υπαρχει και ειναι οπως στη φωτο που ανεβασα..απλα ειναι μαπα και φολα στο προγραμμα!!!
αυτό σου λέω ΟΤΙ ΑΝ υπάρχει ...δεν παίζει καμία περίπτωση να πάνε τα πράγματα καλά!
υπαρχει και ειναι οπως στη φωτο που ανεβασα..απλα ειναι μαπα και φολα στο προγραμμα!!!
Είναι και σε επικίνδυνη περιοχήΕίναι μια σάπια που έχει χώρο στην Αδμήτου αν θυμάμαι καλά. Δεν προχώρησα πέρα από την είσοδο. Στα 50 αν θυμάμαι καλά...
Είναι και σε επικίνδυνη περιοχή
κοιτα παει λιγος καιρος που επισκεφθηκα την Θεια Ελενη. Κατοπιν παροτρυνσης φιλων. Ειχα γραψει και σχετικη κριτικη. Θα σου πω απλα οτι το μασαζ ειναι Μασαζ δεν εχω κανει καλυτερο. ΠΟτακι και χαλρωμα ,ντουζακι, χαλαρα και μετα στο δωματιο. Λαδακι και τριψιμο ΠΑΝΤΟΥ. Μετα με εργαλεια κατι βεντουζες κατι πλαστες! Πολυ τριψιμο!Το κρεβατακι με τρυπα στο προσωπο και τηλεορασιτσα απο κατω με χαλαρη μουσικουλα κι αναλογο προγραμμα. Και στα του αγωνα ... και εκει δεν εκανε καμμια εκπτωση. ΤΑ παντα ολα! Τα τιμα τα 60 ευρωπουλα και για το ηληκιακο γκρουπ που ειναι εχει κορμι λαμπαδα! Αξιζει οποσδηποτε μια επισκεψη!Θέλω να μιλήσω με όποιον έχει πάει στην θεία Ελένη από Στουρνάρη να μου πει κάτι σχετικά.
όπως τα λες είναι. Φοβήθηκα με εκείνο το μοτέρ που με τρομπαρε στην πλάτη πολύ πλάκα..κοιτα παει λιγος καιρος που επισκεφθηκα την Θεια Ελενη. Κατοπιν παροτρυνσης φιλων. Ειχα γραψει και σχετικη κριτικη. Θα σου πω απλα οτι το μασαζ ειναι Μασαζ δεν εχω κανει καλυτερο. ΠΟτακι και χαλρωμα ,ντουζακι, χαλαρα και μετα στο δωματιο. Λαδακι και τριψιμο ΠΑΝΤΟΥ. Μετα με εργαλεια κατι βεντουζες κατι πλαστες! Πολυ τριψιμο!Το κρεβατακι με τρυπα στο προσωπο και τηλεορασιτσα απο κατω με χαλαρη μουσικουλα κι αναλογο προγραμμα. Και στα του αγωνα ... και εκει δεν εκανε καμμια εκπτωση. ΤΑ παντα ολα! Τα τιμα τα 60 ευρωπουλα και για το ηληκιακο γκρουπ που ειναι εχει κορμι λαμπαδα! Αξιζει οποσδηποτε μια επισκεψη!
κοιτα παει λιγος καιρος που επισκεφθηκα την Θεια Ελενη. Κατοπιν παροτρυνσης φιλων. Ειχα γραψει και σχετικη κριτικη. Θα σου πω απλα οτι το μασαζ ειναι Μασαζ δεν εχω κανει καλυτερο. ΠΟτακι και χαλρωμα ,ντουζακι, χαλαρα και μετα στο δωματιο. Λαδακι και τριψιμο ΠΑΝΤΟΥ. Μετα με εργαλεια κατι βεντουζες κατι πλαστες! Πολυ τριψιμο!Το κρεβατακι με τρυπα στο προσωπο και τηλεορασιτσα απο κατω με χαλαρη μουσικουλα κι αναλογο προγραμμα. Και στα του αγωνα ... και εκει δεν εκανε καμμια εκπτωση. ΤΑ παντα ολα! Τα τιμα τα 60 ευρωπουλα και για το ηληκιακο γκρουπ που ειναι εχει κορμι λαμπαδα! Αξιζει οποσδηποτε μια επισκεψη!
Αυτό ακριβώς σκέφτηκα κ εγώΣόρρυ ρε παίκτες ΑΛΛΑ όταν σου λέει αυτή η γκόμενα(στην φώτο) 50 ευρώ
υπάρχει πιθανότητα έστω και 1%, να μην είναι μούφα
είτε σε υπηρεσίες, είτε στο μεταξουργείο, είτε στο bill είτε στον Αστέρα Βουλιαγμένης;
τηλεφωνο ελενης θελω και εγω,για καλο μασαζ.όπως τα λες είναι. Φοβήθηκα με εκείνο το μοτέρ που με τρομπαρε στην πλάτη πολύ πλάκα..
982307149/
Συναγωνιστές, ξέρει κανείς την εν λόγω;
Το μιλφ είναι κάτι που εξιτάρει, αλλά αν λέει 49 και είναι 70;40;;; καποιο λακκο θα εχει η φαβα
Κάποια καλή πρόταση για μασάζ για κοπέλα σε δικό της χώρο υπάρχει;
Το μιλφ είναι κάτι που εξιτάρει, αλλά αν λέει 49 και είναι 70;