Πρόσφατη επίσκεψη στην Άννα από Αχαρνών. Δυσκολη επικοινωνία, τελικά έκλεισα ραντεβού μια ώρα νωρίτερα. Το σπίτι σε κεντρικότατο σημείο και σε ρωτάει αν σε είδε κάποιος γείτονας για τρολιά μάλλον. Τεσπα, μπάσιμο στον χώρο συμπαθητικος. Μασαζοκρεβατο ωραίο και μαλακό, ώστε να μην σου αφήνει σημάδια στο μέτωπο η τρύπα. (Αν δεν το έχετε παρατηρήσει, δείτε το. Κανει ώρα συνήθως να φύγει και δύσκολα δικαολογειται για τους παντρεμένους.) Εμένα μου πήρε 60 και τα ζητησε μπροστά. Όταν ρωτησα πρόγραμμα, μου απάντησε το ίδιο όπως και σε άλλο συναγωνιστή κάτι για κομπιούτερ και δεν προσδιορίσε κάτι. Κάπου εκει την ψιλιαστικα. Γενικά ομιλητικη, Πρόσχαρη και λίγο φευγατη. Κάνω μπανιο, ξαπλώνω μασαζακι κάνα 20' και μου λέει πάμε μέσα στο κρεβάτι για συνέχεια, αφού με σκούπισε πολύ καλά. Δεν υπήρξε κάποια ομαλή μετάβαση, η οποία ίσως έμενα ίντριγκραρει περισσότερο, αλλά κάπου εκεί και μεταξύ άλλων που ανέφερε για άλλους συναγωνιστές, χωρις να ρωτήσω κιόλας άρχισα να ξενερώνω. Στη συνέχεια πάμε κρεβάτι, πάει πλένεται τοπικά επιτόπου και περίμενα για πολύ λίγο στο κρεβάτι. Έρχεται, τον βάζει στο στόμα, ενώ φάνηκε παιχνιδιάρα πολύ γρήγορα έγινε μονότονη. Μου φοράει λάστιχο, κάθεται πάνω μου και εγώ εκεί που ήθελα να χαλαρώσω, να το απολαύσω, μόλις 2' με το πουλί μέσα μου λέει μωρό μου δεν έχουμε πολύ χρόνο έλα κουνησου λίγο. Ε κάπου εκεί της λέω, βάλτον στο στόμα και τελείωσα εκεί μέσα μελατος. Πήγε τα έφτυσε, μου βιαζόταν, ντουζ, ντύσιμο και καπνός... Πάμε στα θετικά τώρα, όμορφη, ψηλη, ωραία βυζια και ας έχει κοιλίτσα. Έξω τη χαζεύεις. Ευγενική, εξαιρετικά καθαρη και παρόλο που μάλλον δεν εκπέμψαμε στα ίδια μήκη κύματος, δεν έδειξε φανερά πως δυσανασχετεί. Παμε τώρα στα Αρνητικά. Σε καμια ερώτηση περί προγράμματος δεν απαντήθηκε η ώρα ακριβώς. Φαντάζομαι 60€ της έλειπαν, αυτά ζήτησε. Αρνητικα Σχόλια για άλλους συναγωνιστες, κλασική μονότονη πιπα ρωσικής σχολής μάλλον, χωρις ιδιαίτερες εναλλαγές. Καμια Σύνδεση μεταξύ μασάζ και σεξουαλικου, Αναφορά περί χρόνου με το πουλί μέσα και έδειξε μια βαρεμάρα μάλλον όσο έβλεπε πως χαλαρώνω.
Συμπεράσμα:
Ταιριάζει σίγουρα σε μύστες που έχουν πολλές καυλες και θέλουν σώνει και ντε να γαμησουν χωρις να εστιάζουν στο μασάζ. Μασάζ ήξερε, αλλά μάλλον είναι με τις ώρες της.
Σε μύστες σαν εμένα που θέλει να χαλαρώσει, να μην ακούσει πολλά πολλά και να υπαρχει μια αισθησιακή μετάβαση μετά το μασάζ, χωρις απαραίτητο το σεξ δεν ταιριάζει.
Οπότε καλό βολι!