως πάει; Χρησιμοποιεί η μόνο πίπα;Επίσκεψη τις προηγούμενες ημέρες.
Όμορφη παρουσία αν και μεγαλοκοπελα με ωραία βυζιά και κώλο .
Πραγματικο επαγγελματικο ερωτικό μασάζ ωραία βαθειά πίπα με τελείωμα στο στόμα.
Ωραίος πεντακάθαρος χώρος στην Αχαρνών με κρεβάτι μασάζ αλλά και ξεχωριστό δωμάτιο με κρεβάτι για σέξ.
Αξίζει πραγματικά και φεύγεις με χαμόγελο και απίστευτα χαλαρωμενος
Αναμονή λοιπόν.Την πήρα τηλέφωνο για να κλείσω άλλο ένα ραντεβού μιας ώρας αυτή την φορά και μου είπε ότι θα είναι εκτός Αττικής για μια βδομάδα περίπου
Άρα αναμονή γιατί αξίζει
Εχει κατεβει η σελιδα.Βρηκα αυτο εδω στο ινστα εχεις καποιος αποψη ;
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Δουλεύει η σελίδα κανονικάΕχει κατεβει η σελιδα.
υπαρχει καπιο τηλεφωνο τυχον ???
Δουλεύει η σελίδα..μου είπαν 100ε μια ωραωσε χώρο μουΕχει κατεβει η σελιδα.
100 ναναι οι ωρες τουςΔουλεύει η σελίδα..μου είπαν 100ε μια ωραωσε χώρο μου
Το πρόβλημα δεν είναι η λειτουργία της σελίδας.Εχει κατεβει η σελιδα.
Δουλεύει η σελίδα..μου είπαν 100ε μια ωραωσε χώρο μου
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς...Ναι. Φαινεται ωραίο καυλάκι! Απο γλώσσα πως πάει; Χρησιμοποιεί η μόνο πίπα;
Επέστρεψε τελικά μου έστειλε μήνυμα αλλά δεν μπορώ τώρα εγώΑναμονή λοιπόν.
Πολλές φολες στο μασαζ. Καμία ωραία κυριακάτικη πρόταση να ξεπιαστούμε;
Νομίζω πως οχιΥπάρχουν φωτό της θείας Ελένης ;
Για τη δευτερη το ψηνω να παω..απο εμφανιση βλεπεται?στο σεξ περνει πρωτοβουλιες η καθεται σαν κομοδινο;#38413, Lilly 38 χρονων ....Ειμαι μια γυναικα της διπλανης πορτας.... - Αγγελία - Δωρεάν ερωτικές αγγελίες για γνωριμίες και σέξ - Safesex.gr
Γεια σου μωρο μου ειμαι η Λιλυ μια γυναικα της διπλανης πορτας που παντα ηθελες να πηδηξεις στα κρυφα!!! Θέλεις να ρουφήξεις τα ζουμερα μουνόχειλα μου?? Ουκρανεζα 1.70 υψος 60 κιλα με βυζαρες για να βαλεις τον πουτσο σου μεσα και να μουδιαζεις απο την καυλα μεχρι την ωρα που θα χυνεις πανω τους...www.safesex.gr
Ότι καλύτερο εχω συναντήσει από άποψη μασάζ αυτές οι δύο.
Πραγματικά δεν ξέρεις πως να εκμεταλλευτείς τον χρόνο του ραντεβού.... Με περισσότερο μασάζ και λιγότερο σεξ ή το αντίθετο?
Viber;Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς...
Επέστρεψε τελικά μου έστειλε μήνυμα αλλά δεν μπορώ τώρα εγώ
Ίσως προς το τέλος της εβδομάδας.
Πάντως είναι Αθήνα και δουλεύει κανονικά από ότι μου είπε
οι μισες φωτο ειναι ψευτικεςΗ καλύτερη πίπα της Αθήνας !!!!!!!!20€ - Love List
Καλησπερα εαν θα ηθελες την καλυτερη πιπα τησ Αθηνασ σε περιμενω στο πεντακαθαρο διαμερισμα μου δυτικη Αττικη.το δωρακι μου ειναι στα 20€.μιση ωρα πιπα μασαζ […]www.lovelist.com.gr
Εδώ παιδιά ξέρουμε κάτι;
Καλαμάκι μασάζ στα 25€;;;;