Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Πριν πόσο καιρό πήγες;
Πριν ενα χρονο περιπου.Αυγουστο του 21Πριν πόσο καιρό πήγες;
Μασαζ δεν ξερει. Σεξ μετρια πραματα. Σωμα πλαδαρο, ξανθια γαλανοματα γυρω στα 50Έχει κανείς γνώμη για την Αφροδίτη εδώ..Έρχεται κάτ οίκον με 50 ευρώ κανόνικο σεξ και μάσαζ κατά δήλωση της ..
Ξέρω οτι το νήμα αναφέρεται σε μασεζ με δικό τους χώρο αλλά το σωστό νήμα εδώ και κάποια χρόνια έχει "χαλάσει" οπότε είπα να ρωτήσει εδώ.
Ευχαριστώ.
Ξανθια γαλανοματα; αξίζει δλδη απο εμφανιση, ή κριμα το ξανθιά γαλανομάτα;;Μασαζ δεν ξερει. Σεξ μετρια πραματα. Σωμα πλαδαρο, ξανθια γαλανοματα γυρω στα 50
Ειναι εμφανισιμη γυναικα. Αλλα νομιζω δε φτανει αυτοΞανθια γαλανοματα; αξίζει δλδη απο εμφανιση, ή κριμα το ξανθιά γαλανομάτα;;
Διάβασε την κριτική μουΞέρει κανείς κάτι για εδώ?Προγράμματα θεραπευτικού μασάζ
ΜΑΣΕΖ Ελληνίδα προσφέρει προγράμματα θεραπευτικού μασάζ για ηρεμία, τόνωση, ξεκούραση και απαλλαγή άγχους, τιμή 50€, 10.00-21.00www.xe.gr
Ωραία φωνή , ώριμη ακούγεται ... δηλώνει 1,70 ξανθιά με καλό σώμα .έχει χώρο στην Αργυρούπολη λέει
Καλημέρα στο 2 είναι πλατεία Αττικής 30€ με εκτόνωση. Μέσω τηλεφώνου οι πληροφορίες.Παίδες βρήκα αυτές τις... αγγελίες... αν έχετε καμιά πληροφορία καλοδεχουμενη!! Ευχαριστώ
1) Μασέζ
2) Μασάζ που χαρίζει ενέργεια
3) Προγράμματα θεραπευτικού μασάζ
4) Θεραπευτικό πρόγραμμα μασάζ και ευεξίας
5) Ολα τα είδη εναλλατικών θεραπειών
6) Ελληνίδα μασέζ
Τι εννοεις; Μηπως θες να πεις sms?Ένα τηλέφωνο έκανα και έχω λάβει τρία τέσσερα pm
Μυνηματα από συμφορουμητες που ζητούν πληροφορίες.Τι εννοεις; Μηπως θες να πεις sms?
Έχεις link φίλε?Λοιπον η κοπελα ειναι γυρω στα 30 αδιαφορη εμφανισιακα.Ειναι στη Νικαια εκει που ξεκιναει η Λαοδικειας απο Πετρου Ραλη,σε ενα καθετο στενο.Το διαμερισμα ειναι στο ισογειο.Το μπανιο μικρο και καθαρο.Μετα το μπανιο ξαπλωνω μπρουμητα γυμνος και ξεκιναει το μασαζ.Μασαζ δεν ξερει χαιδεμα κανει και μιλαει πολυ.Της φανηκε περιεργο που ειπα οτι ειμαι ανω των 50 και ρωταγε μηπως ειμαι μπατσος.Μου ελεγε οτι μεγαλωνει το παιδι της μονη της και εχει οικονομικο προβλημα.Γενικα με ζαλισε,δεν ζητησα εξτρα και σηκωθηκα και εφυγα στο μισαωρο.Κοστος 25 ευρω.Δεν θα ξαναπηγαινα με τιποτα και δεν κρατησα τηλ.
Που βρίσκουμε την κριτική ?Διάβασε την κριτική μου
Μασέζ με δικό τους χώρο - Page 202 - bourdela.com forum
Άντε να δω τώρα τι ξέρετε για τις κοπέλες(1 έως 2 κοπελες μονο) που έχουν δικό τους χώρο μάσες πάντα.στα βόρεια νότια ανατολικά ή δυτικά πάντα μιλάμε για κοπέλες με δικό τους χώρο ΟΧΙ για μαγαζιά :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:www.bourdela.com
τι εννοεις;;; ολόκληρο Link εβαλα.. πάνω σε αυτό έκανες παράθεση κιόλας..Που βρίσκουμε την κριτική ?
ΑξιζειΞέρει κανείς κάτι για εδώ?Προγράμματα θεραπευτικού μασάζ
ΜΑΣΕΖ Ελληνίδα προσφέρει προγράμματα θεραπευτικού μασάζ για ηρεμία, τόνωση, ξεκούραση και απαλλαγή άγχους, τιμή 50€, 10.00-21.00www.xe.gr
Ωραία φωνή , ώριμη ακούγεται ... δηλώνει 1,70 ξανθιά με καλό σώμα .έχει χώρο στην Αργυρούπολη λέει
μας κουρασες με τα τοσα που εγραψες...Αξιζει