gregory7769
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Anelina Plati με εκτόνωση στα 50...κάπου Χολαργό..δέχεται με μια άλλη στο χώρο της ξανθια
εχει αγγελια?Anelina Plati με εκτόνωση στα 50...κάπου Χολαργό..δέχεται με μια άλλη στο χώρο της ξανθια
Σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες.
Μην παραπληροφορείτε τον κόσμο.Anelina Plati με εκτόνωση στα 50...κάπου Χολαργό..δέχεται με μια άλλη στο χώρο της ξανθια
Αν πρόκειται για τις δύο φίλες που έχουν χώρο στα Καμίνα, μακρυά. Δεν αξίζουν ούτε από εμφάνιση ούτε από υπηρεσίες.
Εδώ παίζει τίποτα καλό; αν έχει δοκιμάσει κάποιος.
δυστυχως σε λιγο καιρο θα ειναι περισσοτεροι οι προμοτορες ,απο τους πελατες..Μην παραπληροφορείτε τον κόσμο.
Σκέτο μασάζ με εσώρουχο και πετσέτα προσφέρει. Έχουμε πάει πολλοί (κι εγώ ένας από αυτούς) και την έχουμε πατήσει, επειδή πίστεψαν τις μαλακίες που γράφετε ορισμένοι εδώ μέσα.
ναι για την ιδια !!!δεν ηξερα πως ειναι τραβελιΣτο tagged έχει προφίλ Anna Lekaki που δηλώνει πως είναι τραβέλι...
Μιλάμε για την ίδια???
αν της στειλεις μνμ ειναι ξεκαθαρη πως δεν παιζει εκτονωσηεχει αγγελια?
Έχει δίκιο ο φίλος, μούφα είναι. Πολλοί το πίστεψαν, αλλά αυτή αρνείται πεισματικά.Μην παραπληροφορείτε τον κόσμο.
Σκέτο μασάζ με εσώρουχο και πετσέτα προσφέρει. Έχουμε πάει πολλοί (κι εγώ ένας από αυτούς) και την έχουμε πατήσει, επειδή πίστεψαν τις μαλακίες που γράφετε ορισμένοι εδώ μέσα.
Anelina Plati με εκτόνωση στα 50...κάπου Χολαργό..δέχεται με μια άλλη στο χώρο της ξανθια
Ιουλια και ποπεσκου τηλ, παρακαλω ? Εψαξα πολυ μα ολες οι αγγελιες που παραμπεμπουν ειναι διεγραμενες !
Ιουλια και ποπεσκου τηλ, παρακαλω ? Εψαξα πολυ μα ολες οι αγγελιες που παραμπεμπουν ειναι διεγραμενες !
Παλιά ήταν στο Χαλάνδρι, πλέον είναι στο Περιστέρι..Ευχαριστω πολυ αλλα λεει Χαλανδρι, ενω η Ιουλια που εχω ακουστα ειναι Περιστερι, ειναι τυπικο, ειναι αλλη κοπελα η εχει παει Χαλανδρι?
Ευχαριστω πολυ αλλα λεει Χαλανδρι, ενω η Ιουλια που εχω ακουστα ειναι Περιστερι, ειναι τυπικο, ειναι αλλη κοπελα η εχει παει Χαλανδρι?
....Αλλά το β' ημιχρονιο.....δράμα....να τα λεμε όλα....Στο Περιστέρι είναι η αγγελία πρέπει να είναι παλιά το τηλέφωνο ισχύει, κάνει πολύ καλό μασάζ .
ΚΕΝΤΡΙΚΗ | MassageinAthens
massageinathens.wixsite.com
μετα τηλ. επικοινωνια
ειπε οτι ειναι μονο κανονικο μασαζ χωρις εξτρα...
ελπιζω απο κοντα να ειναι διαφορετικα...