έχει περιορισμένη πρόσβαση το προφίλ σου , δεν μπορώΩραίος ρε φίλε. Για στείλε αν θες..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)
Sexflix
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 834
- Πόντοι
- 81
Παίχτη μου δεν ανοίγει ο σύνδεσμος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι όντως δεν ανοίγει.θα σου το στείλω εγω.
Αν μπορείς στείλε και από εδώ
alexandros 85
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.808
- Πόντοι
- 1.206
Παίχτη μου δεν ανοίγει ο σύνδεσμος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι όντως δεν ανοίγει.
Αν μπορείς στείλε και από εδώ
μάλλον έχει κατέβει η αγγελία γι αυτό δεν ανοίγει
Sexflix
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 834
- Πόντοι
- 81
Οκ τηλέφωνο όμως πως θα βρούμεμάλλον έχει κατέβει η αγγελία γι αυτό δεν ανοίγει
alexandros 85
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.808
- Πόντοι
- 1.206
Οκ τηλέφωνο όμως πως θα βρούμε
όπως καταλαβαίνεις πλέον δεν μπορούμε
mavr0s_gat0s
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2022
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Πάντως αυτή στη Νίκαια που κάλεσα στο τηλ που έδωσε ο Tawara.... τζίφος. Της ανέφερα την αγγελία και μου είπε δεν ισχύει κάτι τέτοιο....
alexandros 85
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.808
- Πόντοι
- 1.206
Πάντως αυτή στη Νίκαια που κάλεσα στο τηλ που έδωσε ο Tawara.... τζίφος. Της ανέφερα την αγγελία και μου είπε δεν ισχύει κάτι τέτοιο....
αυτό μου έχει τύχει κι εμένα. Η "δημοσιότητα" πολλές φορές τις φοβίζει. Έτσι έγινε και στην περίπτωση σου
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.551
- Πόντοι
- 2.256
Ελευθερο εναι το προφιλ μου και λαμβάνω pm απο άλλους κανονικά. Σου έστειλα εγώ . Πες μου αν σε αφήνει να απαντήσεις.έχει περιορισμένη πρόσβαση το προφίλ σου , δεν μπορώ
Για τη Μάγκυ λες;;; Το έχω εγώ όποιος θέλει ας στείλειΟκ τηλέφωνο όμως πως θα βρούμε
Αν είναι αυτό που τελειώνει σε 2055 το έχω πάρει κι εγώ και με έβρισεΠάντως αυτή στη Νίκαια που κάλεσα στο τηλ που έδωσε ο Tawara.... τζίφος. Της ανέφερα την αγγελία και μου είπε δεν ισχύει κάτι τέτοιο....
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.073
- Πόντοι
- 1.056
Σε μένα το προφίλ σου εμφανίζει αυτά....Ελευθερο εναι το προφιλ μου και λαμβάνω pm απο άλλους κανονικά. Σου έστειλα εγώ . Πες μου αν σε αφήνει να απαντήσεις.
Για τη Μάγκυ λες;;; Το έχω εγώ όποιος θέλει ας στείλει
Αν είναι αυτό που τελειώνει σε 2055 το έχω πάρει κι εγώ και με έβρισε
Ουπς! Κάποιο πρόβλημα εμφανίστηκε.
Το μέλος αυτό έχει περιορίσει την πρόσβαση στο προφίλ του.Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.551
- Πόντοι
- 2.256
@El Papacito μου το έχουν πει κι άλλοι αυτό . Μπήκα ξανά να δω και πραγματικά δεν έχω βάλει κανένα περιορισμό ούτε σε γενικές ρυθμίσεις ούτε και σε συγκεκριμενο μέλος.. Δε ξέρω...θα στείλω στη διαχείριση να το κοιτάξει
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.823
- Πόντοι
- 4.496
Τώρα είναι που θα σε μπανάρουν οριστικά@El Papacito μου το έχουν πει κι άλλοι αυτό . Μπήκα ξανά να δω και πραγματικά δεν έχω βάλει κανένα περιορισμό ούτε σε γενικές ρυθμίσεις ούτε και σε συγκεκριμενο μέλος.. Δε ξέρω...θα στείλω στη διαχείριση να το κοιτάξει
Είσαι μαύρο πρόβατο!!!
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.168
- Πόντοι
- 456
σε μένα μιά χαρά ανοιγουν τα μηνύματά σου!@El Papacito μου το έχουν πει κι άλλοι αυτό . Μπήκα ξανά να δω και πραγματικά δεν έχω βάλει κανένα περιορισμό ούτε σε γενικές ρυθμίσεις ούτε και σε συγκεκριμενο μέλος.. Δε ξέρω...θα στείλω στη διαχείριση να το κοιτάξει
κι εγώ αυτό πιστεύω πως έγινε ...μένει σε ένα σημείο , που είναι πολ΄υ γειτονιά , σε ένα δρομάκι που περνάει ένα άτομο την ημέρα ...αυτό μου έχει τύχει κι εμένα. Η "δημοσιότητα" πολλές φορές τις φοβίζει. Έτσι έγινε και στην περίπτωση σου
δεν ήταν έτοιμη για την δημοσιότητα που πήρε και μάλλον φοβήθηκε ..
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
αφπυ ενημερωνεσαι,τοτε θα εχεις δει οτι εχει δωθει 300 φορες..Καλησπέρα σας, πρώτο post στο συγκεκριμένο site αν και ενημερώνομαι τακτικά !Θα ήθελα να ζητήσω και γω με την σειρά μου το τηλέφωνο της "θείας Ελένης" από Καλλιθέα αν σας είναι εύκολο. Ευχαριστώ πολύ όλους!
Ψάχνοντας τα threads δεν είδα κάπου να το παραθέτει κάποιος ανοιχτά παρα το ζητάνε σε pm. Από την άλλη μπορεί όντως να μην το έχω βρει.. Sorry αν γέμισα με θόρυβο το thread.αφπυ ενημερωνεσαι,τοτε θα εχεις δει οτι εχει δωθει 300 φορες..
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.549
- Πόντοι
- 1.196
Αν ψάξεις προς τα πίσω θα το βρεις. Σαν καλώς όρισες όμως σου λέω να ψάξεις τις σελίδες εδώ, στο πρώτο 10ημερο του Σεπ'21.Καλησπέρα σας, πρώτο post στο συγκεκριμένο site αν και ενημερώνομαι τακτικά !Θα ήθελα να ζητήσω και γω με την σειρά μου το τηλέφωνο της "θείας Ελένης" από Καλλιθέα αν σας είναι εύκολο. Ευχαριστώ πολύ όλους!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις